Известие

Collapse
No announcement yet.

156 '99 на 67к км.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ездачо не се пали бе батка...нали се сещаш, че като кажеш кола на 13 години, вероятността да е на 67к км е клоняща към нулата. А тея тефтерчета и куп глупости е смешно чак.
    Просто е трудно да се повярва, пусни снимки на интериор да я видим тази "убавица".
    И не се коси, просто е трудно да се повярва.

п.с. Аз имам моята белисима от 4 години и съм изминал точно 45000км. И я карам всеки ден. За 13 год. щях да измина 146250км.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

146 та в подписа от как е 2 ра кола в семейството и я кара само в София жена ми, няма и по 4000 км. годишно.
      Та нищо невъзможно няма.
      Колко е вероятно такава машина да попадне из нашите моргокъщи вече е друга тема
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Бих казал само ЧЕСТИТО и много безаварийни !!!
        156 1,9 sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

Такива накладки нема,има Ricambi originale,в момента са производство на Lucs/TRW,само Lucas или само TRW....преди години не знам.........
          Aктуални цени към днешна дата,около 55 евро предни и около 50 евро задни.

Иначе честито!!!!!
          Наклатките бяха Лукас с отпечатано лого на фиат-алфа-ланча на металаж и такива в магазина няма (то и Лукас вече няма) А ТРВ с които ги смених нямат абсолютно нищо общо с оригиналните като изработка и спиране.

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
          Аз и за акомулатор Alfa Romeo не съм чувал, ама айде...
          Колегата е във филма яко
          Акумилатора е производство на Ексайд - с лого, надписи на Алфа ромео. Ще ти го снимам.
          Last edited by Alamo; d.m.y г., 19:25.
          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Не знам дали някой ще повярва, ма днес купихме 156 1.8TS '99 на скромните 67 400км. Няма майтап. По ЕКУ беше на 64 500км. Колата е стегната отвсякъде. Салонът е като нов. По паветата не клопва, не скръцва, изобщо - тишина. Има само две външни забележки. Даже шефът на канала в КАТ се одзвери отвсякъде и искаше да я купи. Сервизната книжка беше перфектна. Имаше и допълнително тефтерче на бившия собственик какво кога е забелязал и правил.
            Възможно е напълно. Има такива коли независимо от годините, всичко е въпрос на късмет.

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
            Аз и за акомулатор Alfa Romeo не съм чувал, ама айде...
            Колегата е във филма яко
            има, и аз моята я купих с такъв, така че не си прав.

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
            Акумилатора е производство на Ексайд - с лого, надписи на Алфа ромео. Ще ти го снимам.
            Точно! Червени лепенки ,на които с бели букви има логото на Алфа Ромео.
            Last edited by KirilSol; d.m.y г., 19:29.
            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

Пичове преди година смених 11 годишната оригинална батерия, описана от вас. Производство на Exide. Те са за оригинално вграждане.
              sigpic

Comment

Аз не знам какво може да накара човек да си продаде колата на 67к за жълти стотинки! Даваш 30 000 евро пазиш си я и после я продаваш за 1000 евро на 67 000 км. Логика няма в тази работа.

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                  Дайте снимки на тази толкова обсъждана кола!
                  Dnes нямах време да направя. Утре

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Първоначално публикувано от valio1 Покажи съобщение
                  Аз не знам какво може да накара човек да си продаде колата на 67к за жълти стотинки! Даваш 30 000 евро пазиш си я и после я продаваш за 1000 евро на 67 000 км. Логика няма в тази работа.
                  Първата ми 33 S16V P-t 4 беше на 100км. и я купих за 15 000лв. 1994г. защото беше седяла 3 години в изложбена зала. С найлоните беше. Цена като нова тогава - 43 000лв. На запад гледат годините, те обезценяват. За справка - Шваке
                  Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                  0879369082

Comment

Дай снимки, че ми стана любопитно каква е тази белисима, която като хубавата Елена вкара народа във война.
                    ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Както има хора, които си карат колите много, така има и хора, които си карат колите малко. Годините кола не карат.Кво толкова им се чудите на километрите....Не е невъзможно да е на толкова...Честита да ви е каруцата, и утре снимки!
                      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Моята съм я взел 2006г на 67 000 а сега е на 92 000км имам друга която ми се налага да карам искам неискам така че нищо ненормално няма.

Comment

Като влезеш в autoscout24.it и направиш търсене, 156, 1.8, 99', на под 70 к км излизат 6 екземпляра... цената им е все между 1000-2000 евро.
                          - на единия му е протрит салона
                          - на другия му е изметнат еарбега от малкото км (само на 40 к км бил)

Всички са с състояние по описание като нови, но вътре са в пъти по-износени от моята например. Не че нещо ма моята е на 200к км по километраж. А изглежда в пъти по-добре от тези на по 60-70к км реални.

Просто, никой няма да продаде такава кола на без пари на джамбазин от Бг.
                          В цяла Европа знаят как се връщат км къдарно. Очакваме снимки на младоликото гадже
                          sigpic

Comment

Kolegi, благодаря от името на новия собственик за хубавите пожелания. Утре ще направим снимки, ще гледам на всяка цена да стане. А до тогава - нека спазваме добрия тон. Ако някой живее в Люлин - пред бл. 411 може да се види. Сега направих няколко снимки, ама навън е тъмно и ...
                            Имам и обявена цена - 5200 (сменени консумативи)
                            Attached Files
                            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                            0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                              Завиждай, драги. Искаш ли да се басираме на по 2000лв., а? Или направо даваш 5200 и я взимаш. Стиска ли ти? Ма ти си само на думи, без да си държиш на обещанията
                              Предложението към Oem важи и за теб. А сега да те видим
                              Познах ли че ще се пусне да се продава тая кола или да
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                                Наклатките бяха Лукас с отпечатано лого на фиат-алфа-ланча на металаж и такива в магазина няма ...............

За накладките не си прав,че вече в магазините няма такива,поне тук доскоро в магазин за оригинални части накладките бяха точно като описаните от теб и марка Лукас в опаковка Рикамби ориджинале....

За акумулатора 100 % си прав,Ексайд с логото на АР.....
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X