Известие

Collapse
No announcement yet.

День победы / Ден на Европа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да, празни приказки отново, затова и прехода ни такъв, това не става онова не става е сега ДЗУ прави кабели за автомобили на ишлеме и беше купен от Видеотон където едно време бяха на едно ниво на развитие.
    Многознайко, виждал ли си новите модели на Лада и знаеш ли по колко коли продават на година.
    Ето да видиш как е изглеждал Апъл 1982, и той ли е дялан с теслата:
    http://m.guardian.co.uk/technology/2...y&type=article
    Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:25.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Хайде прочети малко и тогава се върни пак.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65490

Защо в Българския език нямаме падежи?
      Граматиката ни няма нищо общо с руската

То има македонски професори с 10 книги за великия македонец Александър велики.
      НЕ ми се чете сега толкова , ама ако бяхте прави , вие щяхте да ми преподавате в университета
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ей го как хората си празнуват .. личи си патриотизма и уважението - през очите на автомобилистите
        http://www.youtube.com/watch?feature...&v=AFTta2IBj70
        тише едешь - хрен приедешь!
        2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
        http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          НЕ ми се чете сега толкова , ама ако бяхте прави , вие щяхте да ми преподавате в университета
          Учените не са умни и умните хора не стават учени.

САМ ТЪРСИ ИСТИНАТА!

На това те учи университета, ако е добър и знаеш защо си там
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• [QUOTE=Susscrofa;1076904]Учените не са умни и умните хора не стават учени.

САМ ТЪРСИ ИСТИНАТА!

На това те учи университета, ако е добър и знаеш защо си там[/QUOTE

Наистина ли мислиш че ще посветя няколко години от живота си на това да ви затапя ????? Това е теорията на някой, която ви е харесала и толкоз , гарантирам ти че , седнеш ли срещу един учен човек , веднага ще те направи да изглеждаш смешен , защото има хиляди тънкости за които изобщо даже не подозирате нито вие нито аз .......

Учените не били умни ....ох сусе сусе.....

P.S. Софийския достатъчно добър ли е за този форум ????
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• [QUOTE=Orm;1076911]
              Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Учените не са умни и умните хора не стават учени.

САМ ТЪРСИ ИСТИНАТА!

На това те учи университета, ако е добър и знаеш защо си там[/QUOTE

Наистина ли мислиш че ще посветя няколко години от живота си на това да ви затапя ????? Това е теорията на някой, която ви е харесала и толкоз , гарантирам ти че , седнеш ли срещу един учен човек , веднага ще те направи да изглеждаш смешен , защото има хиляди тънкости за които изобщо даже не подозирате нито вие нито аз .......

Учените не били умни ....ох сусе сусе.....

P.S. Софийския достатъчно добър ли е за този форум ????
              Гарантирай ми
              Ти вярваш ли, че един "човек" загубил 30 години от живота си в това да пише и изследва нещо, което в последствие се оказва чиста полит манипулация, сега ще си признае леко, че това са пълни глупости.
              Никаква версия не ни е харесала
              Аз просто ти подадох лесен жокер
              Езиците ни си приличат само лексикално, но не и граматично, а граматиката е това, което се запазва с времето
              Чуждиците в лексиката влизат лесно
              Прочети темата, не се инати, няма да те карам да си сдъвчеш дипломата после.
              СУ.........в БГ вече няма добри университети, всичко е плява.
              К.М.

Comment

Ти си против славянската теория , ама аз съм учил 5 години славянски филологии, имах изпит на който трябваше да напишем кои старобългарски думи , как са се развили в -руския , българския , чешкия, украинския, полския , сръбския, белоруския (и още няколко езика) ...... което логично значи че преди време тези хора са говорили един език , което автоматично означава че са били една общност, и ти за да го обориш, трябва много професори и умове , работили в тази област да обориш...... което не става със статийки от интернет и цитати на незнайни хор
                Батка ти сам го каза но се замисли и за миг над написаното от теб ,,аз съм учил 5 години славянски филологии, имах изпит на който трябваше да напишем кои старобългарски думи , как са се развили в -руския , българския , чешкия, украинския, полския , сръбския, белоруския (и още няколко езика) ......",тоест няма славянски езици а производни на българският език,няма славянска писменост,има българска....следователно си учил нещо напълно измислено ,,славянска филология" и такова чудо НЕМА............
                За моите източници не се захващай,повечето са на старогъцки.

