Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся превоз до Белгия ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Прости им Бобка,те не знаят що пишат.....
    Блатото им било виновно,па ние там си сме екстра,спокойствие,мирен живот,ядене,пиене......пълно щастие и демокрация

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Всъщност ,,колежката" си е ,,виновна",неправилно поставен на въпроса....а контекста е ,,ако има някой пък към Белгия дали може да метне и едно псе срещу заплащане....",но малко акъл требва за да вдене човек.......
    Иначе и аз мога,2-3000 евро,експресна доставка
    колега,престани !!!
    Въпроса,темата и всичко останало което съм написала е правилно! Прекаляваш вече и не си нито интересен,нито оригинален,нито забавен!
    Това тук не е търсената от теб публика,върви да се изявяваш някъде другаде.
    Ако темата не беше за тук отдавна да беше изтрита.
    Само си прочети глупостите и се замисли дали това което си написал е нормално и произлиза от нормален мозък?!?
    Само не разбрах какво трябва да "вдене човек" ?
    Тук няма нищо за вдяване,всичко е ясно и открито.
    Престани,просто престани.

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

[/COLOR]Не,не мисля,че е добра идея да покажа кутрето тук.
    Темата и сега е задръстена от глупави коментари.
    Last edited by Bella; d.m.y г., 01:50.
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

Всъщност ,,колежката" си е ,,виновна",неправилно поставен на въпроса....а контекста е ,,ако има някой пък към Белгия дали може да метне и едно псе срещу заплащане....",но малко акъл требва за да вдене човек.......
      Иначе и аз мога,2-3000 евро,експресна доставка
      Адашче ,евала бе пич вдена веднага тънката мисъл ,аз я прозрях също и затова си предложих услугите.Значи ,ако някои ходи до Белгия и понеже така и така трее да иде ,и понеже няма да му коства нищо ,срещу некакви дребни ,да си навлече уникални главоболия със сръбски митничари,да се връща 300 или 400 километра та да търси друга митница ,понеже на тази няма лекар.Вместо да минава по границите като стрела ,трее да чака с часове докато доиде ветеринара за да му прочете чипа на кучето,ако изопщо доиде днес или,ако не трее да чакаш до утре.И докато се занимаваш с всички тези благинки трее да се грижиш и за кучето понеже и то душа носи и трее прелапа кора хляб и да пиине вода.Като слизаш да ходиш да хапнеш или да пиеш кафе трее го зимаш с тебе неможе да стои в колата понеже покраи тези крайпътни кафета се е събрала цялата европеиска измет и ще го откраднат веднага.
      Ако си па с камион си загинал понеже покраи кучето ще закъснееш с дни,и трее вадиш торбата с лъжите ,че си закъсал или нещо такова та да не те изгонат от работа.И всички тази приключения ,ако си достатъчно прост ,за да си ги навлечеш,или поради незнание ще са ти за урок ,пари няма да вземеш 1 стотинка понеже ще получиш дребни,а те няма да ти стигнат само за рушовети на сърбите,и хърватите.
      Ако трее позаобиколиш 300 километра си е за твоя сметка при бензин 1.50 евро.
      Всички описани по горе маневри ми се налага да ги върша минимум 4 пъти годишно понеже имам куче и го возя с мене постоянно между държавите.
      Та адашче ,много си прав ,ако колежката си беше формулирала грамотно темата ,нямаше да я подиграва никои,ама тогава темата се обезсмисля понеже целта на темата е да се удари кьоравото, ако мине да се закачи некои балък,а после той да си бере гайлето.
      Ако има човек които верно трее да пътува една нормална цена за услугата е 200 евро, 100 евро за рушовети и разходи и 100 евро да ти останат за главоблието,от сериала в които ти предстои да играеш главна роля.И казвам 200 евро ако си от централна България кучето ти го докарат до вас и ще минаваш през калотина ,ако си от Видин вместо да влезеш в Сърбия на Брегово или на Връжка Чука дето ти е на 20 километра трее слизаш до Калотина заради кучето понеже на малките митници няма винаги лекар и или няма да те пуснат или ще ти посакат свят пари.Едно слизане до калотина са 300 километра в плюс.И същото важи и за Хърватска или Унгария зависи от каде трее да минеш или заради кучето трябва да избегнеш сърбия и да се бориш с дупките на Братска Румъния и да плащаш ферибот на Видин,и то ако си с кола ако си с камион и маршрута ти е ясен няма как да се отклониш и си загубен понеже кучето трее да го подаряваш на някои случаен човек ако се заядат митничарите,и после в България да го плащаш от джоба си.Та точно по въпроса за да няма подигравани преди да пуснете тема и да молите за нещо си направете сметка какво точно искате и какво сте готови да дадете,и другата страна преди да се впуска в приключения нека да помисли добре.
      Last edited by nicola 59; d.m.y г., 04:22.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
        Стефко,

за 450 евро ще си закупя двупосочен билет за себе си и кучето до Белгия и обратно .
        За да спрат от части спекулациите ще ви осведомя , че транспорта не се заплаща от мен , а от собственика на кучето и той е човека който определя колко може и колко не може да даде .
        Ще се повторя и потретя , темата ми е точно за този раздел .
        Ако някой случайно пътува по една или друга причина , на почивка , по работа , ей така на гости до Белгия и има малко място в колата и желание да вземе кученцето срещу напълно адекватно заплащане ! Повтарям : АДЕКВАТНО !
        Също така предполагам,че има хора които внасят коли от Белгия или превозват работници до там , та си мислех , че някой от вас добри ми Колеги е един от тях или може би познава такъв та би бил така добър да ме свържа с тях.
        Това е всичко , по-точно и ясно не мога да се изразя.
        Тук не става въпрос за превоз срещу 2 лева , но ако си честен дори само пред себе си ще знаеш , че 450 евро е нелепо висока цена .
        Но както и да е, навярно няма нужда да отговарям дори тъй като след написаното от мен отново ще има една камара с нападки и неверни твърдения които аз лично нямам намерение да оспорвам .
        Всеки има право да се държи по начин по който му позволява интелекта и възпитанието .
        Лека вечер на всички и ... повече мир и приятелско позитивно отношение към света около вас !
        Ми точно ,щото не съм наясно с цените го написах това. А след като изчетох поста на Никола ,който е написан бая подробно и нагледно, си затвърдих мнението, че на колегата предложението е доста адекватно.
        Ще ме прощаваш (хич не искам да се заяждам ,или нещо подобно), но си мисля, че алтернативата да си му купите билет е по-удачния вариант.
        Със здраве и без лоши помиисли.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
          Адашче ,евала бе пич вдена веднага тънката мисъл......
          Aз вднеха(разбрах,усетих,прозрях,осмислих.....),ама колежката не вдена,че се изказвам в нейна полза и,че се опитвам да изясня,че не търси някой,който да вземе кучето от България и да го закара в Белгия и това да е целта на пътуването му а,че търси някой,който така или иначе ще пътува на там и би взел кучето срещу някакво заплащане за услугата...........

Живи и здрави.....
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Aз вднеха(разбрах,усетих,прозрях,осмислих.....),ама колежката не вдена,че се изказвам в нейна полза и,че се опитвам да изясня,че не търси някой,който да вземе кучето от България и да го закара в Белгия и това да е целта на пътуването му а,че търси някой,който така или иначе ще пътува на там и би взел кучето срещу някакво заплащане за услугата...........

Живи и здрави.....
            Това кученце....доста известно стана във форума...ако знаеше само, какъв дебат в негова чест протече...
            GTV 1.8 TS

Comment

кольо-дете на международните пътища...ти верно не си в час,ако в италия нямате доктори ще ти намерим тук.
              Пътувам поне ежемесечно из европата не с едно и не с две кучета!
              душицо,ходим по изложби,по семинари,по мероприятия и НИКОГА и НИКЪДЕ , НИКОЙ не ме е върнал от митница заради някое куче!
              Рушвети аз не давам тъй като всички изисквания за превоз на куче са изпълнени.
              Верно хамалите в италия сега са в отпуск след като дремеш и смърдиш тук през има няма час-два.
              Ако нямаш работа там ще ти намерим тук,то и тука вероятно имат нужда от неук хамал!
              И другия път като си прекарваш кутрака през граници звънни ми да ти кажа какви документи ти трябват,душко...че да не се ухарчваш да заобикаляш зарад клетото куче,ако изобщо имаш такова.
              Born to make me happy

