Известие

Collapse
No announcement yet.

Форумно БМВ с над 900 к.с. и 1000 + нютона ДИЗЕЛ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение

Ето това е горе-долу реалната максимална мощност на колелата на кола с двигател почти като твоя (145 QV, 2.0 ТS 16V), мерена на същото дино като колата от темата... Смятай колко са те налъгали като са мерили твоята...
    Т'ва на задните гуми предполагам са го мерили от РосКосмос QV-то ?
    Щото мойто GTV американците го мериха само на предна лява.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Мен пък ме съмнява, че имаш пишка. Предполагам, че и повечето съфорумци ги съмнява. Не казвам, че е невъзможно да имаш, но е по вероятно да нямаш.

Още в първата страница има дино графика като не разбираш си трай и се учи.
      Странен е този твой интерес към чужди пишки, интригуват ли те?

Извинявай, но тази тема, така и не разбрах, защо беше пусната тук, а и както разбрахме вече, с тази кола се ходи на пазар
      Раздвам се все пак на ентусиазма, но с една графика подобна тема не се прави господин разбирачо.
      Слагат се снимки, поседователно се описва стъпка по съпка какво се прави, правят се поне две-три измервания, после колата се показва, демонстрира се и т.н.
      Иначе и аз мога да пусна спрян хронометър на 9 сек и да кажа, че съм пробягал 100 м за това време.

Недей да говориш от името на всички, не е възпитано и е демонстрация на нарцисизъм.
      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 08:57.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Странен е този твой интерес към чужди пишки, интригуват ли те?

Извинявай, но тази тема, така и не разбрах, защо беше пусната тук, а и както разбрахме вече, с тази кола се ходи на пазар
        Раздвам се все пак на ентусиазма, но с една графика подобна тема не се прави господин разбирачо.
        Слагат се снимки, поседователно се описва стъпка по съпка какво се прави, правят се поне две-три измервания, после колата се показва, демонстрира се и т.н.
        Иначе и аз мога да пусна спрян хронометър на 9 сек и да кажа, че съм пробягал 100 м за това време.

Недей да говориш от името на всички, не е възпитано и е демонстрация на нарцисизъм.
        Е то какво да ме интригува нещо, което го няма!?
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Е то какво да ме интригува нещо, което го няма!?
          Изречението ти има уникална структура
          Загубени в превода, загубил контрол.
          Изобщо не ме интересува ти какво мислиш, но виждам, че ако го имаше, щеше да те интересува..
          К.М.

Comment

Изречението ти има уникална структура
            Загубени в превода, загубил контрол.
            Изобщо не ме интересува ти какво мислиш, но виждам, че ако го имаше, щеше да те интересува..
            Добре, че го няма значи
            Lexus IS200

Comment

Туй форумно Бмв с 1000 момента ,ще го видиме ли на събора събота и неделя да си къса гумите?3аедно с неговия уникален собственник.
              75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Чух че сега е спънато на 650 коня и не искат да се излагат на Калояново с него....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Нека го преправят на двуколесно и няма да има проблем с бързото бЕганИе.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                    В събота се возих на БМВ-то... "Благодарение" на хейта в тази тема, собственика (за когото одобрението на форумните ентусиасти е топ приоритет и почти единствена причина да развива колата си) е решил да не се занимава повече и е върнал всичко в сток вариант.
                    В момента колата има само "еко" чип, с който харчи 2.5 литра/ 100км (засечено по метода "пълно-празно" при каране почти постоянно на прекъсвач с пуснат климатроник и всички възможни светлини) и на техническия преглед покри успешно изискванията на стандарт "Евро 6" (все още в разработка)...
                    А можеше да стане добър "рацерски" проект...
                    Да, и аз вчера вдигнах 260 от лег пред майка ми.
                    Днес вече съм сток и вдигам 100, но питай мама, тя ще ти потвърди за вчера.
                    К.М.

Comment

няма пък
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:07.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Здрава женица ще е щом е успяла да те изкара от себе си !
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Извинявам се за спама ама като гледам то си има в излишък . Гледам тука някакви графики на GTV ако не се лъжа 2.0 свинспарк ... и понеже и аз съм от простите и от графики не разбирам викам на феста ако има драг да ги сложим на чертата ... щото ние тука от село така разбираме коя кола колко върви ... Поздрави
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                              Графиката на ГТВ-то е фейк, нали пуснах една на QV от която се вижда за какво иде реч...
                              Ай ся фейк, тъй ли ша си говорим?
                              Кога па руснаците от Роскосмос се научиха да ползват компютри.
                              Я виж ГТВ-то къде го карах да му сменят софта?
                              В Хюстън къде чипосват совалките го правиха, ама замина за Козлодуй, че върви само с отпадъчно гориво от АЕЦ-а...

Comment

хахаха ясно
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X