П.п.Толкова ли е трудно да се стим,че сме учили това,което са искали да учим.

---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

[QUOTE=Susscrofa;1076978]
                Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Гарантирай ми
                Ти вярваш ли, че един "човек" загубил 30 години от живота си в това да пише и изследва нещо, което в последствие се оказва чиста полит манипулация, сега ще си признае леко, че това са пълни глупости.
                Никаква версия не ни е харесала

СУ.........в БГ вече няма добри университети, всичко е плява.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• [QUOTE=kaio156;1076984]Батка ти сам го каза но се замисли и за миг над написаното от теб ,,аз съм учил 5 години славянски филологии, имах изпит на който трябваше да напишем кои старобългарски думи , как са се развили в -руския , българския , чешкия, украинския, полския , сръбския, белоруския (и още няколко езика) ......",тоест няма славянски езици а производни на българският език,няма славянска писменост,има българска....следователно си учил нещо напълно измислено ,,славянска филология" и такова чудо НЕМА............

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Вие четете ли изобщо какви глупости пишете??? Естествено че езиците се развиват ( нашия е по примитивен защото 500г е седял на едно място, затова в руския има падежи и правила , при нас почти няма ) Аз не съм завършил университета 68г. а преди няколко години . Аз ви казвам не говорете за нещо от което си нямате на идея... Ако се закачате за термина старославянски... то да руснаците чак преди няколко години са признали че езика е старобългарски а не старославянски ( това което комунягите не са го признавали ) . Но това няма нищо общо с темата , ти сам каза че са тръгнали от старобългарски , от една група , както има група романски езици , индоевропейски , тюрски и.т.н НО групата езици която включва и българския се казват СЛАВЯНСКИ !!!!!
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 11:55.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Да, празни приказки отново, затова и прехода ни такъв, това не става онова не става е сега ДЗУ прави кабели за автомобили на ишлеме и беше купен от Видеотон където едно време бяха на едно ниво на развитие.
                    Многознайко, виждал ли си новите модели на Лада и знаеш ли по колко коли продават на година.
                    Ето да видиш как е изглеждал Апъл 1982, и той ли е дялан с теслата:
                    http://m.guardian.co.uk/technology/2...y&type=article
                    Комуоиден троле, стига ме репликира с определения... и аз мога
                    Не ми показвай на какво прилича, виждали сме го на живо.
                    Както и ИБМ 386.
                    В тия технологии 5 години закъснение и си вън...
                    ДЗУ просто беше последния, с най-новото оборудване, но другите... 5 години са малко.
                    Видеотон си инвестираха, родните комуноиди източваха до последно... после парчетата или на бюджетна издръжка - Кремиковци колко милиона глътна да знаеш?
                    А за коли... новите Лада пак са с теслата, не гледай форма бре... Калина се ползват няколко за таксита из София, неуДачия е повече кола
                    Единствения що-годе успешен модел е Нива... заради много късата база, в нивите се справя... но на пътя е мазохизъм.
                    Дългата база на Нива я спряха сами... цепи купето по средата
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Паисий Хилендарски is the man
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 11:57.

Comment

]Батка ти сам го каза но се замисли и за миг над написаното от теб ,,аз съм учил 5 години славянски филологии, имах изпит на който трябваше да напишем кои старобългарски думи , как са се развили в -руския , българския , чешкия, украинския, полския , сръбския, белоруския (и още няколко езика) ......",тоест няма славянски езици а производни на българският език,няма славянска писменост,има българска....следователно си учил нещо напълно измислено ,,славянска филология" и такова чудо НЕМА............

