Моя е 170 лева за 2.4-ката
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа ромео 145 1.9жтд за алфа 156 2.4жтд бартер струва ли си
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеКаква всъщност е разликата в данъка на 145/146 1.9 jtd, и 156 2.4 jtd?
Видях че засегнахте и този въпрос, моят данък е 177лв.
За Монтана е :
145/146 99г. 1.9 JTD 105к.с. е 127.40лв.
156 2000г.2.4 JTD 136/140к.с. е 165.00лв.
http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.htmlLast edited by gogo79; d.m.y г., 17:55.Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеКаква всъщност е разликата в данъка на 145/146 1.9 jtd, и 156 2.4 jtd?
Видях че засегнахте и този въпрос, моят данък е 177лв.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
варна 1.9 180
варна 2.4 260 приблизително
убиват ни от данъци тук ебааахтиAlfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Я е взимай, ако се съобразяваш с мнения...никога няма да имаш това което желаеш..
Не се съобразявай за подръжката...всеки скача според пръчката...ако не....стойш на едно място.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЯ е взимай, ако се съобразяваш с мнения...никога няма да имаш това което желаеш..
Не се съобразявай за подръжката...всеки скача според пръчката...ако не....стойш на едно място.
Първото нещо което си смяташ като купуваш кола е можеш ли да и плащаш гяволъка.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЕ от това мислене е пълно с гробници пред полуразпад, с гуми 5 употреба, неработещи спирачки и светлини.
Първото нещо което си смяташ като купуваш кола е можеш ли да и плащаш гяволъка.
Ако колегата е пушач и спре цигарите когато натрави трампата даже може и да му остане някой лев.И аз подкрепям Боби,скача в 156,пък ако му е трудно все ще я замени за някоя 145.Last edited by 546; d.m.y г., 02:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЕ от това мислене е пълно с гробници пред полуразпад, с гуми 5 употреба, неработещи спирачки и светлини.
Първото нещо което си смяташ като купуваш кола е можеш ли да и плащаш гяволъка.
М/у другото алфата не търпи много немарливост, ако ме разбираш.....
Ако някой те слуша ще трябва цял живот жигула да кара)
...да ме извини чичо Митко, но той си е кътка от мерак
Last edited by Бобби; d.m.y г., 07:27.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Нищо подобно, я ми погледни подписа...
Просто трябва да си направиш сметката предварително, а не после да се чудиш от кое и как да се лишиш.
Колегата сам си каза, че точно възможностите да я поддържа го спират.
По-добре е да кара за сега 145 та и да работи в посока повишаване на доходите, 156 ще му е чудесен стимул.Welcome to the real world
Comment
-
Изкарахте я тая кола бирник, аре стига. Една ходова част като направи качествено ще му служи вярно. Карам дизеловия си двг вече 50к км и не е мръднал.
Сипва качествено гориво, не от тубата и няма да има проблеми никога с този двигател.
Човек трябва да се развива, "не да тъпче на едно място", как прозвуча това
Всички коли имат поддръжка, не е като да нямат. Като искаш да няма, караш колата на баща си. Той си я поддържа.
За да карам кола след 2007 год. трябва да изкарвам над 2 бона месечно ли кво...
Бъдете малко по амбициозни, не се примирявайте с мисълта "това ми стига", винаги искай повече. Това ме води мен в живота.
Това е първата ми лична кола от подписа, и не ме е съборила, даже напротив. А няма да тропне, вс чук винаги.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИзкарахте я тая кола бирник, аре стига. Една ходова част като направи качествено ще му служи вярно. Карам дизеловия си двг вече 50к км и не е мръднал.
Сипва качествено гориво, не от тубата и няма да има проблеми никога с този двигател.
Човек трябва да се развива, "не да тъпче на едно място", как прозвуча това
Всички коли имат поддръжка, не е като да нямат. Като искаш да няма, караш колата на баща си. Той си я поддържа.
За да карам кола след 2007 год. трябва да изкарвам над 2 бона месечно ли кво...
Бъдете малко по амбициозни, не се примирявайте с мисълта "това ми стига", винаги искай повече. Това ме води мен в живота.
Това е първата ми лична кола от подписа, и не ме е съборила, даже напротив. А няма да тропне, вс чук винаги.
Проумейте, да купуваме без да можем да поддържаме е като да теглим кредит който не можем да изплащаме.
Ама на финансова култура има още бая да се учим.Welcome to the real world
Comment
Comment