Известие

Collapse
No announcement yet.

156 '99 на 67к км.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Давам 5200....сръбски динара..........
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
      На 4 от снимките се вижда , че колата не е на 67к.
      Оригинални чистачки, оригинално радио, оригинални стелки .. това го имат много коли дори на горубляне.
      Не че е лоша колата но тези дребни шмекерии с километрите едва ли има човек да не ги знае. Гледаш да е запазена колата и това е.

1999 МР3 няма. Гледал си други снимки или не пишеш за колата по темата. Че както един колега каза - тук се напълни със снимки на табла. А и чистачки не съм снимал, просто колега писа за неговата

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:46 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Давам 5200....сръбски динара..........
      Ти първо си оправи твоята, че за нея и 5.2 динара няма да дадат. А и се научи какво означава тази лампичка "пръскащ маркуч" на таблото. Май не си спазваш написаното в сигнатурата ти и ...
      Last edited by NightRider; d.m.y г., 23:56.
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:46 ----------
        Ти първо си оправи твоята, че за нея и 5.2 динара няма да дадат. А и се научи какво означава тази лампичка "пръскащ маркуч" на таблото. Май не си спазваш написаното в сигнатурата ти и ...
        Не на моята свети тази лампичка,питам за кола,която евентуално ще купувам ....а и никога не съм имал претенциите,че съм технически компетентен от коли хабер си нямам,просто знам че 2,5 V6 имат и Q-System скоростна кутия,накладки и акумулатори Алфа Ромео няма(едно е лого,друго е производител) и,че километрите не са водещ фактор при покупката на една кола.
        5400 лева са точно 2769 евро и 23 цента,за 2800 взимам 1,6 ТС,180 кс,турбинирана и глезена,не става въпрос за тази със светещият пръскащ маркуч,нея ако я взема ще я взема за не повече от 900 евро

И не ги взимай толкоз на сериозно нещата,това за динарите беше майтап....
        Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:32.

Comment

Не на моята свети тази лампичка,питам за кола,която евентуално ще купувам ....а и никога не съм имал претенциите,че съм технически компетентен от коли хабер си нямам,просто знам че 2,5 V6 имат и Q-System скоростна кутия,накладки и акумулатори Алфа Ромео няма(едно е лого,друго е производител) и,че километрите не са водещ фактор при покупката на една кола.
          5400 лева са точно 2769 евро и 23 цента,за 2800 взимам 1,6 ТС,180 кс,турбинирана и глезена,не става въпрос за тази със светещият пръскащ маркуч,нея ако я взема ще я взема за не повече от 900 евро

И не ги взимай толкоз на сериозно нещата,това за динарите беше майтап....
          Ами след покупка на тази кола при тази цена и с тези екстри ще те очакваме в раздел ... ПОМОГНЕТЕ. Не ти го пожелавам, ама ще е така. Надявам се да бъдеш откровен после и да споделиш още колко пари ще дадеш да я вкараш в час. Щот зетя даде само пари за консумативи, които се оказаха наскоро сменени. И той я дава за 5100, ама аз написах 5400 за да има пазарлък все пак
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          0879369082

Comment

Абе той я дава ама няма кой да я вземе Врекли са се във вярност дълги години с нея

Относно:

Ми купи си тази:
            http://www.cars.bg/u640177
            да се видиш с кола
            Благодаря за предложението но нямаше нужда Да не съм мазохист Но може да се замисля ако има монтиран ксенон на стоповете
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ами след покупка на тази кола при тази цена и с тези екстри ще те очакваме в раздел ... ПОМОГНЕТЕ. Не ти го пожелавам, ама ще е така. Надявам се да бъдеш откровен после и да споделиш още колко пари ще дадеш да я вкараш в час. Щот зетя даде само пари за консумативи, които се оказаха наскоро сменени. И той я дава за 5100, ама аз написах 5400 за да има пазарлък все пак
              Е са в 10 и 30 ше видим
              Колкото и да съм зле технически имам една лека идея,че ще се вкарат пари в тази кола ако евентуално я взема а и не и е единственият проблем тази лампичка,преден десен амортисьор е за смяна(имам амортисьори,както и доста други части),карана е със Селения Голд и маслото е катран,почти няма масло в Селеспийда,карана е с вода вместо антифриз ,има леки козметични забележки.....
              Плюсовете са,ниска цена,чисто нови гуми,Селеспийда въпреки почти не наличието на масло работи перфектно,ускорява и върви добре,спирачките коват.....
              Всичко това е разбира се резултат от моят оглед,днес в сервиза ще видим обстойно,ще има и сваляне на картера даже за да видим лагерите.
              Та основната ми мисъл е да се види как е колата и дали може да се вкара в приличен вид с наличните от мен части.....

