Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся превоз до Белгия ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

До скоро бях неутрален по темата,в първият си пост се опитах да обясня с шеговит то някои неща свързани с темата,но явно авторката и не вдена и няма чувство за хумор.Дори напротив започна с цветни епитети и по мой адрес,тона с който пише тя е подходящ точно за една определена прослойка от българското общество но няма да се спра да характеризирам тази прослойка.
    По повод написаното от нея по мой адрес,че съм търсил тук в този раздел поле за изява мога да и кажа само,че досега винаги съм имал голямо поле но там,където е нужно за мен.
    Казвал съм го многократно в доста теми,че е крайно глупаво да се вадят изводи за някого по това,какво,как,къде,защо е написал в даден форум.
    И нека да не забравяме,човек до човек опира.......

Иначе темата е пълен комерс,напълно сметкаджийска и непрофесионална.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Не ми се иска да коментирам Белла - хем ме е яд на нея, хем ми е жал.

Все пак човек трябва да е искрен, пък каквото стане.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Чистене, местене, хамалски услуги...този начин на препитание, по-малко интелегитен ли те прави спрямо хората, които "животновъдстват" породисти кучета. В темата наистина се показа широка душевна простота, но жалко, че надарения с нея човек не го осъзна.

Успехи желая на всички. И на хамалите и на гъзарите и на жалките
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Да си жива и здрава - все пак ако ходя на СПА ще ти обадя.
          To f1 СПА е чак на 31,08 дотогава кучето ще е обиколило два пъти земята .

Bella то е ясно, че работа никой няма да ти свърши, ти си го знаеш, но ми е интересно защо се впрягаш на закачливото отношение на колегите.

P.S. Лично аз бих приел предложението с BMW-то в началните постове, особенно ме зарадва екстрата с пазарджишката врачка и леенето на крушум.
          Last edited by Derry; d.m.y г., 23:29.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
            To f1 СПА е чак на 31,08 дотогава кучето ще е обиколило два пъти земята .
            Тогава са предварителните тренировки, на 1-ви са за място, а на 2-ри е състезанието.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение

Bella то е ясно, че работа никой няма да ти свърши, ти си го знаеш, но ми е интересно защо се впрягаш на закачливото отношение на колегите.
              Гузен негонен бяга.........
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                До скоро бях неутрален по темата,в първият си пост се опитах да обясня с шеговит то някои неща свързани с темата,но явно авторката и не вдена и няма чувство за хумор.Дори напротив започна с цветни епитети и по мой адрес,тона с който пише тя е подходящ точно за една определена прослойка от българското общество но няма да се спра да характеризирам тази прослойка.
                По повод написаното от нея по мой адрес,че съм търсил тук в този раздел поле за изява мога да и кажа само,че досега винаги съм имал голямо поле но там,където е нужно за мен.
                Казвал съм го многократно в доста теми,че е крайно глупаво да се вадят изводи за някого по това,какво,как,къде,защо е написал в даден форум.
                И нека да не забравяме,човек до човек опира.......

Иначе темата е пълен комерс,напълно сметкаджийска и непрофесионална.
                Търся превоз до Белгия
                Търся превоз за кола от Италия (Генуа)
                Търси се пътуващ до Гърция ( Атина ) ?
                Транспорт до Украйна - Киев - СПЕШНО
                Търся транспорт до Германия за един от любимците ми
                Някой ще пътува ли до Русе в близките 3-4 дни ?

Адашче тука може да видиш ,че не става дума за комерс а на колежката просто и се е наложило да си закара кучето до Белгия
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

кольо,кольо...

Превоза от Италия беше за колата на вуйчо ми,търсехме човек който се занимава с коли или кара автовоз за да му платим да качи колата и да я докара.
                  Превоза до Атина беше за багаж и подаръци за близки хора които от известно време живеят там.
                  Кучето което замина за Киев в момента се снима в местен Криминален сериал !!!
                  Кучето което трябваше да пристигне в Германия за 10 месечен курс на обучение и подготовка за разни състезания пристигна успешно,представи се успешно и отново е в дома ми.

Ако пусна 10 теми за проблеми свързани с колата ми може би ще ме обвиниш,че искам да отварям авто - сервиз и за това питам и разпитвам ли ?!?

Получи своето , ти и твоите приятелчета ... това ще е последният ми отговор в тази тема ... вие продължавайте да плюете.
                  Не съм искала от никой нищо безплатно,нито съм подвела някой или излъгала някой.Който ме познава знае що за човек съм,а за останалите не мога да мисля.

п.п.
                  Ето ти малко снимки на кучето от Киев по време на първите му снимки .
                  Attached Files
                  Last edited by Bella; d.m.y г., 13:33.
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                  140 HP + Chip Tuning -> ex
                  Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                  Born to make me happy

Comment

Кучето колко е голямо.С клетка ли ще пътува?Със сигурност НЯМА да се вози в ремаркето,затова те питам за големината му.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Здрасти колежке предишният ти пост го декларираш за последен и понеже и аз мисля да не пиша повече та реших за последно да ти драсна 2 реда.Първо ще използвам темата ,за да се извиня на колегата Stefan Caromov понеже съм си позволил некоректно да го нападам в една друга тема и за което съжалявам ,но все пак понеже темата касаеше трето лице и колегата беше на негова страна аз ,ако съм подходил не коректно не е било нещо породено от лични чувства ,а просто инстинкт на самосъхранение.Значи ще използвам също и да подчертая ,че нямам лоши чувства и предубедено отношение към никои от колегите и колежките само към някои от бившите модератори.Имената или по точно никовете им съм споменал в други теми.
                      Та понеже стигаме до тука колежке нещо ,което можеше да се избегне ,ако беше обърнала внимание на поста на колегата badmadafaka в самото начало на темата ,понеже човека ясно подчерта какво може да провокира негативно отношение към тебе от моя страна ,а и от страна на колегите,а именно арогантното и нахално отношение което проявяваш масово по време на присъствието ти във форума.После ще ти кача и два линка от теми ,които ясно показват лошото ти държание и арогантно придружено от нахалство поведение,което нито аз нито колегите сме в състояние да търпим.Знам ,че всеки греши и подвластен на емоциите си допуска грешки,но при тебе не са грешки ,а модел на поведение ,което представлява твоя стил на общуване.После във всяко твое мнение се усеща идеята и за материално превъзходство,което показва ,че си просто един материалист.Една от тъжните житеиски философии е материализма ,и неминуемо един ден всички материалисти биват застигнати от разочарованието ,че на практика нямат нищо.След като вече подложихме на проба твоето интелектуално ниво ,кадето се провали ,нека за твое добро да не поставяме на проверка и финансовото ти положение ,на което толкова много наблягаш,понеже ще се провалиш и там.
                      Понеже наблягаш винаги на материалното и казваш ,че спадането на цените на италиянските автомобили е довело до спадане на интелектуалното ниво на узерите аз лично разбирам ,че за тебе само богатите са на високо интелектуално равнище.По същия начин може да разсъждаваме ,че благодарение ,на ниските норми около отглеждането и развъждането на кучета,ниските цени на самите кучета,и ниските критерии около образованието на тези които се занимават с кучета в България е довело че интелектуални инвалиди ,с ниско ниво на образование практикуват това,сиреч говорим за тебе.Ако сме изяснили нещата добре ,ако ли не то аз съм насреща за да подкрепя с факти всичко което съм написал.Поздрави и още един път извинение за колегата .

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=59533&page=2

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...665#post890665
                      Last edited by nicola 59; d.m.y г., 00:52.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                        Кучето колко е голямо.С клетка ли ще пътува?Със сигурност НЯМА да се вози в ремаркето,затова те питам за големината му.
                        И аз няклко пъти споменах да го видим това куче, но - не.
                        Пускат ни снимки на някакво друто дето било главно действащо лице във филм.
                        Дайте все пак да видим нашето куче.

Митак, разбирам загрижеността ти за превоза, защото можеш да го направиш наистина.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                          Здрасти колежке предишният ти пост го декларираш за последен и понеже и аз мисля да не пиша повече та реших за последно да ти драсна 2 реда.Първо ще използвам темата ,за да се извиня на колегата Stefan Caromov понеже съм си позволил некоректно да го нападам в една друга тема и за което съжалявам ,но все пак понеже темата касаеше трето лице и колегата беше на негова страна аз ,ако съм подходил не коректно не е било нещо породено от лични чувства ,а просто инстинкт на самосъхранение.Значи ще използвам също и да подчертая ,че нямам лоши чувства и предубедено отношение към никои от колегите и колежките само към някои от бившите модератори.Имената или по точно никовете им съм споменал в други теми.
                          Та понеже стигаме до тука колежке нещо ,което можеше да се избегне ,ако беше обърнала внимание на поста на колегата badmadafaka в самото начало на темата ,понеже човека ясно подчерта какво може да провокира негативно отношение към тебе от моя страна ,а и от страна на колегите,а именно арогантното и нахално отношение което проявяваш масово по време на присъствието ти във форума.После ще ти кача и два линка от теми ,които ясно показват лошото ти държание и арогантно придружено от нахалство поведение,което нито аз нито колегите сме в състояние да търпим.Знам ,че всеки греши и подвластен на емоциите си допуска грешки,но при тебе не са грешки ,а модел на поведение ,което представлява твоя стил на общуване.После във всяко твое мнение се усеща идеята и за материално превъзходство,което показва ,че си просто един материалист.Една от тъжните житеиски философии е материализма ,и неминуемо един ден всички материалисти биват застигнати от разочарованието ,че на практика нямат нищо.След като вече подложихме на проба твоето интелектуално ниво ,кадето се провали ,нека за твое добро да не поставяме на проверка и финансовото ти положение ,на което толкова много наблягаш,понеже ще се провалиш и там.
                          Понеже наблягаш винаги на материалното и казваш ,че спадането на цените на италиянските автомобили е довело до спадане на интелектуалното ниво на узерите аз лично разбирам ,че за тебе само богатите са на високо интелектуално равнище.По същия начин може да разсъждаваме ,че благодарение ,на ниските норми около отглеждането и развъждането на кучета,ниските цени на самите кучета,и ниските критерии около образованието на тези които се занимават с кучета в България е довело че интелектуални инвалиди ,с ниско ниво на образование практикуват това,сиреч говорим за тебе.Ако сме изяснили нещата добре ,ако ли не то аз съм насреща за да подкрепя с факти всичко което съм написал.Поздрави и още един път извинение за колегата .

Приема се. Без лоши помисли

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                            Здрасти колежке предишният ти пост го декларираш за последен и понеже и аз мисля да не пиша повече та реших за последно да ти драсна 2 реда.Първо ще използвам темата ,за да се извиня на колегата Stefan Caromov понеже съм си позволил некоректно да го нападам в една друга тема и за което съжалявам ,но все пак понеже темата касаеше трето лице и колегата беше на негова страна аз ,ако съм подходил не коректно не е било нещо породено от лични чувства ,а просто инстинкт на самосъхранение.Значи ще използвам също и да подчертая ,че нямам лоши чувства и предубедено отношение към никои от колегите и колежките само към някои от бившите модератори.Имената или по точно никовете им съм споменал в други теми.

Ти на това два реда ли му викаш?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Малиииии,ква тема-много готино си пишете тук,и аз искам да видя това кутре.Айде дано да стигне до новия си дом-да не остава повече в тая мизерна държава.
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Не мога да повярвам какви безумия са изписани !
                                Миленка,
                                не се хаби за щуротии.Малко хора ще те разберат,а те ако имат възможност ще помогнат !
                                Стискам палци косматата топчица да е скоро при новите си стопани !
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X