Търся някой който ще пътува до Белгия в скоро време и би взел със себе си срещу заплащане едно кученце на 4 месеца .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся превоз до Белгия ?!?
Collapse
X
-
Кучето има европейски паспорт , 3 ваксини + против бяс , микро чип и родословие !
Ще му бъде издаден и сертификат от държавна ветеринарно медицинска служба !
Кученцето къде би пътувало и ще бъде ли обгрижвано от някой по време на пътуването ( храна , вода , кратки разходки за тоалет ) ?
Цена на превоза ?!?Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеКучето има европейски паспорт , 3 ваксини + против бяс , микро чип и родословие !
Ще му бъде издаден и сертификат от държавна ветеринарно медицинска служба !
Кученцето къде би пътувало и ще бъде ли обгрижвано от някой по време на пътуването ( храна , вода , кратки разходки за тоалет ) ?
Цена на превоза ?!?
ПП. Уведомете ме задължително 1 час предварително ,за да имам време да измия БМВ то.Last edited by nicola 59; d.m.y г., 17:53.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Колега,няма нужда от подобен сарказъм. Колежката си е пуснала темата където трябва,по начин,по който трябва, с определени изисквания. Който може ще й помогне, подобни постове са безмислени и поставени с цел да дразнят,което мисля,че не е идеята на форума.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеКолега,няма нужда от подобен сарказъм. Колежката си е пуснала темата където трябва,по начин,по който трябва, с определени изисквания. Който може ще й помогне, подобни постове са безмислени и поставени с цел да дразнят,което мисля,че не е идеята на форума.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолешката пита дали кученцето ще бъде обгрижвано по пътя,и аз колега предлагам грижи,нищо повече,и мога да тръгна почти веднага,казвам почти понеже брат ми излезе с БМВ то ,и евентуално трябва да му звънна да го докара,а за това ще е необходимо малко време.Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Ти па, то запетайката да му е проблемът. Аз още търся у речникот кой туй колеШка. Заколена пешка? СмеШка?
Но колегата си пише доста грамотно на фона цялостното форумно нивоAlfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
А, тъкмо и това пишех, за Ш-тоЕ той явно е ходил по Европата и у БМВ-то е учил, докато пътува от Хилтън в Хилтън.Това се дължи на факта, че се е локализирал в Удине (Италия) явно.
Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
и кВО стана с тази тема!!!! сЯЯЯЯ155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА, тъкмо и това пишех, за Ш-тоЕ той явно е ходил по Европата и у БМВ-то е учил, докато пътува от Хилтън в Хилтън.Това се дължи на факта, че се е локализирал в Удине (Италия) явно.
155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолешката пита дали кученцето ще бъде обгрижвано по пътя,и аз колега предлагам грижи,нищо повече,и мога да тръгна почти веднага,казвам почти понеже брат ми излезе с БМВ то ,и евентуално трябва да му звънна да го докара,а за това ще е необходимо малко време.
А и след като можеш да си позволиш да преспиваш постоянно от Хилтън в Хилтън колко му е да прескочиш от Италия до България и да го закараш до Белгия ... все пак си голям " босс" ... само да не се окаже,че си и гол и без БМВ и Италия и Белгия само на картата ги знаеш къде са що са
---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:31 ----------
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеи кВО стана с тази тема!!!! сЯЯЯЯAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеКолега,ако нямаш работа или друго занимание закарай ми кученцето до Белгия и тъй като виждам,че си "голем" пичага съм убедена,че няма да е проблем за теб да го закараш напълно безплатно и безвъзмездно !!!
А и след като можеш да си позволиш да преспиваш постоянно от Хилтън в Хилтън колко му е да прескочиш от Италия до България и да го закараш до Белгия ... все пак си голям " босс" ... само да не се окаже,че си и гол и без БМВ и Италия и Белгия само на картата ги знаеш къде са що са
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАко има кой да ни плати на нас с кучето - ще го заведа до Белгия.
Само да не ме вкарат зоовластите в затвора заради него.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment