Известие

Collapse
No announcement yet.

Самозащита в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sharky
    Добре бе хора искам да ви питам
    нали знаеш на кое се вика пишкомер?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      Стана ми интересно какво се случва, след като го изкараш от колата
      Случвало ми се е точно 2 пъти ,до бой не се е стигало,понеже и в двете ситуации сме избухвали в луд смяхПросто използвам това,че човека не очаква мацка да тръгне да го вади от колата и не реагира адекватно ,а и е мноого забавно да видиш еййййй такива очи
      Иначе не съм побойничка,но ако ме нападнат ставам агресивна много бой само "по взаимно съгласие"
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

мда, хората изперкват... това да тръгнеш с мисълта 'аз да си нося пистолета, бокса, бухалката, ей така за всеки случай' не е нормално.

аз няма нищо в колата, нито в себе си. някак си, не мисля че решението е това.. каквито и идиоти има по пътя. Има си цивилизационен начин на решаване на всичко.

а това, да имаш служебно оръжие и да го използваш когато не трябва, да не го коментираме. директно на съд!

айде поздрави и умната
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent

??? ?? ?????????????? ????? ?? ???????? ?? ??????.
          ???????? ?? ??? ?????? ?????? ?? ????? ??? ?????? ??? ???? ??????? ???? ?? ???????? ???? "?????" ?? ??? ???? ? ??? ???? ???????....... ?? ?? ??? ??? ?? ??????
          ________
          FORD F-SERIES SPECIFICATIONS
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:24.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante

Има си цивилизационен начин на решаване на всичко.
            повярвай ми има случаи когато не става тая работа има едни момчета дето се изявяват като "мутри" ли там нещо с тея няма оправия....... но си има лек за всичко
            нема такова нещо - вариант 1 прават се на мутри, ама не са - начи ако не тръгнеш ти да се биеш, нищо нема да стане. вариант 2 - мутри са - пребиват те и толскова виж колко е просто
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Средства за самозащита в колата си имам много ....... химикалка, молив за очи, спирала ........, предполагам, че и парфюма може да свърши добра работа ........... Не знам, това със средствата за самозащитата според мен е пълна глупост, ще стане нещо, ще му извадиш нож или друго оръжие и недай си боже нещо да се случи после ще го лежиш за глупост. Пък и не мислите ли, че щом вие сте така добре подготвени човека отсреща може да е двойно по-подготвен и тогава ........?!?!
              Има къде по-цивилизовани начини за решаване на проблемите!!!
              Ще се опита някой да ми посегне, ами ще го осъдя, пък да опита да посяга пак.
              Преди време един "смелчага" се опита да ме вади от колата без причина, но бързо се отказа, като видя, че друг свидетел на ситуацията (150км. мъж) му се озъби и какво стана - нашия "герой" избяга.

Та един съвет от мен, не се занимавайте с глупости, защото не знаете на какъв ще попаднете!!!
              sigpic
              Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Аз съм дребен - ще падна лесно - така че няма нужда да вадят пистолети. Като видя да излиза запомням номера на колата му, ако няма хора с мен запомням и номерата на поне една съседна кола(ще ми трябва за свидетел) и съм учтив - ако ме набие все някой лев ще изкарам - скоро един познат го удариха ей така - ходи и пусна жалба. Ами след три дни сучтив глас го намери побойника и му даде 3 000 лева с молбата да си оттегли жалбата щото имал някакъв изпитателен срок от друга присъда
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

