If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая тема май е най добре да се прекръсти на: "до каква степен издевателствате с мотора на колата си" и е добре да се премести в раздела "садо-мазо" - ако няма такъв, сега е момента да се направи
На мен тази тема ми беше полезна, защото ме подсети да си сменя маслото на косачката и днес си купих оригинално масло Briggs & Stratton за едноименния двигател монтиран на машината.
Какво ВИ е мнението за IP oil - Italy Petrol oil company.
Някой карал ли е с такова,какво е на цвят,вкус и мирис?
"Манекенките" ви харесват ли го?
Сипвай смело колега маслото е много добро (специално върху texhno TD 10W40 имам наблюдения), a и най-важното произвежда се САМО в Италия
П.П.Фирмата предполагам е Italiana Petroli, Историята на IP Italiana Petroli започва през 1912г, когато в гр.Генуа, Италия, се учредява NAFTA – най-голямото сдружение за петролни продукти и деривати в Италия, чиито акционер е английско-холандската групировка Royal Dutch.........
Сипвай смело колега маслото е много добро (специално върху texhno TD 10W40 имам наблюдения), a и най-важното произвежда се САМО в Италия
П.П.Фирмата предполагам е Italiana Petroli, Историята на IP Italiana Petroli започва през 1912г, когато в гр.Генуа, Италия, се учредява NAFTA – най-голямото сдружение за петролни продукти и деривати в Италия, чиито акционер е английско-холандската групировка Royal Dutch.........
Карам си го аз,даже точно TD10w40 сипвам.
Чакай сега да видим тези с "манекенките" какво ще се изкажат
Comment