Вие четете ли изобщо какви глупости пишете??? Естествено че езиците се развиват ( нашия е по примитивен защото 500г е седял на едно място, затова в руския има падежи и правила , при нас почти няма ) Аз не съм завършил университета 68г. а преди няколко години . Аз ви казвам не говорете за нещо от което си нямате на идея... Ако се закачате за термина старославянски... то да руснаците чак преди няколко години са признали че езика е старобългарски а не старославянски ( това което комунягите не са го признавали ) . Но това няма нищо общо с темата , ти сам каза че са тръгнали от старобългарски , от една група , както има група романски езици , индоевропейски , тюрски и.т.н НО групата езици която включва и българския се казват СЛАВЯНСКИ !!!!!
                        Ама ние се опитваме да ти обясним, че такова животно славяни нЕма. А най-голямата глупост е, че българите са славяни
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Ама ние се опитваме да ти обясним, че такова животно славяни нЕма. А най-голямата глупост е, че българите са славяни
                          Не мога да разбера вие с думата славяни ли спорите ???? Ако е така , ви оставям да спорите , ако искате да кажете че не сме били една общност то тогава те питам тебе и kaio156 : Кои по лесно ще отличиш един от друг ако застанат пред тебе :
                          1) Немец , Арабин и Руснак или
                          2) Руснак , Белорусин и Чех (примерно)
                          Отговорете си на този въпрос и ще получите отговора !
                          Успех!

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin
                            Само глупости говотиш бе ,мушморок.
                            Твоето пенявене е паталогичен случай. Превръщаш всяко пбсъждане в махленски спор.
                            Трол, трол, трол, трол, с червен задник гол

Доводите били махленски спор, наглост комуноидна ... висша степен

И още чакам да чуя кой нормален купувач/пазар ще предпочете:
                            Лада или Москвич пред Алфа
                            Сгъвайка Балкан пред Чопър
                            Правец 16 пред ИБМ 386
                            В. Търново 885 пред Филипс.
                            Респром пред Шнайдер
                            Елка пред Касио.
                            Платненка пред Пума
                            Дочени гащи пред Райфъл
                            Марципанче пред Линд
                            Идеал пред Турбо

И да продължавам ли се чудя... червени тролове от доводи не се трогват

Ако не беше безкрайната ти наглост да лъжеш от САЩ тия дето не са виждали ония години, нямаше и да ти обръщам внимание, ама вие комуноидите на това разчитате, че вече не ви помнят извращенията.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin
                              Отиди да се прегледаш бе мушмул, колкото и да се пенявиш няма да избягаш от комплексите и ще си останеш същата злорада и нещастна безгласна буква.
                              Ти си за преглед. Определено ти хлопа дъската и то здраво. Ходи си разтягай локумите за комунизма в щатите. Тук вече сме го виждали и знаем какво е. Не ни трябва радиоточка да ни надува главите с червени простотии.
                              Сега не сме богати, но сме 1000 пъти по-добре отпреди, а ти си болен.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Не мога да разбера вие с думата славяни ли спорите ???? Ако е така , ви оставям да спорите , ако искате да кажете че не сме били една общност то тогава те питам тебе и kaio156 : Кои по лесно ще отличиш един от друг ако застанат пред тебе :
                                1) Немец , Арабин и Руснак или
                                2) Руснак , Белорусин и Чех (примерно)
                                Отговорете си на този въпрос и ще получите отговора !
                                Успех!
                                А между холандец, руснак и белгиец?

Арабинът е различна раса
                                Я прочети онази тема и ще разбереш защо българите са с космати крака
                                Говорехме за езика

---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:34 ----------

Матричар, Павлин, Николай, не така бре момчета,какъв е смисъла да се обиждате?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X