Comment

Темата отдавна е за ключ, големи драми за няма нищо ..
                Някой, ако желае да свърши работа, да пуска на колежката лично и това е.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Темата вече е за хамали и баровци
                  Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 10:53.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

кольо-дете на международните пътища...ти верно не си в час,ако в италия нямате доктори ще ти намерим тук.
                    Пътувам поне ежемесечно из европата не с едно и не с две кучета!
                    душицо,ходим по изложби,по семинари,по мероприятия и НИКОГА и НИКЪДЕ , НИКОЙ не ме е върнал от митница заради някое куче!
                    Рушвети аз не давам тъй като всички изисквания за превоз на куче са изпълнени.
                    Верно хамалите в италия сега са в отпуск след като дремеш и смърдиш тук през има няма час-два.
                    Ако нямаш работа там ще ти намерим тук,то и тука вероятно имат нужда от неук хамал!
                    И другия път като си прекарваш кутрака през граници звънни ми да ти кажа какви документи ти трябват,душко...че да не се ухарчваш да заобикаляш зарад клетото куче,ако изобщо имаш такова.
                    Здрасти колежке понеже аз си пиша конкректно по темата ,а ти винаги във всички постове ме обсъждаш конкретно мене ,та реших да изясним ,колко съм неук .По начина по които се изразяваш иде реч ,че живееш и си мислиш ,че си нещо повече от мен.Значи аз в тази тема те водя с много точки ,първо това ,че ми обръщаш внимание и ми отговаряш по този начин на постовете показва ,че в интелектуално ниво не си нищо повече от мене.А това може да значи само 2 неща ,а именно или си просто на ниско ниво и само се заблуждаваш и се мъчиш да заблудиш и другите ,че си от нивото на интелигенцията,или си от високо ниво и аз съм успял да те накарам да се приравниш с мене ,за да те подиграваме тука в прахта при хамалите,което ако е така прави победата ми пълна.Аз бих заложил ,че става дума за първия вариант ,и са ти просто малки възможностите.После ,ако решиш да продължаваме играта ,то не ме убиждай повече понеже по този начин убиждаш и себе си,понеже изяснихме че си на моето равнище.Като алтрнатива имаш варианта да ми правиш комплименти ,колко велик, богат и интелигентен гъзар съм аз и по този начин това да рефлектира върху тебе.В последния пост пишеш с главни букви,което се приема ,за викане във форума и това ми носи още една точка ,понеже съм те накарал да викаш ,а интелигентните хора не викат.

Сега по темата 3 точка за хамалина понеже се разкри ,че превоза на кучето е с комерсиална цел и не е нещо ,което просто ти се е наложило,а просто това е част от бизнес и неможа да ти мине номера ,за тънко возене.При дадените обстоятелства,ако някои колега реши да го закара след като е прочел темата то това няма да е за дребни ,а момчето ще знае за какво става дума и ще поиска пари ,което носи още една точка за мене.
                    Недеи пак да усукваш нещата ,че като пътувате вие нямате проблеми ,понеже няма нищо общо с това ,да пътуваш професионално с цел да отидеш на изложба с няколко кучета и това да насадиш едно чуждо куче на човек които отива в чужбина по друга работа и си е калкулирал нещата по друг начин.

Факта ,е налице 5 точки за хамалина ,чакаме да видим дали кучкарката ще продължи играта.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Само дебнете да мръдна нанякъде и веднага започвате скандалите.С риск да отнеса някоя тупалка - не ви прави чест и на двамата, всичките тези писаници.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Само дебнете да мръдна нанякъде и веднага започвате скандалите.С риск да отнеса някоя тупалка - не ви прави чест и на двамата, всичките тези писаници.
                        Ми не им отива, ама поне е весело. В интерес на истината ,за бях много негативно настроен към Никола, от четеното в други теми, както и персоналното му заяждане с мен в една от тях. Но, но трябва да призная с две ръце, че сега четейки го тук (може би заради по-дългите му и обосновани постове), разбирам тънкото му английско чувство за хумор примесено с лек сарказъм, и си промених мнението.Още повече, че пише така че да ти е приятно да изчетеш поста му.Върху Бела нямам никакви наблюдения, освен че преди време се беше удариля и се оплака във форума, нямам никакво негативно мнение (още повече е жена, а ние всички сме мъже хе хе ) ,но малко се поизложи тук в тази тема, или както Кайо каза, изказа се по неправилен начин, без да иска и вмени на четящите грешна преценка за целта на темата като начало. От там стана и недоразбирането с тона и интуицията и в темата, както и интерпретацията в подтекста. Според някои има такъв, според други няма.
                        Бе интересно стана, ще следя

