Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо българинът не купува български стоки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    земи си има една фирма кюстендилска Спектър за такива изделия ще останеш още-по доволен....обират браковете по складовете дето ги дупчат мишките и препакетират нема фира докато западна стока не се връща бракува се и отива за животните или се гори.
    Тия измекяри ги знам!
    Още ми дължат пари.
    На приказки са много велики!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Мхм... Ето го ключа от бараката. Запиши се да учиш нещо сериозно и няма да има нужда да си уплътняваш времето с няколко неща. + незнам дали знаеш, но тия българските дипломи в чужбина може да ти послужат да се забържеш, след като отидеш по голяма нужда. Та в тази връзка ако си решил да напускаш окончателно БГ, то спри да си уплътняваш времето, а се запиши да учиш там, където смяташ да останеш да живееш.

П.С. Всъщност сега ми се изясни защо учиш висше- чисто и просто, за да можеш да работиш по студентските програми в САЩ. Единственото положително в цялата работа е, че вкарваш американски долари в нашата икономика.
      Мне, студентски бригади бяха, 2007, 2008...след това работни визи. Ма това е друга бира.
      Незнам къде искам да живея, обмислям го.
      И смятам, че икономиката е достатъчно сериозна дисциплина. За дипломите ми е ясно също къде какво се признава.
      Опитай да балансираш учейки (в чужбина) и работейки по 5-6 месеца в годината (в чужбина)... раб. сезон, съответно договора ми изтича, и вместо да нагъвам кебабчета с бира в нас, уча нещо.
      Ако имаш други въпроси дай на ЛС, че мн спам, нищо че е в общи.
      В чужбина, хората искат да си отговорен, трудолюбив и да знаеш език. Лично проверено.

п.с. една магистратура в европа не е нещо кой знае какво, лесно се взема.
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:48.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Някои хора не могат да свикнат с мисълта, че никой не е длъжен за нищо да им се обяснява. "Дърпането обратно в казана" си е много вярно, също "Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле" и др. такива
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

За мен най-хубавата българска стока е българската бира в стъклени бутилки, балансирана отвсякъде -качесто, цена и дизайн.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            За мен най-хубавата българска стока е българската бира в стъклени бутилки, балансирана отвсякъде -качесто, цена и дизайн.
            Ами аз не съм мн сигурен ама чуждите марки бира не ги ли правят пак тук? Иначе аз си пийвам Бургаско наливно пък, ако ще и всички на масата да пият Стела и Гролш не ми пука.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Ами аз не съм мн сигурен ама чуждите марки бира не ги ли правят пак тук? Иначе аз си пийвам Бургаско наливно пък, ако ще и всички на масата да пият Стела и Гролш не ми пука.
              Правят нашите хора и бира с чужда марка, предимно за нашия пазар - в пиянската тема веждъж ги коментирахме.
              sigpic

Comment

Правят нашите хора и бира с чужда марка, предимно за нашия пазар - в пиянската тема веждъж ги коментирахме.
                Защо, тая да не я обърнахме на нещо друго
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

българските бири искам да ти кажа че в пивоварните са просто на световно ниво. като тръгнат да ги бутилират обаче става нещо - вода,спирт,цо ли що ли .....
                  точка

Comment

Според мен анкетата не е точно зададена.
                    Аз сега като си купувам български стоки, обаче искам да видя резултатите, какво трябва да маркирам?
                    Мисля, че е трябвало да я направиш със заглавие "Купувате ли български стоки"
                    И после вече да има тези отговори като преди тях има "Не, защото" или "Да, защото" и те така...
                    Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      българските бири искам да ти кажа че в пивоварните са просто на световно ниво. като тръгнат да ги бутилират обаче става нещо - вода,спирт,цо ли що ли .....
                      Колев, не ми намеквай за така наречената "жива бира", която си държи качествата само 2-4 дни - това са само бутикови изпълнения сега, но едно време си продаваха само такава бира по магазините в еднообразните шишета, разнообразени със зелен и кафяв цвят.
                      sigpic

Comment

аз не пия ама най готината бира дето съм опитвал е от Берьозка руска изкефи ме максимално

Comment

Колев, не ми намеквай за така наречената "жива бира", която си държи качествата само 2-4 дни - това са само бутикови изпълнения сега, но едно време си продаваха само такава бира по магазините в еднообразните шишета, разнообразени със зелен и кафяв цвят.
                          не. и с филтрираната е същата работа. българина първо гледа цена-количество, това му се предлага и после що било гадно.
                          много се реве че нямало производства в българия. е , има и вече е масова практика да се организират дни на отворени врати. може да посетиш почти всеки голям производител и технолог да те разведе. дори в момента върви такава реклама на дерони и ако не ми беше толкова далече, щях да си отям на истинска лютеница.
                          точка

Comment

Западната бира, която се бутилира в Бг е отврат. Стела, Хайнекен - нямат нищо общо с бирата на запад.
                            Пия си Каменица, ако няма Ариана.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                              Аз сега като си купувам български стоки, обаче искам да видя резултатите, какво трябва да маркирам?
                              И после вече да има тези отговори като преди тях има "Не, защото" или "Да, защото" и те така...
                              Ами така е щото я списах за 2 минути и после не се намери (или няма възможност) кой да добави 2 отговора, както съм посочил в 1-я пост. Който си купува Бг заслужава внимание, така че може да го посочи в отделен пост! Такива като мен, например! Ходя, ровя и ако няма на къде купувам внос иначе само Бг.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                                Не маркираш нищо, в дясно от бутона за гласуване има едно беличко надписче - Резултати от анкетата
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X