Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся превоз до Белгия ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    Стига де колега видя,че ще пипам пари от возенето и почна да ми правиш конкуренция,ако стане работата те взимам за втори шофьор.
    Аз, съвсем сериозно - идвам, макар, че ще изтърпя някои лишения заради пушенето.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Аз, съвсем сериозно - идвам, макар, че ще изтърпя някои лишения заради пушенето.

Колежке работата загрубя вече сме двама ,което ще рече още една резервация за Хилтън и още един телешки обяд в Брюксел,освен ако колегата не предпочита морски деликатеси,и още едно шише вино. Съветвам те да приемеш по скоро понеже след малко може да се присъединят и други колеги.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Колежке работата загрубя вече сме двама ,което ще рече още една резервация за Хилтън и още един телешки обяд в Брюксел,освен ако колегата не предпочита морски деликатеси,и още едно шише вино. Съветвам те да приемеш по скоро понеже след малко може да се присъединят и други колеги.
        Мога да карам на хот-догове и биричка, не ме бърка - няма да харча много пари.
        sigpic

Comment

Колежке,ето една фирма която може да ти свърши работа ,но доколкото съм чувал ,цените им са сериозни за съжаление защото ползват самолетен превоз http://bat-bg.com/ .

Comment

За съжаление чак на 02.09.2012г. е състезанието от F1 на пистата Спа - ако издържи кучето дотогава може да комбинираме и да намалим разходите.
            sigpic

Comment

МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.

п.п.

Към "колегите" които спукаха от бъзици написаното тук ще кажа,че не съм очаквала толкова просташко поведение от хора с претенции.
              Към "колегата" с БМВ-то ---> след като си неграмотен ще те помоля поне да използваш редактор на текстове , защото правописа ти действително е под всякаква критика и ясно говори за багажа както в главата така и в джоба ти ( то и БМВ-то за това е на брат ти явно ) ... айде бягай да спиш,че утре отново си на работа...а не е лека съдбата на повечето българи в чужбина...хамалската работа е тежка и за нея не се иска да си грамотен и за това ти е простено .
              Last edited by Bella; d.m.y г., 01:15.
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
              140 HP + Chip Tuning -> ex
              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
              Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                МОЛЯ Модераторите да изтрият темата , защото тя стана повод за безсмислени коментари от "колеги" които явно се бъзикат с тематиката на питането ми.

п.п.

Към "колегите" които спукаха от бъзици написаното тук ще кажа,че не съм очаквала толкова просташко поведение от хора с претенции.
                Към "колегата" с БМВ-то ---> след като си неграмотен ще те помоля поне да използваш редактор на текстове , защото правописа ти действително е под всякаква критика и ясно говори за багажа както в главата така и в джоба ти ( то и БМВ-то за това е на брат ти явно ) ... айде бягай да спиш,че утре отново си на работа...а не е лека съдбата на повечето българи в чужбина...хамалската работа е тежка и за нея не се иска да си грамотен и за това ти е простено .
                Колежке аз съм в отпуска та не ми е зор дали съм спал или не. После ако ти трябва някои да ти закара кученцето и същевременно да го учи да чете и пише определено трее търсим някои друг ,понеже аз мога да го науча да пие да пуши и да псува,нищо повече.
                И накрая като поискаш услуга и някои ти я предложи бъди благодарна,и така няма да имаш нещастието да четеш постовете на неграмотен хамалин като мене.
                Поздрави.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                  @Bella: Дали пък това дебилно и просташко отношение към сериозния ти въпрос не би могло да е породено от твоето надменно-самовярващо си-обидно-убедено в превъзходство над другите (интелектуално и материално)-саркастично отношение към другите потребители на форума през време на редките ти посещения в него..?
                  Сигурен съм, че знаеш какво значи думата "Карма".
                  Аз колеШке съм неграмотен ,ма тука един грамотен човек май сложи край на темата
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

..... планирам лятото да си глезя грешната душа със студена биричка по плажовете на слънчева Калабрия и ти обещавам,че докато лежа на плажа ,ще се упражнявам в писане по пясъка с една клечица.
                    Успех колега, това е стар и проверен метод от килийните училища (съществували преди и в началото на Възрждането на България). Така навремето се е учило четмо и писмо, нашето А, Б, В..... Днес вече възродения и успял българин кара БМВ, S класи и пие биричка в Калабрия, примерно
                    Левски, Ботев, дядо Вазов и прочее сигурно са горди и радостни, като четат словата им отгоре някъде.......
                    Last edited by fred; d.m.y г., 12:29.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Успхех колега, това е стар и проверен метод от килийните училища (съществували преди и в началото на Възрждането на България). Така навремето се е учило четмо и писмо, нашето А, Б, В..... Днес вече възродения и успял българин кара БМВ, S класи и пие биричка в Калабрия, примерно
                      Левски, Ботев, дядо Вазов и прочее сигурно са горди и радстнти, като четат словата им отгоре някъде.......
                      Аиде стига аз нямам какво да кажа и да не ровим повече ,че ти от толкова учене и четене на Вазов почна да допускаш повече грешки от мене вземи си редактираи поста ,че щом си грамотен човек да не се излагаш или трее те зимам лятото с мен на плажа и ти с клечица да шариш по пясъка.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Другари, моля да не се отклоняваме от темата и да помислим за кучето - това гайле си стои на дневен ред.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Другари, моля да не се отклоняваме от темата и да помислим за кучето - това гайле си стои на дневен ред.
                          Ако транспортът сте го уредили вече, аз ще дойда да се грижа за кученцето........ по време на пътуването.
                          GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                            Ако транспортът сте го уредили вече, аз ще дойда да се грижа за кученцето........ по време на пътуването.
                            Оказа се, че нищо не сме уредили, защото не ни одобряват, но това не ни пречи да търсим някой професор по ветеринарна медицина с педагогически профил.
                            sigpic

Comment

Аиде стига аз нямам какво да кажа и да не ровим повече ,че ти от толкова учене и четене на Вазов почна да допускаш повече грешки от мене вземи си редактираи поста ,че щом си грамотен човек да не се излагаш или трее те зимам лятото с мен на плажа и ти с клечица да шариш по пясъка.
                              Абе ще се учим взаимно на плажа, няма спор.Идеята ми беше, да сме по - толерантни и т.н., защото всеки има трески за дялане.
                              ПП Редактирах го, ама го писах в работно време и влезе шефа, та го пуснах бързешката
                              Last edited by fred; d.m.y г., 15:32.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                                @Bella: Дали пък това дебилно и просташко отношение към сериозния ти въпрос не би могло да е породено от твоето надменно-самовярващо си-обидно-убедено в превъзходство над другите (интелектуално и материално)-саркастично отношение към другите потребители на форума през време на редките ти посещения в него..?
                                Сигурен съм, че знаеш какво значи думата "Карма".
                                Ама ти вярно ли смяташ за "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да попиташ във форум дали случайно някой добър човек няма да пътува до Белгия поради една или друга причина и е готов срещу заплащане да закара едно кученце ?!?

Нима е прекалено , че попитах дали човека който го кара ще има възможността и желанието да се грижи за кученцето по време на пътя ?!?

Нима за теб е "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да се притеснявам за състоянието на кученцето по време на дългият път и да имам претенции човека на който ще платя да се грижи за доброто състояние на животинката ?!?

Нима смяташ , че след като ще си заплатя за услугата нямам право да имам претенции ?!?

Или отново според теб е "надменно - само вярващо си - обидно - убедено в превъзходство над другите ( интелектуално и материално ) - саркастично " да платиш за даден вид услуга и да попиташ какво ще получиш срещу това заплащане ?!?

Знаеш ли какво си мисля?!?
                                Мисля,че някой или някои тук има/те ваш си личен проблем.

Аз проблем с вас нямам , нито както с това какво мислите за мен ! Та вие дори не знаете кое е зад този ник.
                                Продължавайте да пишете,явно само това умеете.
                                Нямам време за дребни душици като вас,през времето през което вие бълвате и плюете аз работя и разрешавам ежедневните си проблеми и задачи.

Една такава задача е да намеря транспорт до Белгия за това кученце и след като никой от вас няма реална възможност да помогне срещу ЗАПЛАЩАНЕ то МОЛЯ не взимайте участие в темата .
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                                140 HP + Chip Tuning -> ex
                                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X