If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
Абе я момци си дайте мнението че след месец два ми предстои придобивка.Ето ги и вариантите
1 Мерцедес Е класа
2 Лексус ИС 200
3 Ягуар X-type
4 Ягуар S-type (моят фаворит засега)
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
Абе я момци си дайте мнението че след месец два ми предстои придобивка.Ето ги и вариантите
1 Мерцедес Е класа
2 Лексус ИС 200
3 Ягуар X-type
4 Ягуар S-type (моят фаворит засега)
Според мен Ягуарите ги забрави,много проблемни коли с ремонти почти и само в Мото Пфое.........
П.С.Аз съм за Мерца
---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:03 ----------
Че Волво са много добре сега,откакто са китайчета,качеството на изработка и сглобка е под всякаква критика,те и преди си скърцаха и лопаха,ама сега направо се разпадат.....................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Едно време и за алфите така ми говореха
Но в интерес на истината , имам едно приателче с ягуар ( верно не с S а X-type) и е много доволен човека,вече четри години го кара , вика все едно поддържам форд мондео, частите са същите (за окачването) , а двигателя е перфктен не е правил проблеми до сега, неговата е 2.5 бензин
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Вземай Ягуара. Много класен автомобил (не ги слушай, че бил Форд с друга емблема) .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз съм за Джага....Х......за Волво май Mury е прав,един от вносителите на Волво тук е и вносител на Алфа,та ако идеш в сервизите им ще видиш доста повече нови Волво от Алфи там и причината не е,че Волво продава повече от Алфа тук.
Във всеки едини форум в течение на няколко години се сменят болшинството от пишещите-форумните интереси и писанияобикновено не са толкова дълготрайни просто,
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment