If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно ми е колко от вас имат в колата до седалката я брадва, я нож, пищоФ, тръба ей такива ми ти неща.. За всеки случай и дали сте ги ползвали ... Аз винаги си нося пищова на кръста и имам едно ножле в колата .... при вас как е
Ееееххххх ама сме бойно племе беее, пистолети,ножове,бухалки,тръби... за едни изкривени ламарини и малко нерви ще каже човек,че ще гръмнете някой. Много ми е интересно,колко от вас са стреляли по човек, да не питам и колко са си ползвали ножовете,че май няма да има нито един,ама важното е да ги има,повече за собствено успокоение отколкото да ни служат...
Ееееххххх ама сме бойно племе беее, пистолети,ножове,бухалки,тръби... за едни изкривени ламарини и малко нерви ще каже човек,че ще гръмнете някой. Много ми е интересно,колко от вас са стреляли по човек, да не питам и колко са си ползвали ножовете,че май няма да има нито един,ама важното е да ги има,повече за собствено успокоение отколкото да ни служат...
Колега кой е казал че тези пособия служат за разправии по пътищата? За тая работа имам ръце. Пистолета си го държа защото често ми се налага да пътувам на далечни разтояния и понякога с по-голеи суми пари.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
имам един приятел, охранителче, много добро дете. той постоянно си ги пребива по светофарите и ги удря с пистолета. до са не е стрелял по коли, или поне не ми е споделял идеята ми е, че си зависи до човека, а не до тва с кво се е запасил.
така като чета е крайно време начи да си купя едно топорче от метро за има нема 20 лв и а некой тръгне да вади ножове, пищови, али бали - трес по канчето
Comment