Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся превоз до Белгия ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся превоз до Белгия ?!?

Търся някой който ще пътува до Белгия в скоро време и би взел със себе си срещу заплащане едно кученце на 4 месеца .
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Камион,пътува се 36 часа,крайна дестинация Антверпен.Кучето има ли паспорт и всичко ли е редовно?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Кучето има европейски паспорт , 3 ваксини + против бяс , микро чип и родословие !

Ще му бъде издаден и сертификат от държавна ветеринарно медицинска служба !

Кученцето къде би пътувало и ще бъде ли обгрижвано от някой по време на пътуването ( храна , вода , кратки разходки за тоалет ) ?

Цена на превоза ?!?
      Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
        Кучето има европейски паспорт , 3 ваксини + против бяс , микро чип и родословие !

Ще му бъде издаден и сертификат от държавна ветеринарно медицинска служба !

Кученцето къде би пътувало и ще бъде ли обгрижвано от някой по време на пътуването ( храна , вода , кратки разходки за тоалет ) ?

Цена на превоза ?!?
        Аз тръгвам веднага ако заплащането е добро,ще пътуваме с БМВ 760 IL с 4 зонен климатроник и ще направя резервации за кученцето в Хилтън в Австрия и Германия,после предвиждам и обяд с наи скъпото телешко месо при един мой приятел на Гран Плац в Брюксел,ако евентуално подраним може да хапнем Банички със сирене на Плац Лиц ,за кученцето ще са с кайма,и после ще пристъпим към обяда с бутилка Шато Рено.Една от наи добрите Пазарджишки врачки ми е позната ,та преди тръгването,на кученцето може да му лееме и куршум,понеже са 3000 километра и може да се уплаши. Та обещавам тотален комфорт,остава само да уточним цената на пътуването.

ПП. Уведомете ме задължително 1 час предварително ,за да имам време да измия БМВ то.
        Last edited by nicola 59; d.m.y г., 17:53.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Колега,няма нужда от подобен сарказъм. Колежката си е пуснала темата където трябва,по начин,по който трябва, с определени изисквания. Който може ще й помогне, подобни постове са безмислени и поставени с цел да дразнят,което мисля,че не е идеята на форума.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
            Колега,няма нужда от подобен сарказъм. Колежката си е пуснала темата където трябва,по начин,по който трябва, с определени изисквания. Който може ще й помогне, подобни постове са безмислени и поставени с цел да дразнят,което мисля,че не е идеята на форума.
            Колешката пита дали кученцето ще бъде обгрижвано по пътя,и аз колега предлагам грижи,нищо повече,и мога да тръгна почти веднага,казвам почти понеже брат ми излезе с БМВ то ,и евентуално трябва да му звънна да го докара,а за това ще е необходимо малко време.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
              Колешката пита дали кученцето ще бъде обгрижвано по пътя,и аз колега предлагам грижи,нищо повече,и мога да тръгна почти веднага,казвам почти понеже брат ми излезе с БМВ то ,и евентуално трябва да му звънна да го докара,а за това ще е необходимо малко време.
              Пред съюза "и" не се слага запетайка, "колежка" се пише с ж.
              Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Ти па, то запетайката да му е проблемът. Аз още търся у речникот кой туй колеШка. Заколена пешка? СмеШка?

Но колегата си пише доста грамотно на фона цялостното форумно ниво
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

А, тъкмо и това пишех, за Ш-то Е той явно е ходил по Европата и у БМВ-то е учил, докато пътува от Хилтън в Хилтън.Това се дължи на факта, че се е локализирал в Удине (Италия) явно.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Ех, защо не съм куче - да ме повозят и мен до Белгия.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

и кВО стана с тази тема!!!! сЯЯЯЯ
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        А, тъкмо и това пишех, за Ш-то Е той явно е ходил по Европата и у БМВ-то е учил, докато пътува от Хилтън в Хилтън.Това се дължи на факта, че се е локализирал в Удине (Италия) явно.
                        Колега единството важно нещо в писането са цифрите ,и ако си се научил да се справяш добре с тях буквите си идват от самосебеси,после резервацията в Хилтън ще е правя по телефона и не е нужно писане,и накрая БМВ то е на брат ми аз предпочитам S 600 понеже е с една идея по комфортен.Удине го напуснах отдавна понеже не ми допада студения северняшки манталитет и планирам лятото да си глезя грешната душа със студена биричка по плажовете на слънчева Калабрия и ти обещавам,че докато лежа на плажа ,ще се упражнявам в писане по пясъка с една клечица.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                          Колега,ако нямаш работа или друго занимание закарай ми кученцето до Белгия и тъй като виждам,че си "голем" пичага съм убедена,че няма да е проблем за теб да го закараш напълно безплатно и безвъзмездно !!!
                          А и след като можеш да си позволиш да преспиваш постоянно от Хилтън в Хилтън колко му е да прескочиш от Италия до България и да го закараш до Белгия ... все пак си голям " босс" ... само да не се окаже,че си и гол и без БМВ и Италия и Белгия само на картата ги знаеш къде са що са

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                          и кВО стана с тази тема!!!! сЯЯЯЯ
                          Все още се търси превоз за кученцето !
                          Born to make me happy

Comment

Ако има кой да ни плати на нас с кучето - ще го заведа до Белгия.
                            Само да не ме вкарат зоовластите в затвора заради него.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                              Колега,ако нямаш работа или друго занимание закарай ми кученцето до Белгия и тъй като виждам,че си "голем" пичага съм убедена,че няма да е проблем за теб да го закараш напълно безплатно и безвъзмездно !!!
                              А и след като можеш да си позволиш да преспиваш постоянно от Хилтън в Хилтън колко му е да прескочиш от Италия до България и да го закараш до Белгия ... все пак си голям " босс" ... само да не се окаже,че си и гол и без БМВ и Италия и Белгия само на картата ги знаеш къде са що са
                              Колежке извинявай нещо несме се разбрали,първо нито Белгия нито Италия знам каде са на картата несъм бил силен в училище нито по Български нито по География.Второ подчертавам трети път БМВ то е на брат ми.Бос несъм и казал ,че съм понеже съм с маратонки.Преспиването в Хилтън и храната са за твоя сметка понеже кученцето е твое.Аз гратис немога да го закарам понеже и аз имам кученце и то не маха с опашката ,ако не му дадеш нещо.Аз просто си предложих услугите да го закарам и да му бъда бавачка,срещу заплащане и нищо повече,ако заплащането е добро мога да му бъда не само бавачка,ами и баща и леля и дядо всичко което е необходимо.И докато пишем тука брат ми ми се обади ,че тази вечер няма да спи в къщи,та загубихме БМВ то,и ако трябва да пътуваме тази вечер сме лишени от комфорта на седмицата ,та трябва да се задоволим със спартанските условия които предлага Алфа Ромео.

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Ако има кой да ни плати на нас с кучето - ще го заведа до Белгия.
                              Само да не ме вкарат зоовластите в затвора заради него.
                              Стига де колега видя,че ще пипам пари от возенето и почна да ми правиш конкуренция,ако стане работата те взимам за втори шофьор.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                              X