??? ?? ?????????????? ????? ?? ???????? ?? ??????.
                  ???????? ?? ??? ?????? ?????? ?? ????? ??? ?????? ??? ???? ??????? ???? ?? ???????? ???? "?????" ?? ??? ???? ? ??? ???? ???????....... ?? ?? ??? ??? ?? ??????
                  ???? ?????? ???? - ??????? 1 ?????? ?? ?? ?????, ??? ?? ?? - ???? ??? ?? ??????? ?? ?? ?? ????, ???? ???? ?? ?????. ??????? 2 - ????? ?? - ???????? ?? ? ???????? ??? ????? ? ??????
                  ???? ???????? ??? ??????? ????? ?? ????? ? ?? ?????? ?? ??? ????? ? ?? ??????? ?? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???????? ? ???????? ? ????? ????? ??? ?????? ??? ? ? ???? ??????? ??? ???!??? ??? ?? ??????????? ????? ??? ?? ????????? ? ??? ?? ?? ????? ? ?? ?? ?????? ? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ?? ????????? ?? ????? ????? ??? ????? ????? "????????" ?? ?? ????? ??? ???? ?? ???? ????? ???? ???? ?? ? ?? ????? ????? ?? ?? ????????? ????? ?? ????? ?? ?? ???????? ???? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ???....????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ????? ????...
                  ________
                  LOST ADVICE
                  Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:25.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Когато отидеш да земеш приателката си от работа и я видиш да трепери като лист пребледняла и разбереш че двама мангала са се опитали да я ограбят и са я опипвали ..... тогава нямаш време да мислиш адекватно намираш ги и по 2 ПВ-та в лицето после бой с боййй и така... Тогава повярвайте ми неможеш да мислиш трезво наистина
                    TechSpec/ Alfa Romeo 145 1.4i 16V TSpark '98

Comment

Така е!

Аз носих активно неща за самозащита след като видях как един човечец го пребиха за това, че един го засече и той се осмилил да му свирне.

Въпреки, че номера с делата е много добър и вече лесно се взимат пари от насилниците (ако ги откриеш), не ми се иска да ме начупят и после да си платят. Предпочитам да се самозащитя ако мога.

Comment

Е то какво излиза - вместо да мечтаем за компресори и нитро, да слагаме ризници и кевларени качулки - е те тука се сещам за gangsta-fashion темата с несъбудените кукли в голфовете ( http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...asc&highlight=
                        )...

9х19
                        Брех Санто, следващия път като те срещна вмасто здрасти ще почвам с "По-спокойно, поо-спокоойно, поооо-спокооооойно" ...

Но от друга страна се чудя Бат'Вас ако (да не дава Господ) го челосат тумба афектирали педераСи (без 'Т'), то за колко време ще изприпка до битака в търсене на M@каp0в...
                        Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Първоначално публикувано от Little
                          Но от друга страна се чудя Бат'Вас ако (да не дава Господ) го челосат тумба афектирали педераСи (без 'Т'), то за колко време ще изприпка до битака в търсене на M@каp0в...
                          не е към мен, ама не мога да не се намеся . колега Little, просто не мислиш за това. не трябва да имаш нагласата от типа 'ами какво би станало ако'... това е част от цяла концепция за позитивен поглед на живота. реалността е друго нещо, тя е неизбежна, но най-лошото което може да ти се случи, не ти дава право да си черноглед с черногледството си правиш лоша услуга на себе си и на хората около теб.

това е накратко

Поздрави на всички!

Comment

Първоначално публикувано от Little
                            не е към мен, ама не мога да не се намеся . колега Little, просто не мислиш за това. не трябва да имаш нагласата от типа 'ами какво би станало ако'... това е част от цяла концепция за позитивен поглед на живота. реалността е друго нещо, тя е неизбежна, но най-лошото което може да ти се случи, не ти дава право да си черноглед с черногледството си правиш лоша услуга на себе си и на хората около теб.

това е накратко

Поздрави на всички!
                            стига си пращал тия поздрави да не си в африка
                            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

стига си пращал тия поздрави да не си в африка
                              дам наистина си нямаш идея къде съм в момента

и поздравявам защото съм учтив

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
                                Има къде по-цивилизовани начини за решаване на проблемите!!!
                                Ще се опита някой да ми посегне, ами ще го осъдя, пък да опита да посяга пак
                                пожелавам ти да не изпадаш в подобни ситуации,ще го съдиш ако си жива и здрава,познавам доста полицаи и те са ми казвали "от затвора се излиза,от гроба-не",не в винаги кавгите породните пътища завършват с размяна на псувни и някой друг шамар.предпочитам да имам кол в колата и да си го возя,отколкото да ми потрябва и да се окаже че имам ключе ном.10 само,да има по цивилизовам начин от саморазправата,когато има 150 кг мъж до теб в колата,не ти се налага да вадиш оръжие

Comment

Working...
                                X