Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся превоз до Белгия ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Белче, мойто момиче, печели си, но недей така озлобено срещу хората.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Белче, мойто момиче, печели си, но недей така озлобено срещу хората.
      Каквото повикало,такова се обадило !

Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
        Каквото повикало,такова се обадило !

Мисля си, че изчистихме отрицателните емоции.
        sigpic

Comment

Изпратих линк от цялата тема на хора нямащи нищо общо нито с мен,нито с вас,нито със ситуацията....всички до един бяха потресени от простотията,наглото ви отношение,подигравателният ви тон и негативизма който лъха от всяка ваша публикация.
          Аз нямам какво да допълня.
          Born to make me happy

Comment

Изпратих линк от цялата тема на хора нямащи нищо общо нито с мен,нито с вас,нито със ситуацията....всички до един бяха потресени от простотията,наглото ви отношение,подигравателният ви тон и негативизма който лъха от всяка ваша публикация.
            Аз нямам какво да допълня.
            Колежке може да пратиш линкове на още хора ,та да видат добре какво съм написал,понеже досега ти писах леко и културно доколкото е възможно да бъде културен един неграмотен човек.
            Значи първо пускаш тема ,понеже имаш нужда от помощ ,после след като един колега ти предлага помощ ,а ти по най нахален начин питаш дали кучето ще бъде обгрижвано ,и дали ще има някои да се грижи за него ,начина по които питаш е че все едно целия свят се върти около тази торба с бълхи.
            После ,ако си плащачка няма да опреш до форума ами ще си го закараш без проблеми,питаш тука понеже не ти се дават пари,за нормален транспорт.
            Стара пазарджишка поговорка гласи ,ако незнаеш да целуваш ръка,ще целуваш гъз,та извади си поука от нея,тя е измислена в благодарение на надменни и нахални хора като тебе.И си помисли пак преди да се опитваш да налагаш условия ,когато молиш за услуга понеже неминуемо ,ще се натъкнеш пак на някой простак като мене да те подиграва.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Аууу толкова искрено не съм се смял многооооо отдавна

Неграмотното момче от каламбрия направо разцепи с коментарите

И незнам за темата, ама щом е в блатото ми се струва нормално да има подигравателен и забавен тон от колегите писали по темата
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Фреди, май си се напил и изпадаш в лирични отклонения.
                Най лошото е че съм трезвен, сега понеже постя сърбам само събота и неделя , а днес е събота...

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                Аман от "големци", хахах като чета се сещам за една реплика на Любо Дилов-син (мисля, че той беше), който каза " Как така всички в предишния си живот са били я царе/царици, я принцове/принцеси, я магьосници и тем подобни създания, и как един не каза, че е бил селският идиот."
                Да, много точно е това за прераждането в интерес и аз го изказвал това преди години, а може и да съм го чел някъде, преди Л. Дилов - син имам предвид
                Така ми става смешно като кажат за някой от Търново че бил болярин или болярка
                Делението на хората, разграничаването им и стремежът да се покажат че са кой знае какво е бил постоянен в човешката история обаче.Истинските големи, никога не са се големеели...
                А верно че темата е за блатото
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Делението на хората, разграничаването им и стремежът да се покажат че са кой знае какво е бил постоянен в човешката история обаче.Истинските големи, никога не са се големеели...
                  Абсолютен факт Що се получава така? Според мен подсъзнателно човек винаги се стреми да създава противоположното мнение за себе си, дори когато в това няма никакъв смисъл
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Продължавайте в същия дух да показвате умственият си багаж или по-точно липсата му,давайте!
                    Не съм и подозирала дори,че една толкова обикновена тема може да провокира простотията и невежеството на толкова много хора.
                    Вече дори не мога да се ядосам,само седя и се смея през сълзи ....
                    Born to make me happy

Comment

Очаквам онези хубавите момчета от Блатото да се включат - да видиш ти какво шоу ще стане.
                      sigpic

Comment

Аз така и не разбрах това куче що ще ходи на СПА и то в Белгия?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                          Аз така и не разбрах това куче що ще ходи на СПА и то в Белгия?
                          Защото пистата СПА е в Белгия и еколозите от няколоко години успяха да се преборят да няма състезания в гората, но явно парите са надделяли и вече от тази година ще има.
                          Кучето ще гледа състезание от Формула 1 - да е живо и здраво.
                          sigpic

Comment

Очаквам онези хубавите момчета от Блатото да се включат - да видиш ти какво шоу ще стане.
                            Грешиш...и то много, Блатото и хората който първи влезнаха в него са над тия неща!!!.....то е кристално езеро спрямо другата помия в форума.....
                            Колежката не е е от вчера в форума и най малкото трябва да има някакво уважение към нея...ама всички сте изтрещяли, защото не ви се влиза в Блатото а си правите друго из целият форум...немога да ви разбера какъв ви е проблема....
                            Bela е много повече пич...от всички изказали се негативно или с насмешка в темата....
                            Айде у лево...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Страшни са българите , много се страхувате някой да не прави нещо от което може да печели някакви пари които във вашите очи са лесни,а реално съвсем не е така.
                              Привет колежке!
                              Аз направих някои изчисления и бих ти предложил транспорт на кученцето до Белгия.
                              Мисля,че едни 455евро ще са ми достатъчни,за да мога да свърша работата качествено и в срок.
                              Аз самият имам куче(не е толкова породисто като твоите,сибирско хъски е),но знам как да се грижа за едно куче.Ще взема оператор с мен,за да снима качеството на обслужване за доказателство пред теб,че кученцето се е чуствало добре при пътуването.
                              Мисля,че цената е отлична за възможностите,с които разполагаш - все пак се занимаваш професионално с развъждане на кучета и вероятно с това си изкарваш добри пари.
                              Така,че ако те устройва моето предложение,пиши на лични да се уговорим.
                              Ако ли не - вземи помисли повече за професионален транспорт,а не да твърдиш,че повчето българи били тънки сметкаджии,защото ти самата си такава.
                              Успех с транспорта на кученцето,то не виновно за създалата се ситуация.
                              PS:Предложението ми е наълно реално!
                              Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 09:58.
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                              Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                              http://www.family-sozopol.com/

Comment

Напълно подкрепям Боби,що не дойдете в блатото да си пишем простотии на воля,ами се маже където не трябва.Темата на колежката си е в раздела където и е мястото и не виждам причина да се гъбаркате с нея тук.Дали прави бизнес с кучета или си ги отглежда за удоволствие си е нейно право и не мисля,че пречи някому, та да заслужава подобно отношение.

Comment

Working...
                                X