Известие

Collapse
No announcement yet.

Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      Аз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.
      така както си се изказал долавям някаква ирония/сарказъм
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Извинявам се за всички мои коментари по тази тема.
        Наистина се съмнявам за тези 1000 нм, но познанията ми в тази сфера не са достатъчни, а практическия ми опит клони към нулата, за да твърдя, че това е невъзможно.

Още веднъж, моля да бъда извинен.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 20:43.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Да, бе ...

Ти пък - къде си тръгнал да се доказваш с твоите динографики?!? Човекът казва - 1000 нютона няма! Значи - Няма! А ти ще ми вадиш разни дино-та?!?

"Е, те такова животно нема!"

Успех, Нено!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение

Ти пък - къде си тръгнал да се доказваш с твоите динографики?!? Човекът казва - 1000 нютона няма! Значи - Няма! А ти ще ми вадиш разни дино-та?!?

"Е, те такова животно нема!"

Успех, Нено!
            Пак ли имаш зов за завръщане.
            Хайде ходи се облекчи де, послушай позивната

Не съм казал, че няма 1000 нм, а че тези тук ме съмняват доста.

А такова животно има, гларус му викат. Малко нагло е и краде храна кат се опна на плажа, ама аз му мятам гнили круши и то не ме закача, ФанАХ му цаката.
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              ...ФанАХ му цаката.
              ФанАЛ си ДЕДОВИЯ!

Имаш СПЕШНА нужда от СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!!! В София има много добри специалисти патолози, психиатри - ще ти помогнат! И ако успеят да те стабилизират, вземи си дузина патки, иди на поляната да ги пасеш - ще ти подейства доста успокояващо ... НЕ Е препоръчително да се доближаваш до компютър и интернет!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                ФанАЛ си ДЕДОВИЯ!

Имаш СПЕШНА нужда от СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!!! В София има много добри специалисти патолози, психиатри - ще ти помогнат! И ако успеят да те стабилизират, вземи си дузина патки, иди на поляната да ги пасеш - ще ти подейства доста успокояващо ... НЕ Е препоръчително да се доближаваш до компютър и интернет!
                Няма нужда да пишеш с големи букви
                Как беше, чакай да си припомня

"Колега, писането с големи букви бля, бля, бля"
                Първо патолозите ли да търся?

Гларусите ги е страх от патки
                Не си първия, нито си последния, който иска да ме отдалечи от нета.

Ето и една кола с 1000 нм.
                Мерцедес S 65 AMG - 12 – цилиндров мотор с 612 к.с. и 1000 Nm
                "Между двете години", докато по автомобилните редакции цари пълна скука, Мерцедес обяви, че на автосалона в Детройт от 8 януари ще представи една новост, която всички очакваха доста по-късно.
                Става дума за топ-версията на новата S - класа. Моделът естествено идва от тюнинг - къщата AMG, която е позиционирала под капака своя върхов агрегат. 12-цилиндровият мотор е принципно познат от SL и CL класите, обемът му е 6.0 литра, носи малко объркващото обозначение „65" и разполага с 612 конски сили.
                Още по-впечатляващ, макар че не е новост, е въртящият момент на този Bi-Turbo-агрегат: още веднага в ниските обороти, малко над празния ход на мотора, са на разположение импозантните 570 Nm. При 1500 оборота/минута въртящият момент е 750 Nm и между 2000 и 4000 оборота вече се мобилизират 1000 Nm. Тежката лимузина ускорява до темпо 100 км/ч за 4.4 секунди, десетина секунди по-късно скоростта се удвоява. При 250 км/ч се намесва електрониката и прекратява представлението, макар че AMG обяви готовност да промени тази стойност при желание от страна на някои специални клиенти. Скалата на километража всеки случаи е пригодена да отчита до 360 км/ч и това, според AMG, можело да се счита за реален индикатор за възможностите на мотора.

източник:http://www.automedia.bg/read/278.html

Та в този ред на мисли и аз бих искал да поздравя Нео.
                Браво постигнал си нещо невероятно!!!!
                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:01.
                К.М.

Comment

Susscrofa
                  ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
                  Last edited by MaVrUt; d.m.y г., 10:02.
                  Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                    Susscrofa
                    ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
                    Не е вярно.
                    Аз съм един кламер, а не съм спамер.
                    Кайо не ми е никакъв авер, та аз не мога да го понасям. Той е анимал.

А ти няма ли нещо да кажеш за 1000 ++ нм?
                    К.М.

Comment

Не е вярно.
                      Аз съм един кламер, а не съм спамер.
                      Кайо не ми е никакъв авер, та аз не мога да го понасям. Той е анимал.

А ти няма ли нещо да кажеш за 1000 ++ нм?
                      ами не, не мога да кажа понеже не ги разбирам и не се бъркам, като гледам и ти не ги усещаш много......

Comment

ами не, не мога да кажа понеже не ги разбирам и не се бъркам, като гледам и ти не ги усещаш много......
                        И като не ги разбираш, как разбра, че и аз не ги разбирам и нямам право да се съмнявам?
                        К.М.

Comment

И като не ги разбираш, как разбра, че и аз не ги разбирам и нямам право да се съмнявам?
                          нямаш право да се съмняваш понеже сам знаеш ,че нищо не знаеш

Comment

Susscrofa
                            Най обикновен палячо,недоволен от живота............
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Най обикновен палячо,недоволен от живота............
                              Хаха, може да съм палячо, но за сметка на това съм тъп и грозен.

Сив лебеде
                              К.М.

Comment

Бат ви Нено само чете и се залива от смях
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X