Известие

Collapse
No announcement yet.

156 '99 на 67к км.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е толкова невероятно, моята е 99' и я купих 2007-ма от автокъща на 87000. На мен също не ми се вярваше доста време.. Сега е на 163 и съм сигурен, че това са били реалните километри. По доста други съм се повозил дето са на 200+ изтормозени от предишни собственици, ми момчетата обедняха покрай колите си. А запазения екземпляр се усеща.. няма троп няма лоп. Тъжното е като почнеш да сменяш оригиналните части и виждаш как колата ти придобива китайско-турски акценти, ама го приемаш и живееш с тая мисъл. Иначе за тия 80 хиляди в БГ се държи все още доста добре, но със редовна поддръжка.. Честито на печелившите
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
    ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Оригинално се вграждат EXIDE в колите ни като батерии.
      Абе моята сега на километраж е на 200к км и си е като нова отвътре и отвън, но това се постига с поддръжка.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
        Аз и за акомулатор Alfa Romeo не съм чувал, ама айде...
        Колегата е във филма яко
        И аз съм с акумулатор Алфа Ромео, сменен преди 5 г. и отразено в сервизната книжка.
        Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

Само да ви кажа, че километрите в ЕКУ-то се променят точно за 2 минутки през буксата за диагностика
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Само да ви кажа, че километрите в ЕКУ-то се променят точно за 2 минутки през буксата за диагностика
            Ама при мен не се мърдат изобщо там. Стоят си на 165 000, а по километраж беше на 105 000 като я взех, от тогава имам 7 000 минати. Закачих я оня ден на ФЕС-а и в ЕКУ-то пак си седят на 165 000, без да са мръднали и с километър...
            Някакви идеи, защо е така ?
            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Защото вероятно ти е резнат пин15 на скоростомера и ЕКУ-то не получава сигнал за скоростта на автомобила.

Comment

Защото вероятно ти е резнат пин15 на скоростомера и ЕКУ-то не получава сигнал за скоростта на автомобила.
                Уфф , да! А километрите, които се изписват на километража, къде се съхраняват?!
                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Уфф , да! А километрите, които се изписват на километража, къде се съхраняват?!
                  В процесора на километража

Comment

В процесора на километража
                    Ясно, мерси много за инфото
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

И след няколко дена, ще се появи инфо тук ли в нова тема.
                      "Брата на гаджето се отказа, няма какво да я правя тая супер/мега/гига/хипер/архи яка и запазена кола"
                      И като се юрнат едни купувачи...

Отделно тефтерче дето продавача си отбелязвал кво е правилБожкеее
                      Това ако не е оливане!
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Завиждай, драги. Искаш ли да се басираме на по 2000лв., а? Или направо даваш 5200 и я взимаш. Стиска ли ти? Ма ти си само на думи, без да си държиш на обещанията

---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        И след няколко дена, ще се появи инфо тук ли в нова тема.
                        "Брата на гаджето се отказа, няма какво да я правя тая супер/мега/гига/хипер/архи яка и запазена кола"
                        И като се юрнат едни купувачи...

Отделно тефтерче дето продавача си отбелязвал кво е правилБожкеее
                        Това ако не е оливане!
                        Предложението към Oem важи и за теб. А сега да те видим

П.П. Пин 15 не е отрязан Проверено. Клатеше обороти, но вече не клати. Километража на ЕКУ-то не е стопиран. Вече навъртя още стотина километра
                        Last edited by NightRider; d.m.y г., 16:19.
                        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                        0879369082

Comment

Що се хапете за глупости?
                          Моята, като я взимах, пишеше, че е на 99 000. Изобщо не вярвах на тези показания и не гледах това. Вътре обаче беше като нова, адски пазена и без никакви захабявания по табло, тапицерия, волан, скорости, педали... стигнах и до ангренажа, който беше със заводски маркери - и ремъка, и водната помпа, отделно, и технически колата показва колко е стегната, в отлично състояние и т.н. Не бих се учудил, ако се окаже, че наистина е била на 99 000, особено ако е била нещо като втора кола в семейство, карана по-рядко, от читави стопани, които са се грижили за нея... не е изключено, имайки предвид, че по произход беше от един от богатите райони на сев. Италия.
                          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Аз и за акомулатор Alfa Romeo не съм чувал, ама айде...
                            Колегата е във филма яко
                            Той е Фиат, Ланчия, Алфа Ромео. Искаш ли да ти покажа почти нов такъв (иначе е Фиам)
                            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                            0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                              Завиждай, драги. Искаш ли да се басираме на по 2000лв., а? Или направо даваш 5200 и я взимаш. Стиска ли ти? Ма ти си само на думи, без да си държиш на обещанията

---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Предложението към Oem важи и за теб. А сега да те видим

П.П. Пин 15 не е отрязан Проверено. Клатеше обороти, но вече не клати. Километража на ЕКУ-то не е стопиран. Вече навъртя още стотина километра
                              На мен такава кола не ми трябва И ни най-малко пък завиждам. Даже напротив. Просто констатирам Дано наистина да е на толкова

Comment

Дайте снимки на тази толкова обсъждана кола!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
                                X