Поцинковай му кофата, разцентровай го и го промени откъм фасадата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Един ме заплашва, какво да правя?
Collapse
X
-
Да де, така е, ама ми се иска нещата да се решават цивилизовано, да не говорим за утопията общество без такива тарикати.Тоя е намерил лесното, ако му мине номера и после с така "спечелените" пари ще компенсира 2-та сантиметра в гащати си.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПоцинковай му кофата, разцентровай го и го промени откъм фасадата.
---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:17 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДа де, така е, ама ми се иска нещата да се решават цивилизовано, да не говорим за утопията общество без такива тарикати.Тоя е намерил лесното, ако му мине номера и после с така "спечелените" пари ще компенсира 2-та сантиметра в гащати си.
И най-големите цивилизации са използвали сила-насилие,так,че насилието не е нецивилизован метод според мен.
Всъщност не съм запознат със законните положения в България,но като доскорошен брокер мога да кажа,че поне тук в Гърция брокера законно би го отнесъл много лошо ако всичко е описано черно на бяло и би загубил разрешителното за упражняването на тази професия.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеБре Олди ти ме сложи в шах с пешката......точно от теб не съм очаквал подобен коментар.......
---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:17 ----------
Отношението трябва да е спрямо отсрещното отношение поне според мен.......кат не искаш мира,на ти секира.....
И най-големите цивилизации са използвали сила-насилие,так,че насилието не е нецивилизован метод според мен.
Всъщност не съм запознат със законните положения в България,но като доскорошен брокер мога да кажа,че поне тук в Гърция брокера законно би го отнесъл много лошо ако всичко е описано черно на бяло и би загубил разрешителното за упражняването на тази професия.
Както казваше Занданов (занданката треньора ми по бокс) да хврърчат кръв и сополи!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Не прочетох всичко, ама ... много биячи, много чудо бе ... Онзи ден се смях как един над 100 килограмов, отворен такъв ... едно малко лапенце го наби пред поне 50 човека ...
Не се притеснявай ... куче дето лае - не хапе !
И понеже много те съветват нали - да го биеш ... знаеш ли колко лесно може да се изкара жертва пича ...
Ако не тука ... поне на ЛС ако може да ми кажеш в коя фирма работи„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеБре Олди ти ме сложи в шах с пешката......точно от теб не съм очаквал подобен коментар........
Освен да се говори цивилизовано и да се разчита на подобна реакция, защото нищо друго не може да се направи, естествено придружено с жалба до полицията - поне да го знаят за в бъдеще, защото този човек ще си продължи да работи по този начин.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеНе прочетох всичко, ама ... много биячи, много чудо бе ... Онзи ден се смях как един над 100 килограмов, отворен такъв ... едно малко лапенце го наби пред поне 50 човека ...
И понеже много те съветват нали - да го биеш ... знаеш ли колко лесно може да се изкара жертва пича ...
Ако не тука ... поне на ЛС ако може да ми кажеш в коя фирма работиALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Аз пък не виждам проблем, тия пари ти ги дължи хазяйката, щом му има доверие на "брокера" да се оправя с него, пък и ти си писал, че тя ще ти ги даде така или иначе.
Този селски тарикат го забрави, правил се е на интересен, няма за какво повече да те тормози, да се оправя с хазяйката и той. Писнало ми е от такива "брокери", като купувах апартамента преди 10-тина години попадах на какви ли не изпаднали, миризливи, 99% са мошеници някакви дето се чудят с какво да се занимават и от време на време намират някой балама да си продаде/купи/наеме/отдаде под наем имота чрез тях. Оставям 1% за свестните да не вземе някой да се обиди
А жалба в полицията задължително според мен.146 1.6 TS '00
156 2.4 JTD '01
Comment
-
Благодаря пичове за отношението към проблема. В никакъв случай не става въпрос за парите, а за здравето. Първото, което ще направя в понеделник, е да ходя в полицията, да видим какво ще стане. Нямам намерение да се разправям сам, никога не съм го правил.
