Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ромео 145 1.9жтд за алфа 156 2.4жтд бартер струва ли си

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моя е 170 лева за 2.4-ката
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
      Каква всъщност е разликата в данъка на 145/146 1.9 jtd, и 156 2.4 jtd?
      Видях че засегнахте и този въпрос, моят данък е 177лв.
      По не за мене разликата е голяма.
      За Монтана е :
      145/146 99г. 1.9 JTD 105к.с. е 127.40лв.
      156 2000г.2.4 JTD 136/140к.с. е 165.00лв.
      http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
      Last edited by gogo79; d.m.y г., 17:55.
      Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
      Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
      Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
        Каква всъщност е разликата в данъка на 145/146 1.9 jtd, и 156 2.4 jtd?
        Видях че засегнахте и този въпрос, моят данък е 177лв.
        260 ли беше миналата година... или се бъркам.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

варна 1.9 180

варна 2.4 260 приблизително
          убиват ни от данъци тук ебааахти
          Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

2.5 V6- 380 лева е данъка в Швеция. В БГ сигурно ще е към 300 лева предполагам.
            Alfa-Romeo 156 2.5 V6
            Yamaha MT-09 Tracer

Comment

Я е взимай, ако се съобразяваш с мнения...никога няма да имаш това което желаеш..
              Не се съобразявай за подръжката...всеки скача според пръчката...ако не....стойш на едно място.
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Я е взимай, ако се съобразяваш с мнения...никога няма да имаш това което желаеш..
                Не се съобразявай за подръжката...всеки скача според пръчката...ако не....стойш на едно място.
                Е от това мислене е пълно с гробници пред полуразпад, с гуми 5 употреба, неработещи спирачки и светлини.
                Първото нещо което си смяташ като купуваш кола е можеш ли да и плащаш гяволъка.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Е от това мислене е пълно с гробници пред полуразпад, с гуми 5 употреба, неработещи спирачки и светлини.
                  Боби друго има в предвид,един вид колегата ще започне да печели повече,че да покрива нарастналите харчове .То не, че е някаква голяма разлика,ама.....
                  Ако колегата е пушач и спре цигарите когато натрави трампата даже може и да му остане някой лев.И аз подкрепям Боби,скача в 156,пък ако му е трудно все ще я замени за някоя 145.
                  Last edited by 546; d.m.y г., 02:11.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Aко си батланин и пари да имаш колата пак ще ти е кошник..
                    М/у другото алфата не търпи много немарливост, ако ме разбираш.....
                    Ако някой те слуша ще трябва цял живот жигула да кара)
                    ...да ме извини чичо Митко, но той си е кътка от мерак
                    Last edited by Бобби; d.m.y г., 07:27.
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Нищо подобно, я ми погледни подписа...
                      Просто трябва да си направиш сметката предварително, а не после да се чудиш от кое и как да се лишиш.
                      Колегата сам си каза, че точно възможностите да я поддържа го спират.
                      По-добре е да кара за сега 145 та и да работи в посока повишаване на доходите, 156 ще му е чудесен стимул.

Comment

Изкарахте я тая кола бирник, аре стига. Една ходова част като направи качествено ще му служи вярно. Карам дизеловия си двг вече 50к км и не е мръднал.
                        Сипва качествено гориво, не от тубата и няма да има проблеми никога с този двигател.
                        Човек трябва да се развива, "не да тъпче на едно място", как прозвуча това
                        Всички коли имат поддръжка, не е като да нямат. Като искаш да няма, караш колата на баща си. Той си я поддържа.
                        За да карам кола след 2007 год. трябва да изкарвам над 2 бона месечно ли кво...
                        Бъдете малко по амбициозни, не се примирявайте с мисълта "това ми стига", винаги искай повече. Това ме води мен в живота.
                        Това е първата ми лична кола от подписа, и не ме е съборила, даже напротив. А няма да тропне, вс чук винаги.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Изкарахте я тая кола бирник, аре стига. Една ходова част като направи качествено ще му служи вярно. Карам дизеловия си двг вече 50к км и не е мръднал.
                          Сипва качествено гориво, не от тубата и няма да има проблеми никога с този двигател.
                          Човек трябва да се развива, "не да тъпче на едно място", как прозвуча това
                          Всички коли имат поддръжка, не е като да нямат. Като искаш да няма, караш колата на баща си. Той си я поддържа.
                          За да карам кола след 2007 год. трябва да изкарвам над 2 бона месечно ли кво...
                          Бъдете малко по амбициозни, не се примирявайте с мисълта "това ми стига", винаги искай повече. Това ме води мен в живота.
                          Това е първата ми лична кола от подписа, и не ме е съборила, даже напротив. А няма да тропне, вс чук винаги.
                          Е зависи от класа на колата, я се пробвай с 2000 да гледаш семейство и поддържаш Тезис например.
                          Проумейте, да купуваме без да можем да поддържаме е като да теглим кредит който не можем да изплащаме.
                          Ама на финансова култура има още бая да се учим.

Comment

еи това изкушението е голямо нещо хахаа
                            Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Не се поддавай! Няма смисъл....
                              Ше вземеш някоя гробница и ще си скубеш косите!
                              С парите дето ще похарчиш за '156' по-добре си направи една дълга екскурзия в чужбина
                              sigpic

Comment

Това за екскурзията с две ръце ЗА. Най-яките спомени са това.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X