Известие

Collapse
No announcement yet.

масло от Kaufland

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тая тема май е най добре да се прекръсти на: "до каква степен издевателствате с мотора на колата си" и е добре да се премести в раздела "садо-мазо" - ако няма такъв, сега е момента да се направи
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

На мен тази тема ми беше полезна, защото ме подсети да си сменя маслото на косачката и днес си купих оригинално масло Briggs & Stratton за едноименния двигател монтиран на машината.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

В Лидъл също продават двигателни масла, видях днес-така ,че избора е голям.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
          Добре де,да внеса малко "смут".

Какво ВИ е мнението за IP oil - Italy Petrol oil company.

Някой карал ли е с такова,какво е на цвят,вкус и мирис?
          "Манекенките" ви харесват ли го?
          Сипвай смело колега маслото е много добро (специално върху texhno TD 10W40 имам наблюдения), a и най-важното произвежда се САМО в Италия

П.П.Фирмата предполагам е Italiana Petroli, Историята на IP Italiana Petroli започва през 1912г, когато в гр.Генуа, Италия, се учредява NAFTA – най-голямото сдружение за петролни продукти и деривати в Италия, чиито акционер е английско-холандската групировка Royal Dutch.........
          Last edited by dan4ilkata; d.m.y г., 23:44.
          "If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti

Comment

Първоначално публикувано от dan4ilkata Покажи съобщение
            Сипвай смело колега маслото е много добро (специално върху texhno TD 10W40 имам наблюдения), a и най-важното произвежда се САМО в Италия

П.П.Фирмата предполагам е Italiana Petroli, Историята на IP Italiana Petroli започва през 1912г, когато в гр.Генуа, Италия, се учредява NAFTA – най-голямото сдружение за петролни продукти и деривати в Италия, чиито акционер е английско-холандската групировка Royal Dutch.........

Карам си го аз,даже точно TD10w40 сипвам.
            Чакай сега да видим тези с "манекенките" какво ще се изкажат

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Working...
            X