Приятен неделен ден на всички.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениеЗдравейте. Ще ви разкажа накратно какво ми се случи в последните дни.
Реших да си напусна старата квартира и да се преместя. Хазяйката беше така добра да не ми иска 1 месец предизвестие. Напуснах вече и съм на ново по-добро място.
Същия брокер, който го предлагаше когато аз го наемах (старото) го предлагаше и сега. Намери се човек, за същите пари. Понеже хазайката не е от София се разбра с въпросния брокер той да вземеп своята комисионна (200 лв) и депозит (400 лв) от новия наемател и да ми даде депозита на мен, все едно ми се връща моя депозит.
Всичко дотук звучи много хубаво, когато му звъня на брокера, а той ми затваря всеки път. Търся хазайката, а тя ми разправя, че онзи и е казал, че вече ми е предал парите, имал и моя подпис на разписка. От този момент ми става ясно какво се случва. Този човек не отваря втори ден, при което аз започвам да го търся по-настоятелно. Той ми вдига и започва с директни заплахи по адрес на моето здраве.
На следващия ден ми звъни той и казва: "Ей копеленце, ще те намеря къде си и ще ти счупя зъбите. Синът ми да пукне ако не го направя. Ти знаеш ли кой съм аз?" и такива работи.
Този същия има представа в коя сграда работя, отпред сме се срещали, когато аз наемах старата квартира и когато му предавах ключовете за да я показва преди 2 седмици.
Хазяйката е разбрана жена, тя лично ще ме обезпечи, претеснявам се за спокойствието, здравето и живота на мен и моите близки.
Кажете ми как да действам. Вече си нося електрошока с мен, за малко самочувствие. В петък не бях на работа. Ще започна да ходя и тръгвам по нестандартно време, а навън да излизам само с колегите, най-добре с автомобил.sigpicalfa 164turbo s4
части втора употреба за алфа всичко за 156
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
0888556609 Коко Алексиев
Comment
-
Без да ти пука от заплахите му отиваш в офиса му и си искаш парите. Щом е прибегнал до заплахи, бъди сигурен, че е някакъв льольо, дето ако му покажеш, че не ти пука и го изгледаш лошо, ще напълни гащите.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеБез да ти пука от заплахите му отиваш в офиса му и си искаш парите. Щом е прибегнал до заплахи, бъди сигурен, че е някакъв льольо, дето ако му покажеш, че не ти пука и го изгледаш лошо, ще напълни гащите.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСтига бе адвокате, и глей как оня си пуска жалба за рекет и заплашвания го яде. Пие една вода колегата и не се занимава с оня и така. А едва ли някои ще тръгне да го бие.
Ако поканата е придружена с лош поглед - това не е престъпление.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеTоя 100 килограмовия сигурно е бил само лой и лайна.За какво ти е в коя фирма работи"пича",кафе ли ще го черпиш или приказки ще му разказваш.
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеНе прочетох всичко, ама ... много биячи, много чудо бе ... Онзи ден се смях как един над 100 килограмов, отворен такъв ... едно малко лапенце го наби пред поне 50 човека ...
Ако не тука ... поне на ЛС ако може да ми кажеш в коя фирма работи
Ми много биячи щот не си прочел кат хората.....поне аз не съм бияч,но това не означава,че не съм за кютеко като аргумент за решаване на такъв вид спорове.
И най големия льольо може да прекъца некой баш бабаит,стига да му стиска и да му работи малко фантазията.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение... Първото, което ще направя в понеделник, е да ходя в полицията, да видим какво ще стане. Нямам намерение да се разправям сам, никога не съм го правил.
Приятен неделен ден на всички.
В жалбата посчи, че има данни и за фалшифициране на документи.
С тая ни слабост към подклаждане към побои, край няма да имат новините за намушкани, пребити, убити и т.н.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment