...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!
Collapse
X
-
Абе щом има дино графика......
Тва ся за драг или за писта ще е.....или ежедневка ще си я точи........"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Венци ми е обещал да го карам това, ама ще трябва да си взема първо парашут, че няма да има кацане иначе
няма толкова кадърно-ненормални хора като Вентурите с толкова много запалителна смес в кръвта (щото явно и бензина не им стига вече)
заядливковците да си намажат петичките и да ходят да се скриятАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Днес празнуваме!!!
Честит празник колеги!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАз доколкото разбрах тази сутрин всичката карантия се мести в Mini Cooper.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеАз да питам, защото не съм много наясно, защо се ползва диазотен оксид за окисление, а не чист кислород? Надявам се не засягам никого с тъпия си въпрос.
Даже, като гледам не е стигнал за автора на темата и затова няма развитие темата.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Имам в момента излишен водородо - азотен бууст трансфунктер, и не го ползвам засега, мога да услужа ако трябва да се изкара още малко мощност?????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Не се бъзикайте с Ненко!
Днес ме повози с баварката и ме боли гръбнака от няколкото ускорения.
Вие сега видяхте че е немско и почнахте с бъзиците.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНе се бъзикайте с Ненко!
Днес ме повози с баварката и ме боли гръбнака от няколкото ускорения.
Вие сега видяхте че е немско и почнахте с бъзиците.
О, да.
С тези 1000 нютона не знам как не ти е минал стомаха зад гръбнака.
пф....1000 нютона."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеО, да.
С тези 1000 нютона не знам как не ти е минал стомаха зад гръбнака.
пф....1000 нютона.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЧао
Та тези 1000 нютона са ми много интересни."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment