Белче, мойто момиче, печели си, но недей така озлобено срещу хората.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся превоз до Белгия ?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеБелче, мойто момиче, печели си, но недей така озлобено срещу хората.
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеКаквото повикало,такова се обадило !
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Изпратих линк от цялата тема на хора нямащи нищо общо нито с мен,нито с вас,нито със ситуацията....всички до един бяха потресени от простотията,наглото ви отношение,подигравателният ви тон и негативизма който лъха от всяка ваша публикация.
Аз нямам какво да допълня.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеИзпратих линк от цялата тема на хора нямащи нищо общо нито с мен,нито с вас,нито със ситуацията....всички до един бяха потресени от простотията,наглото ви отношение,подигравателният ви тон и негативизма който лъха от всяка ваша публикация.
Аз нямам какво да допълня.
Значи първо пускаш тема ,понеже имаш нужда от помощ ,после след като един колега ти предлага помощ ,а ти по най нахален начин питаш дали кучето ще бъде обгрижвано ,и дали ще има някои да се грижи за него ,начина по които питаш е че все едно целия свят се върти около тази торба с бълхи.
После ,ако си плащачка няма да опреш до форума ами ще си го закараш без проблеми,питаш тука понеже не ти се дават пари,за нормален транспорт.
Стара пазарджишка поговорка гласи ,ако незнаеш да целуваш ръка,ще целуваш гъз,та извади си поука от нея,тя е измислена в благодарение на надменни и нахални хора като тебе.И си помисли пак преди да се опитваш да налагаш условия ,когато молиш за услуга понеже неминуемо ,ще се натъкнеш пак на някой простак като мене да те подиграва.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Аууу толкова искрено не съм се смял многооооо отдавна
Неграмотното момче от каламбрия направо разцепи с коментарите
И незнам за темата, ама щом е в блатото ми се струва нормално да има подигравателен и забавен тон от колегите писали по тематаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеФреди, май си се напил и изпадаш в лирични отклонения., а днес е събота...
---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеАман от "големци", хахах като чета се сещам за една реплика на Любо Дилов-син (мисля, че той беше), който каза " Как така всички в предишния си живот са били я царе/царици, я принцове/принцеси, я магьосници и тем подобни създания, и как един не каза, че е бил селският идиот."
Така ми става смешно като кажат за някой от Търново че бил болярин или болярка
Делението на хората, разграничаването им и стремежът да се покажат че са кой знае какво е бил постоянен в човешката история обаче.Истинските големи, никога не са се големеели...
А верно че темата е за блатотоAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДелението на хората, разграничаването им и стремежът да се покажат че са кой знае какво е бил постоянен в човешката история обаче.Истинските големи, никога не са се големеели...Що се получава така? Според мен подсъзнателно човек винаги се стреми да създава противоположното мнение за себе си, дори когато в това няма никакъв смисъл
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Продължавайте в същия дух да показвате умственият си багаж или по-точно липсата му,давайте!
Не съм и подозирала дори,че една толкова обикновена тема може да провокира простотията и невежеството на толкова много хора.
Вече дори не мога да се ядосам,само седя и се смея през сълзи ....Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеАз така и не разбрах това куче що ще ходи на СПА и то в Белгия?
Кучето ще гледа състезание от Формула 1 - да е живо и здраво.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеОчаквам онези хубавите момчета от Блатото да се включат - да видиш ти какво шоу ще стане.
Колежката не е е от вчера в форума и най малкото трябва да има някакво уважение към нея...ама всички сте изтрещяли, защото не ви се влиза в Блатото а си правите друго из целият форум...немога да ви разбера какъв ви е проблема....
Bela е много повече пич...от всички изказали се негативно или с насмешка в темата....
Айде у лево...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеСтрашни са българите , много се страхувате някой да не прави нещо от което може да печели някакви пари които във вашите очи са лесни,а реално съвсем не е така.
Аз направих някои изчисления и бих ти предложил транспорт на кученцето до Белгия.
Мисля,че едни 455евро ще са ми достатъчни,за да мога да свърша работата качествено и в срок.
Аз самият имам куче(не е толкова породисто като твоите,сибирско хъски е),но знам как да се грижа за едно куче.Ще взема оператор с мен,за да снима качеството на обслужване за доказателство пред теб,че кученцето се е чуствало добре при пътуването.
Мисля,че цената е отлична за възможностите,с които разполагаш - все пак се занимаваш професионално с развъждане на кучета и вероятно с това си изкарваш добри пари.
Така,че ако те устройва моето предложение,пиши на лични да се уговорим.
Ако ли не - вземи помисли повече за професионален транспорт,а не да твърдиш,че повчето българи били тънки сметкаджии,защото ти самата си такава.
Успех с транспорта на кученцето,то не виновно за създалата се ситуация.
PS:Предложението ми е наълно реално!Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 09:58.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Напълно подкрепям Боби,що не дойдете в блатото да си пишем простотии на воля,ами се маже където не трябва.Темата на колежката си е в раздела където и е мястото и не виждам причина да се гъбаркате с нея тук.Дали прави бизнес с кучета или си ги отглежда за удоволствие си е нейно право и не мисля,че пречи някому, та да заслужава подобно отношение.
Comment
Comment