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                          Ми не им отива, ама поне е весело. В интерес на истината ,за бях много негативно настроен към Никола, от четеното в други теми, както и персоналното му заяждане с мен в една от тях. Но, но трябва да призная с две ръце, че сега четейки го тук (може би заради по-дългите му и обосновани постове), разбирам тънкото му английско чувство за хумор примесено с лек сарказъм, и си промених мнението.Още повече, че пише така че да ти е приятно да изчетеш поста му.Върху Бела нямам никакви наблюдения, освен че преди време се беше удариля и се оплака във форума, нямам никакво негативно мнение (още повече е жена, а ние всички сме мъже хе хе ) ,но малко се поизложи тук в тази тема, или както Кайо каза, изказа се по неправилен начин, без да иска и вмени на четящите грешна преценка за целта на темата като начало. От там стана и недоразбирането с тона и интуицията и в темата, както и интерпретацията в подтекста. Според някои има такъв, според други няма.
                          Бе интересно стана, ще следя
                          И аз пиша в тази тема, заради веселата част, но не е ясно дали и аз нямам вина за случващото се.На мен ми е приятно да си пиша и с двете враждуващи страни.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            И аз пиша в тази тема, заради веселата част, но не е ясно дали и аз нямам вина за случващото се.На мен ми е приятно да си пиша и с двете враждуващи страни.
                            Не мисля, че имаш вина някаква.С риск да взема страна, на Бела темите за търсене на спешен превоз до различни дестинации са прекалено много и прекалено често ,може би беше време да се развихри и този спор.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

...мисля,че се изморих от вас и вашите глупости...
                              Виждам,че няма смисъл да се опитвам да обясня нещо което няма нужда от обяснение.
                              Не разбирам само къде е Модератора и защо не изтрие темата която отдавна е за триене.
                              Винаги съм си мислела,че този форум тук не е като другите и,че може да се разчита на Колегите.
                              В Стара Загора с Колегите си помагаме кой с каквото и когато може и не съм чула някой на някой да е отказал помощ.
                              Преди време този форум беше едно хубаво и много приятно място за дискусии , за научаване на нови и интересни неща , за размяна на знания и опит в дадена област .... тъжно е,че нещата вече не са такива.
                              За да спите спокойно тази нощ ще ви кажа просто,че няма да ви преча с моите теми на спокойният сън.
                              Съжалявам,че Модератори и Администратори допуснаха този форум да се превърне в помийна яма.
                              За жалост нивото на интелекта на юзерите тук спадна значително с резкия спад на цените на италианските автомобили.
                              Last edited by Bella; d.m.y г., 18:19.
                              Born to make me happy

Comment

...мисля,че се изморих от вас и вашите глупости...
                                Виждам,че няма смисъл да се опитвам да обясня нещо което няма нужда от обяснение.
                                Не разбирам само къде е Модератора и защо не изтрие темата която отдавна е за триене.
                                Винаги съм си мислела,че този форум тук не е като другите и,че може да се разчита на Колегите.
                                В Стара Загора с Колегите си помагаме кой с каквото и когато може и не съм чула някой на някой да е отказал помощ.
                                Преди време този форум беше едно хубаво и много приятно място за дискусии , за научаване на нови и интересни неща , за размяна на знания и опит в дадена област .... тъжно е,че нещата вече не са такива.
                                За да спите спокойно тази нощ ще ви кажа просто,че няма да ви преча с моите теми на спокойният сън.
                                Съжалявам,че Модератори и Администратори допуснаха този форум да се превърне в помийна яма.
                                За жалост нивото на интелекта на юзерите тук спадна значително с резкия спад на цените на италианските автомобили.
                                Да си жива и здрава - все пак ако ходя на СПА ще ти обадя.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X