Първоначално публикувано от nicola 59
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся превоз до Белгия ?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАз, съвсем сериозно - идвам, макар, че ще изтърпя някои лишения заради пушенето.
Колежке работата загрубя вече сме двама ,което ще рече още една резервация за Хилтън и още един телешки обяд в Брюксел,освен ако колегата не предпочита морски деликатеси,и още едно шише вино. Съветвам те да приемеш по скоро понеже след малко може да се присъединят и други колеги.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолежке работата загрубя вече сме двама ,което ще рече още една резервация за Хилтън и още един телешки обяд в Брюксел,освен ако колегата не предпочита морски деликатеси,и още едно шише вино. Съветвам те да приемеш по скоро понеже след малко може да се присъединят и други колеги.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Колежке,ето една фирма която може да ти свърши работа ,но доколкото съм чувал ,цените им са сериозни за съжаление защото ползват самолетен превоз http://bat-bg.com/ .
Comment
-
МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.
п.п.
Към "колегите" които спукаха от бъзици написаното тук ще кажа,че не съм очаквала толкова просташко поведение от хора с претенции.
Към "колегата" с БМВ-то ---> след като си неграмотен ще те помоля поне да използваш редактор на текстове , защото правописа ти действително е под всякаква критика и ясно говори за багажа както в главата така и в джоба ти ( то и БМВ-то за това е на брат ти явно ) ... айде бягай да спиш,че утре отново си на работа...а не е лека съдбата на повечето българи в чужбина...хамалската работа е тежка и за нея не се иска да си грамотен и за това ти е простено .Last edited by Bella; d.m.y г., 01:15.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеМОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.
п.п.
Към "колегите" които спукаха от бъзици написаното тук ще кажа,че не съм очаквала толкова просташко поведение от хора с претенции.
Към "колегата" с БМВ-то ---> след като си неграмотен ще те помоля поне да използваш редактор на текстове , защото правописа ти действително е под всякаква критика и ясно говори за багажа както в главата така и в джоба ти ( то и БМВ-то за това е на брат ти явно ) ... айде бягай да спиш,че утре отново си на работа...а не е лека съдбата на повечето българи в чужбина...хамалската работа е тежка и за нея не се иска да си грамотен и за това ти е простено .
И накрая като поискаш услуга и някои ти я предложи бъди благодарна,и така няма да имаш нещастието да четеш постовете на неграмотен хамалин като мене.
Поздрави.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka@Bella: Дали пък това дебилно и просташко отношение към сериозния ти въпрос не би могло да е породено от твоето надменно-самовярващо си-обидно-убедено в превъзходство над другите (интелектуално и материално)-саркастично отношение към другите потребители на форума през време на редките ти посещения в него..?
Сигурен съм, че знаеш какво значи думата "Карма".155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение..... планирам лятото да си глезя грешната душа със студена биричка по плажовете на слънчева Калабрия и ти обещавам,че докато лежа на плажа ,ще се упражнявам в писане по пясъка с една клечица.
Левски, Ботев, дядо Вазов и прочее сигурно са горди и радостни, като четат словата им отгоре някъде.......Last edited by fred; d.m.y г., 12:29.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеУспхех колега, това е стар и проверен метод от килийните училища (съществували преди и в началото на Възрждането на България). Така навремето се е учило четмо и писмо, нашето А, Б, В..... Днес вече възродения и успял българин кара БМВ, S класи и пие биричка в Калабрия, примерно
Левски, Ботев, дядо Вазов и прочее сигурно са горди и радстнти, като четат словата им отгоре някъде.......155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДругари, моля да не се отклоняваме от темата и да помислим за кучето - това гайле си стои на дневен ред.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеАко транспортът сте го уредили вече, аз ще дойда да се грижа за кученцето........ по време на пътуването.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеАиде стига аз нямам какво да кажа и да не ровим повече ,че ти от толкова учене и четене на Вазов почна да допускаш повече грешки от мене вземи си редактираи поста ,че щом си грамотен човек да не се излагаш или трее те зимам лятото с мен на плажа и ти с клечица да шариш по пясъка.
ПП Редактирах го, ама го писах в работно време и влезе шефа, та го пуснах бързешкатаLast edited by fred; d.m.y г., 15:32.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka@Bella: Дали пък това дебилно и просташко отношение към сериозния ти въпрос не би могло да е породено от твоето надменно-самовярващо си-обидно-убедено в превъзходство над другите (интелектуално и материално)-саркастично отношение към другите потребители на форума през време на редките ти посещения в него..?
Сигурен съм, че знаеш какво значи думата "Карма".
Нима е прекалено , че попитах дали човека който го кара ще има възможността и желанието да се грижи за кученцето по време на пътя ?!?
Нима за теб е "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да се притеснявам за състоянието на кученцето по време на дългият път и да имам претенции човека на който ще платя да се грижи за доброто състояние на животинката ?!?
Нима смяташ , че след като ще си заплатя за услугата нямам право да имам претенции ?!?
Или отново според теб е "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да платиш за даден вид услуга и да попиташ какво ще получиш срещу това заплащане ?!?
Знаеш ли какво си мисля?!?
Мисля,че някой или някои тук има/те ваш си личен проблем.
Аз проблем с вас нямам , нито както с това какво мислите за мен ! Та вие дори не знаете кое е зад този ник.
Продължавайте да пишете,явно само това умеете.
Нямам време за дребни душици като вас,през времето през което вие бълвате и плюете аз работя и разрешавам ежедневните си проблеми и задачи.
Една такава задача е да намеря транспорт до Белгия за това кученце и след като никой от вас няма реална възможност да помогне срещу ЗАПЛАЩАНЕ то МОЛЯ не взимайте участие в темата .Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
Comment