Ето нещо по темата: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...shmanci.156450
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фотоволтаични системи.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениевсъщност да, в момента подготвям един собствен малък проект. За големите проекти трябват голи топки и големи кинти. Аз ги нямам.
П.П. Аз се отказах от едното проектче, защото се забавих, а исках да ми излезе без пари със субсидията по ПРСР, а после се поуплаших от финансирането и лихвените нива 2010 г. Обаче цените на панелите паднаха и сега се надявам да финализирам един до 2 месеца- дето съм съдружник. Има всички разрешителни и ще се изгради за 35 дни. (без субсидия, но е с добра цена на панелите 0.70-0.80 $ за W с инверторите под 3 лева на ват общо. 100 кв за 280 хил лева.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеБързай, че и сега след юли цената ще падне малко, след шест месеца пак. Общо взето първите ще спечелят, после ще стане като последните стройтели дето се набълбукаха.
П.П. Аз се отказах от едното проектче, защото се забавих, а исках да ми излезе без пари със субсидията по ПРСР, а после се поуплаших от финансирането и лихвените нива 2010 г. Обаче цените на панелите паднаха и сега се надявам да финализирам един до 2 месеца- дето съм съдружник. Има всички разрешителни и ще се изгради за 35 дни. (без субсидия, но е с добра цена на панелите 0.70-0.80 $ за W с инверторите под 3 лева на ват общо. 100 кв за 280 хил лева.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА какво става ако прокараш един кабел от съседното село и го боднеш да "произвежда" ток? И после препродаваш на електрото?
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА какво става ако прокараш един кабел от съседното село и го боднеш да "произвежда" ток? И после препродаваш на електрото?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment