Аз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеАз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеАз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.
Наистина се съмнявам за тези 1000 нм, но познанията ми в тази сфера не са достатъчни, а практическия ми опит клони към нулата, за да твърдя, че това е невъзможно.
Още веднъж, моля да бъда извинен.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 20:43."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Да, бе ...
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеАз не разбрах, след като има динографика, което си е доказателството по форумите за даден проект къде е проблема. Не са 1000 ами са 1000 ++ нютоните.
Ти пък - къде си тръгнал да се доказваш с твоите динографики?!? Човекът казва - 1000 нютона няма! Значи - Няма! А ти ще ми вадиш разни дино-та?!?
"Е, те такова животно нема!"
Успех, Нено!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
Ти пък - къде си тръгнал да се доказваш с твоите динографики?!? Човекът казва - 1000 нютона няма! Значи - Няма! А ти ще ми вадиш разни дино-та?!?
"Е, те такова животно нема!"
Успех, Нено!
Хайде ходи се облекчи де, послушай позивната
Не съм казал, че няма 1000 нм, а че тези тук ме съмняват доста.
А такова животно има, гларус му викат. Малко нагло е и краде храна кат се опна на плажа, ама аз му мятам гнили круши и то не ме закача, ФанАХ му цаката."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение...ФанАХ му цаката.
Имаш СПЕШНА нужда от СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!!! В София има много добри специалисти патолози, психиатри - ще ти помогнат!И ако успеят да те стабилизират, вземи си дузина патки, иди на поляната да ги пасеш - ще ти подейства доста успокояващо ... НЕ Е препоръчително да се доближаваш до компютър и интернет!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеФанАЛ си ДЕДОВИЯ!
Имаш СПЕШНА нужда от СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!!! В София има много добри специалисти патолози, психиатри - ще ти помогнат!И ако успеят да те стабилизират, вземи си дузина патки, иди на поляната да ги пасеш - ще ти подейства доста успокояващо ... НЕ Е препоръчително да се доближаваш до компютър и интернет!
Как беше, чакай да си припомня
"Колега, писането с големи букви бля, бля, бля"
Първо патолозите ли да търся?
Гларусите ги е страх от патки
Не си първия, нито си последния, който иска да ме отдалечи от нета.
Ето и една кола с 1000 нм.
Мерцедес S 65 AMG - 12 – цилиндров мотор с 612 к.с. и 1000 Nm
"Между двете години", докато по автомобилните редакции цари пълна скука, Мерцедес обяви, че на автосалона в Детройт от 8 януари ще представи една новост, която всички очакваха доста по-късно.
Става дума за топ-версията на новата S - класа. Моделът естествено идва от тюнинг - къщата AMG, която е позиционирала под капака своя върхов агрегат. 12-цилиндровият мотор е принципно познат от SL и CL класите, обемът му е 6.0 литра, носи малко объркващото обозначение „65" и разполага с 612 конски сили.
Още по-впечатляващ, макар че не е новост, е въртящият момент на този Bi-Turbo-агрегат: още веднага в ниските обороти, малко над празния ход на мотора, са на разположение импозантните 570 Nm. При 1500 оборота/минута въртящият момент е 750 Nm и между 2000 и 4000 оборота вече се мобилизират 1000 Nm. Тежката лимузина ускорява до темпо 100 км/ч за 4.4 секунди, десетина секунди по-късно скоростта се удвоява. При 250 км/ч се намесва електрониката и прекратява представлението, макар че AMG обяви готовност да промени тази стойност при желание от страна на някои специални клиенти. Скалата на километража всеки случаи е пригодена да отчита до 360 км/ч и това, според AMG, можело да се счита за реален индикатор за възможностите на мотора.
източник:http://www.automedia.bg/read/278.html
Та в този ред на мисли и аз бих искал да поздравя Нео.
Браво постигнал си нещо невероятно!!!!Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:01."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Susscrofa
ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
Last edited by MaVrUt; d.m.y г., 10:02.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеSusscrofa
ти за мен си един спамер в тоя форум, нищо конкретно не казваш само се лигавиш с авера ти KAIO и от глупостите си трупате мнения и се бъркате във всяка тема без да имате грам понятие за какво говорите !!!
Аз съм един кламер, а не съм спамер.
Кайо не ми е никакъв авер, та аз не мога да го понасям. Той е анимал.
А ти няма ли нещо да кажеш за 1000 ++ нм?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе е вярно.
Аз съм един кламер, а не съм спамер.
Кайо не ми е никакъв авер, та аз не мога да го понасям. Той е анимал.
А ти няма ли нещо да кажеш за 1000 ++ нм?
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеами не, не мога да кажа понеже не ги разбирам и не се бъркам, като гледам и ти не ги усещаш много......"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИ като не ги разбираш, как разбра, че и аз не ги разбирам и нямам право да се съмнявам?
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеSusscrofa
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНай обикновен палячо,недоволен от живота............
Сив лебеде"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment