Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за Хюндай Купе 99-01'

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ако търсех не-толкова популярна кола, то hyundai coupe-то е добър вариант - доста рядко се среща.
    Аз лично бих взел RD2 - това с четирите фара, но задължително с 2000 кубиков двигател. Също така няма да е лошо да има и кожа(повечето 2-ки са така) а за външния вид - тая кола без хубава джанта и крило на мен лично не ми допада.
    Относно здравина - сравнително здрава е -окачването е на Елантра, а двигателя е сполучлив.
    Голям минус са тракащите пластмаси в купето и може би това че не е добре обезшумен двигателя(над 4000 оборота яко се чува). Не мисля че добре понася газ -много бързо се скапват гумичките на клапаните.

Честно казано и аз предпочитам Пежо 406 купе.
    sigpic
    Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Реално ако иска да си купува дънки поне от време на време 156 не е неговата кола
      Алдито още по-малко.
      По-скоро Астра купе.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ако можеш да отделяш по 150 кинта месечно за поддръжка (включително масла, гуми и т.н. без застраховки и данъци), то може спокойно да си вземеш, каквато искаш кола от класа на 156-цата.
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Ако можеш да отделяш по 150 кинта месечно за поддръжка (включително масла, гуми и т.н. без застраховки и данъци), то може спокойно да си вземеш, каквато искаш кола от класа на 156-цата.
          за тва си карам 145-цата - да останат пари за дънки
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
            Ами тове беше и моят съвет в началото.. За 4000 лв бих си карал 145-цата.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Алдито още по-малко.
              По-скоро Астра купе.
              Астра купе е с хубавия екошпек двигател, тоест не е много добра алтернатива според мен.

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
              Сети се защо 145/6 1,9JTD държат цени по 2500лв. и нагоре точно колкото е средно статистическа бензинова 156ца. Подръжката тва е отговора на въпроса.

Авдито за 130лв. му сменяш тампоните и шарнирите на носачите с ТРВ, на Алфата и слагаш най големите ментаци за 350лв., ина всеки 10 000км черпиш че още не са изпаднали а ТРВ то са почти 900лв. Хюндая пък си е както казаха колегите е бакшишка кола, т.е. здраво, там обаче интериора е меко казано дървен. Френски коли освен хот хечове аз не харесвам, така че ще ми е субективно мнението.
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 17:30.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Реално ако иска да си купува дънки поне от време на време 156 не е неговата кола
                А ако случайно избърза и си купи дънки,тогава колата остава паметник :Д
                156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Мдааам , аз съм за 406 купе с две ръце . Това ми е една от колите ,към които изпитвам невероятен афинитет .Просто Италианска красота (пининфарина е все пак) , а и е по-рядко срещана от Хюндая .. Даже се бях замислил по едно време на жена ми да и взема, спря ме само това, че няма софтуер за нея като алфадиага .А аз съм малко такъв вид чешит ,че трябва да бръкне ,да рови ,да експериментира,а бе да чупя в най-точния смисъл :)

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Астра купе е с хубавия екошпек двигател, тоест не е много добра алтернатива според мен.

Сети се защо 145/6 1,9JTD държат цени по 2500лв. и нагоре точно колкото е средно статистическа бензинова 156ца. Подръжката тва е отговора на въпроса.

Авдито за 130лв. му сменяш тампоните и шарнирите на носачите с ТРВ, на Алфата и слагаш най големите ментаци за 350лв., ина всеки 10 000км черпиш че още не са изпаднали а ТРВ то са почти 900лв. Хюндая пък си е както казаха колегите е бакшишка кола, т.е. здраво, там обаче интериора е меко казано дървен. Френски коли освен хот хечове аз не харесвам, така че ще ми е субективно мнението.
                    Не знам на 156 как е, но на 166 и се рециклира предното окачване за 400-450 лева.
                    Който иска да храни търговците на части и за един тампон и шарнир да сменя целия носач вече си е негова грижа.

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:44 ----------

А като каза френски хотхечове - Меган коч не е ли добра идея в случая?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Гаден е Хюндая-отвън не е зле,ма вътре е като сглабян в час по трудово2.0 не върви много,1.6 пък хич.
                      Alfa 155 1.7,1.8 ex
                      Alfa 166 2.4 3 ex
                      155 1.8 MY 95 sport

Comment

на 1.8Т да кажеш слаб мотор е меко казано смешно щото аз не се сещам за алфа дето да е по здрава от към мотор .. Едно такова в А3 или Г4 върви прекрасно стандартно не е кой знае колко бързо но за 400 лв да се настрой като хората колата тръгва да върви доста (по моите разбирания за вървеж) .. Другото което е че карантията държи доста бои дето се вика за малко пари може да стане мн бърза и буталцата са си mahle тай че няма ядове.. Външно изглежда добре като окачване представа нямам как се представят .. Интериора е приличен и типично сухичък за германците ама тва си им е в кръвта.. За разхода направо не искам да коментирам ако се кара кротно е мн икономичен мотор с 90 км извънградско разход от 6 литра е напълно реален.. За това спомагат и много дългите скорости (които в същото време доста спъват колата) Имам приятел отива да мери в маднес абсолютно стоков 149.9 коня демек мотора си го има след ремап 186 коня без да е барана генерацията и нищо друго кво повече да искаш от кола за 4000 лв
                        Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 22:36.
                        alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                        Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Не знам, колеги... все повече ме дърпа към 156. Чак пък толкова ли й е скъпа поддръжката, та да заделям по 150лв. месечно, както каза колегата?
                          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

ми горе доло май така ще става освен ако не караш само по магистрала
                            alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                            Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...191&f1=details

Кола на която винаги можеш да разчиташ, според мене това е най добрия мотор. Моята беше 2.2 автомат и ми даваше 10/100 градско, праскаш й една газова и си готов. Тоя хюндай може да му диша прахта на това , нищо че е купе
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Колега тоя мерцедес е .... (нямам думи, по-добре недей)
                                Хюндая го забравяй.
                                Но се замисли найстина за едно А3. Имам двама приятели с такива и са адски доволни. Ако пък ще е дизел, 1.9 мотора им е доста добър. 1.8Т си върви доста прилично, е едно газово и ще струва доста прилично.
                                Ар156 да има чак толкова скъпа поддръжка, за над 50 хиляди км единсвтено консумативи по мотора съм сменял (дизел). Ходовата част си има лек, и той не е нови ТРВ за 900лв.
                                Прецени си сам. Виж темата с ремонтите на АР156.
                                Да не те притесняват турбини, те не се чупят ей така всеки ден. Колата да се провери обстойно преди покупка!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X