Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма място за старите кучета....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Сааб фалира
    Не заради ниско качество
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Не заради ниско качество
      Да , по скоро заради високото качество

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Абе я момци си дайте мнението че след месец два ми предстои придобивка.Ето ги и вариантите
      1 Мерцедес Е класа
      2 Лексус ИС 200
      3 Ягуар X-type
      4 Ягуар S-type (моят фаворит засега)
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Да , по скоро заради високото качество

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Абе я момци си дайте мнението че след месец два ми предстои придобивка.Ето ги и вариантите
        1 Мерцедес Е класа
        2 Лексус ИС 200
        3 Ягуар X-type
        4 Ягуар S-type (моят фаворит засега)
        Според мен Ягуарите ги забрави,много проблемни коли с ремонти почти и само в Мото Пфое.........

П.С.Аз съм за Мерца

---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Именно.
        Че Волво са много добре сега,откакто са китайчета,качеството на изработка и сглобка е под всякаква критика,те и преди си скърцаха и лопаха,ама сега направо се разпадат.....................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Едно време и за алфите така ми говореха
          Но в интерес на истината , имам едно приателче с ягуар ( верно не с S а X-type) и е много доволен човека,вече четри години го кара , вика все едно поддържам форд мондео, частите са същите (за окачването) , а двигателя е перфктен не е правил проблеми до сега, неговата е 2.5 бензин
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

'Сичко тече.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Вземай Ягуара. Много класен автомобил (не ги слушай, че бил Форд с друга емблема) .
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ягуара, както Ровера и Алфите не са за лаици!
                Напълно съм съгласен , че не се ремонтират само с вилица и отварачка за консерви!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз съм за Джага....Х......за Волво май Mury е прав,един от вносителите на Волво тук е и вносител на Алфа,та ако идеш в сервизите им ще видиш доста повече нови Волво от Алфи там и причината не е,че Волво продава повече от Алфа тук.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Знаех си аз ....

До средата на юни би трябвало да съм го взел ( ако не станат някви катаклизми нали се сещате ).. Та щте се похваля задължително. Нещо от сорта ще е :

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...180&f1=details

Даже може да намина на гости при брат ми в Щутгарт та от там да я взема с тювче , че да ми е мирна главата
                    Last edited by Orm; d.m.y г., 15:24.

Comment

Във всеки едини форум в течение на няколко години се сменят болшинството от пишещите-форумните интереси и писанияобикновено не са толкова дълготрайни просто,
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Знаех си аз ....

До средата на юни би трябвало да съм го взел ( ако не станат някви катаклизми нали се сещате ).. Та щте се похваля задължително. Нещо от сорта ще е :

Даже може да намина на гости при брат ми в Щутгарт та от там да я взема с тювче , че да ми е мирна главата
                        Тая кола ми е фаворит за една от най-грозните на тоя свят....................
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Тая кола ми е фаворит за една от най-грозните на тоя свят....................
                          "Въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало задника.
                          За сметка на това има уникален интериор и е адски комфортна.

За мен ягуарите са само е единствено тези модели, които имат буквичката j в заглавието.

---------- Post added at 05:44 ---------- Previous post was at 05:41 ----------

Знаех си аз ....

Ако искаш истински ягуар си вземи ХJ, по възможност към 2001 г. Това са последните истински котенца.
                          Това е истинска класика.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

За шведки си мечтаете...
                            Според мен няма мъж дето да откаже на рускиня....
                            Attached Files
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

запазена е-класа 320 д автоматик - няма да сбъркаш

ако е запазена един такъв екземпляр наистина вози и дърпа задоволително

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...241&f1=details
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...885&f1=details

Аз пък му препоръчвам това
                                Жалко само, че този са го продали вече.
                                Дърпа много задоволително
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X