Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся превоз до Белгия ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Доколкото разбирам на Белла и е все по-приятно, че пишем в темата и, така, че не я изкарвайте като някаква мъченица, а всички които се веселят около нея като тъпи копелета..
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
      Напълно подкрепям Боби,що не дойдете в блатото да си пишем простотии на воля,ами се маже където не трябва.Темата на колежката си е в раздела където и е мястото и не виждам причина да се гъбаркате с нея тук.Дали прави бизнес с кучета или си ги отглежда за удоволствие си е нейно право и не мисля,че пречи някому, та да заслужава подобно отношение.
      Е що в блатото, като простотии се пишат в целия форум.Само нема да се ядосвате оти че ви мине.
      ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
      sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
      0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
        Привет колежке!
        Аз направих някои изчисления и бих ти предложил транспорт на кученцето до Белгия.
        Мисля,че едни 455евро ще са ми достатъчни,за да мога да свърша работата качествено и в срок.
        Аз самият имам куче(не е толкова породисто като твоите,сибирско хъски е),но знам как да се грижа за едно куче.Ще взема оператор с мен,за да снима качеството на обслужване за доказателство пред теб,че кученцето се е чуствало добре при пътуването.
        Мисля,че цената е отлична за възможностите,с които разполагаш - все пак се занимаваш професионално с развъждане на кучета и вероятно с това си изкарваш добри пари.
        Така,че ако те устройва моето предложение,пиши на лични да се уговорим.
        Ако ли не - вземи помисли повече за професионален транспорт,а не да твърдиш,че повчето българи били тънки сметкаджии,защото ти самата си такава.
        Успех с транспорта на кученцето,то не виновно за създалата се ситуация.
        PS:Предложението ми е наълно реално!
        колега,дори в привидно културно написаният текст от теб се усеща ясно насмешката в него.
        Умният човек мълчи когато не знае какво да каже!

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
        Привет колежке!
        Аз направих някои изчисления и бих ти предложил транспорт на кученцето до Белгия.
        Мисля,че едни 455евро ще са ми достатъчни,за да мога да свърша работата качествено и в срок.
        Аз самият имам куче(не е толкова породисто като твоите,сибирско хъски е),но знам как да се грижа за едно куче.Ще взема оператор с мен,за да снима качеството на обслужване за доказателство пред теб,че кученцето се е чуствало добре при пътуването.
        Мисля,че цената е отлична за възможностите,с които разполагаш - все пак се занимаваш професионално с развъждане на кучета и вероятно с това си изкарваш добри пари.
        Така,че ако те устройва моето предложение,пиши на лични да се уговорим.
        Ако ли не - вземи помисли повече за професионален транспорт,а не да твърдиш,че повчето българи били тънки сметкаджии,защото ти самата си такава.
        Успех с транспорта на кученцето,то не виновно за създалата се ситуация.
        PS:Предложението ми е наълно реално!
        Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Доколкото разбирам на Белла и е все по-приятно, че пишем в темата и, така, че не я изкарвайте като някаква мъченица, а всички които се веселят около нея като тъпи копелета..
        колега,ти и останалите които се отнасят подигравателно и несериозно по въпроса сами се излагате и правите на шутове за по-интелигентната аудитория на форума.
        Както сам виждаш вие сте няколко юзера които активно се оливате тук в тази тема ... а вероятно и в доста други.
        То хората обикновено имат един и същ модел на поведение в различни ситуации , въпрос на възпитание е ... продължавайте в същия дух .
        Така най-добре ще ви преценят останалите които ви познават само виртуално.
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Колежке,
          Защо не пишеш в някой друг форум ? Досега да си решила въпроса. Тука кво очакваш да се случи ?
          Чудя се що още никой от "възпитателите" не е взел мерки относно тази тема !
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

И на мен така ми се струва - това все пак е автомобирен форум, но не пречи да си говорим за Моцарт, Вагнер или Чайковски.
            Нищо не пречи и кучето да слуша.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

И незнам за темата, ама щом е в блатото ми се струва нормално да има подигравателен и забавен тон от колегите писали по темата
              Mного си прав,арна тема баш за блатото,ама има проблем такова БЛАТО още нема,ние там не се ядем кат бесни кучета..............
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Mного си прав,арна тема баш за блатото,ама има проблем такова БЛАТО още нема,ние там не се ядем кат бесни кучета..............
                джаф джаф
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                  джаф джаф
                  Бау-бау....после всички мяуууууууууууу

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                    колега,дори в привидно културно написаният текст от теб се усеща ясно насмешката в него.
                    Умният човек мълчи когато не знае какво да каже!

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

колега,ти и останалите които се отнасят подигравателно и несериозно по въпроса сами се излагате и правите на шутове за по-интелигентната аудитория на форума.
                    Както сам виждаш вие сте няколко юзера които активно се оливате тук в тази тема ... а вероятно и в доста други.
                    То хората обикновено имат един и същ модел на поведение в различни ситуации , въпрос на възпитание е ... продължавайте в същия дух .
                    Така най-добре ще ви преценят останалите които ви познават само виртуално.
                    До сега не писах , честно казано малко се изумявах,че така подигравателно колегите вземат нещата, но след този ти пост, ти се изложи около 10 пъти повече от всички останали взети заедно.
                    Момчето ти предложи оферта, ти като искаш да изтъниш и да дадеш два лева за път ,ако може с чартърен полет до Брюксел (или където и да е ),няма как да ти се сбъдне мечтата. 450 евра, няма кой да ти вземе според мен ,който хем да се грижи за животното, да му пази страх, да стои на нокти ,това да не щукне на някъде и да го сгази нещо, или каквото и да е. КАто ти е дебело, напиши ,"благодаря ,много ми е" ,не почвай да се обясняваш като осмокласничка пред другарката.
                    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:30.

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Стефко,

за 450 евро ще си закупя двупосочен билет за себе си и кучето до Белгия и обратно .
                      За да спрат от части спекулациите ще ви осведомя , че транспорта не се заплаща от мен , а от собственика на кучето и той е човека който определя колко може и колко не може да даде .
                      Ще се повторя и потретя , темата ми е точно за този раздел .
                      Ако някой случайно пътува по една или друга причина , на почивка , по работа , ей така на гости до Белгия и има малко място в колата и желание да вземе кученцето срещу напълно адекватно заплащане ! Повтарям : АДЕКВАТНО !
                      Също така предполагам,че има хора които внасят коли от Белгия или превозват работници до там , та си мислех , че някой от вас добри ми Колеги е един от тях или може би познава такъв та би бил така добър да ме свържа с тях.
                      Това е всичко , по-точно и ясно не мога да се изразя.
                      Тук не става въпрос за превоз срещу 2 лева , но ако си честен дори само пред себе си ще знаеш , че 450 евро е нелепо висока цена .
                      Но както и да е, навярно няма нужда да отговарям дори тъй като след написаното от мен отново ще има една камара с нападки и неверни твърдения които аз лично нямам намерение да оспорвам .
                      Всеки има право да се държи по начин по който му позволява интелекта и възпитанието .
                      Лека вечер на всички и ... повече мир и приятелско позитивно отношение към света около вас !
                      Born to make me happy

Comment

Стефко,

за 450 евро ще си закупя двупосочен билет за себе си и кучето до Белгия и обратно .
                        За да спрат от части спекулациите ще ви осведомя , че транспорта не се заплаща от мен , а от собственика на кучето и той е човека който определя колко може и колко не може да даде .
                        Ще се повторя и потретя , темата ми е точно за този раздел .
                        Ако някой случайно пътува по една или друга причина , на почивка , по работа , ей така на гости до Белгия и има малко място в колата и желание да вземе кученцето срещу напълно адекватно заплащане ! Повтарям : АДЕКВАТНО !
                        Също така предполагам,че има хора които внасят коли от Белгия или превозват работници до там , та си мислех , че някой от вас добри ми Колеги е един от тях или може би познава такъв та би бил така добър да ме свържа с тях.
                        Това е всичко , по-точно и ясно не мога да се изразя.
                        Тук не става въпрос за превоз срещу 2 лева , но ако си честен дори само пред себе си ще знаеш , че 450 евро е нелепо висока цена .
                        Но както и да е, навярно няма нужда да отговарям дори тъй като след написаното от мен отново ще има една камара с нападки и неверни твърдения които аз лично нямам намерение да оспорвам .
                        Всеки има право да се държи по начин по който му позволява интелекта и възпитанието .
                        Лека вечер на всички и ... повече мир и приятелско позитивно отношение към света около вас !
                        А, ако някой отиде на СПА - ще го дадеш ли ?

Вземи го снимай този сладур и го пусни тук да го видим.
                        sigpic

Comment

Ако някой отиде на СПА ще дам кученцето и себе си даже

Няма да публикувам тук снимки , че ще ме линчуват веднага !
                          Кученцето е живо и здраво и най-вече расте щастливо и безгрижно
                          Born to make me happy

Comment

Ако някой отиде на СПА ще дам кученцето и себе си даже

Няма да публикувам тук снимки , че ще ме линчуват веднага !
                            Кученцето е живо и здраво и най-вече расте щастливо и безгрижно
                            Предполагам, че никой от собствениците на форума няма да се възпротиви да видим обекта на темата.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Предполагам, че никой от собствениците на форума няма да се възпротиви да видим обекта на темата.
                              Да настина,що нещо се изписа,а главния герой още не се е появил.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Грешиш...и то много, Блатото и хората който първи влезнаха в него са над тия неща!!!.....то е кристално езеро спрямо другата помия в форума.....
                                Колежката не е е от вчера в форума и най малкото трябва да има някакво уважение към нея...ама всички сте изтрещяли, защото не ви се влиза в Блатото а си правите друго из целият форум...немога да ви разбера какъв ви е проблема....
                                Bela е много повече пич...от всички изказали се негативно или с насмешка в темата....
                                Айде у лево...
                                Прости им Бобка,те не знаят що пишат.....
                                Блатото им било виновно,па ние там си сме екстра,спокойствие,мирен живот,ядене,пиене......пълно щастие и демокрация

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Всъщност ,,колежката" си е ,,виновна",неправилно поставен на въпроса....а контекста е ,,ако има някой пък към Белгия дали може да метне и едно псе срещу заплащане....",но малко акъл требва за да вдене човек.......
                                Иначе и аз мога,2-3000 евро,експресна доставка

Comment

Working...
                                X