Известие

Collapse
No announcement yet.

Продажба на кола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Всеки си ги разбира различно нещата, но в това няма нищо градивно - най-много да те щрафосат някъде и да платиш повече.
    Градивно е...ако карам в Швейцария, градивно е ако карам в Германия, градивно е ако карам дори в Пенсилвания....но в България е разрушително, ако ме разбираш.....Винаги си търси правата...на това което ти предлагат...ако не живей си в тази кочина която е......надявам се, че ме разбираш.....
    Въпроса е да ме щрафосат, но да има за какво..
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Който си плаща редовно данъците не се интересува от тези подробности, а се концентрира върху увеличение на приходите си, за да може догодина пак да ги плати.
      Ето тука си прав, обаче ако не сме в БГ. Ако знаеш с парите от наще данъци какви ги вършат....а това което обсъждаме не е никаква измама, просто когато държавната администрация не си върши работата, закона защитава хората.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
        Ето тука си прав, обаче ако не сме в БГ. Ако знаеш с парите от наще данъци какви ги вършат....а това което обсъждаме не е никаква измама, просто когато държавната администрация не си върши работата, закона защитава хората.
        Гиги, шегувам се - сърбаме една и съща попара, гледаме едно и също, но го виждаме по различен начин и смятам, че това е нормално.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Working...
        X