Comment

Е са в 10 и 30 ше видим
                Колкото и да съм зле технически имам една лека идея,че ще се вкарат пари в тази кола ако евентуално я взема а и не и е единственият проблем тази лампичка,преден десен амортисьор е за смяна(имам амортисьори,както и доста други части),карана е със Селения Голд и маслото е катран,почти няма масло в Селеспийда,карана е с вода вместо антифриз ,има леки козметични забележки.....
                Плюсовете са,ниска цена,чисто нови гуми,Селеспийда въпреки почти не наличието на масло работи перфектно,ускорява и върви добре,спирачките коват.....
                Всичко това е разбира се резултат от моят оглед,днес в сервиза ще видим обстойно,ще има и сваляне на картера даже за да видим лагерите.
                Та основната ми мисъл е да се види как е колата и дали може да се вкара в приличен вид с наличните от мен части.....
                Адашче аиде зимаи я за части и аз ще ти помагам ,че ми се пие узо
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Е са в 10 и 30 ше видим
                  Моят съвет е да бягаш от нея, ма то вече е 10.13
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

Нощен, колата ще се продаде рано или късно дали на тази или друга цена...искам да те питам само, понеже ми стана голям кеф от първите постове, усети се и радост за придобивката и дай боже да е на тези километри или поне близки.....та уж беше за брата там..защо все пак не си я остави ами я продава или той с това се занимава?
                    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                      Абе той я дава ама няма кой да я вземе Врекли са се във вярност дълги години с нея

Относно:

Благодаря за предложението но нямаше нужда Да не съм мазохист Но може да се замисля ако има монтиран ксенон на стоповете
                      По сигнатурата ти виждам, че си повече от мазохист. А с тази аз нямам грам проблем

---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                      Нощен, колата ще се продаде рано или късно дали на тази или друга цена...искам да те питам само, понеже ми стана голям кеф от първите постове, усети се и радост за придобивката и дай боже да е на тези километри или поне близки.....та уж беше за брата там..защо все пак не си я остави ами я продава или той с това се занимава?
                      Не, не я продава. Наистина е за брата на половинката (но той повече харесва японските). Но и той се запали от мен - щот при мен всичко се продава. Ако не ми е нужно го продавам на нормална цена, че може и по-ниска. Но ако ми е нужно - слагам висока цена. Така поне, ако някой го купи няма да съжалявам (http://www.cars.bg/u640177). Аз и апартамента си продавам даже
                      А иначе всички и се кефим на колата. Вчера я карах пак, оправих еърбеците и сега ще ходим някъде да я тестваме на дълъг път и да и направя адаптацията. Ще и сложим и газов инжекцион, ако някой не и се метне преди това за тази цена. Ремъците и са чисто нови, направо се изумих, не се чува, че работи (е, малко по-шумна е от японските). Гумите и са от средата на 2010г.
                      Яд ме е само за едно - можех да купя страхотен спорт вагон за 2800лв. вместо 147-та, ма моята като се опъна, че и била голяма. А онази не палеше ... заради датчика на коляновия вал. А иначе беше все едно от магазина и на 75к км. '01г.
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        И след няколко дена, ще се появи инфо тук ли в нова тема.
                        "Брата на гаджето се отказа, няма какво да я правя тая супер/мега/гига/хипер/архи яка и запазена кола" ...
                        Първоначално публикувано от NightRider
                        Не, не я продава. Наистина е за брата на половинката (но той повече харесва японските). Но и той се запали от мен - щот при мен всичко се продава. Ако не ми е нужно го продавам на нормална цена, че може и по-ниска. Но ако ми е нужно - слагам висока цена. Така поне, ако някой го купи няма да съжалявам (http://www.cars.bg/u640177).
                        Бива ли ме като врачка, а? Насам насам, гледам на боб, на леща, на зелен фасул. Правя магии и развалям такива. Мехлеми за либоФ и срещу запек също има при мене. Насам, насам!
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          Бива ли ме като врачка, а? Насам насам, гледам на боб, на леща, на зелен фасул. Правя магии и развалям такива. Мехлеми за либоФ и срещу запек също има при мене. Насам, насам!
                          каква врачка си ти?? Че аз навсякъде пиша, че всичко се продава по дефолт. И всички, които ме познават, го знаят. А и да стана член на клуба като те гледам теб - просто и да ме поканите официално няма да го направя. Че и от членски внос да ме освободите - пак.
                          П.П. С това не искам да обидя никой, но ти си спамаджия за мен, защото едно нещо вече ти го повтарям за трети път. А в клуба има доста стойностни хора
                          А и не пишеш по темата - модератор има ли?
                          Last edited by NightRider; d.m.y г., 11:59.
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

• Ади бе, спамер номер две за всички времена ме нарича спамаджия. хихи
                            Всичко като ти се продава, знаеш ли къде във форума е мястото за продажба? Знаеш ли за комерсиалните обяви, като висчко ти се продава и честичко внасяш "всичко за продажба"? Знаеш, но го играеш гугутка. Пък и ти минава номера, що да не го правиш. Не е луд тоя дето яде баницата...
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Я найтрайдера да постне тук всички обяви на бангиите който продава барабар с имотите
                              Да му се направи една вип тема в раздела
                              Заглавието може да е :Продавам бутикови лаченяци по 50к км. без париНапрао подаръци
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Za post 103 i 104 - завистта ходи по хората. Аз се похвалвам човешки с една покупка, а те ... НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ С ТАКОВА МИСЛИНЕ
                                156 1.8TS 16V (01.2001)
                                0879369082

Comment

Working...
                                X