Известие

Collapse
No announcement yet.

ЪЪЪ ... битУренти 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Черката е баба в трамвай, а кукерчето е дедо, ама от тия палавите.

---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Имам предвид че ни го натякват ... не го позволяват .... по този принцип може да разрешим парад на зоофилите , некрофилите , хората обичащи да правят секс с нещо си .... аз поне разлика не виждам между тези всичките.... всичките са чалнати в някоя посока ..... И пак нека да живеят както искат ама да ми правят паради ..... Ние що не правим паради на хетеросексуалните.....

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:29 ----------

Сусе , прав си , но от бунтарство и свобода до уродство и безвкусица има разлика .........
    В Холандия имаше официално подадени документи за регистрация на партия на педофилите.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Добре де... тази снимка защо е цензурирана!?Аз като част от обществото как да преценя дали да се възмущавам или.... да си я save-на!?
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

[/COLOR]
        Имам предвид че ни го натякват ... не го позволяват .... по този принцип може да разрешим парад на зоофилите , некрофилите , хората обичащи да правят секс с нещо си .... аз поне разлика не виждам между тези всичките.... всичките са чалнати в някоя посока ..... И пак нека да живеят както искат ама да ми правят паради ..... Ние що не правим паради на хетеросексуалните.....

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:29 ----------

Сусе , прав си , но от бунтарство и свобода до уродство и безвкусица има разлика .........

Защо няма нищо общо между хомосексуализма и некрофилията и зоо........?
        Защото при хомосексуалния полов акт и двамата осъзнават какво правят.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 19:11.
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Защо няма нищо общо между хомосексуализма и мекрофилията и зоо........?
          Зависи кой колко е пил!
          sigpic

Comment

Ей я без цензура
            Attached Files
            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

[/COLOR]

Защо няма нищо общо между хомосексуализма и некрофилията и зоо........?
              Абе ти пък откъде знаеш?!?!?!?! Разбираш животните или имаш връзка с отвъдното????
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Кво не им харесвате на абитюрките не мога да разбера, аз почти се възбуждам......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Кво не им харесвате на абитюрките не мога да разбера, аз почти се възбуждам......
                  Гледай само да не свършиш.

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Абе ти пък откъде знаеш?!?!?!?! Разбираш животните или имаш връзка с отвъдното????
                  Говорим за общо правило. За мнозинството случаи.

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:06 ----------

- Какъв цвят ще ти е роклята на бала?
                  - Пепел от рози, ще отива на Бентлито, с което Иванчо ще ме вземе. А твоята?
                  - Аз ще дойда по прашки, за да отива на колелото, с което моят ще ме вземе
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    Интересна тема.
                    Определно и аз се дивя на това, в което се е изродил абитюрентския бал и на мисленето на младите (или липсата на такова).
                    Жалка картинка...някой да има други снимки да качи
                    Ето какво мога да предложа аз.Възмущавайте се на воля.

Много съм възмутен от тази снимка

Който с к'вото си е свикнал....

Някои се повтарят за по-детайлно "възмущение"

Леле, како...

Лошо качество, но без цензура

Last edited by trustworthy; d.m.y г., 21:27.
                    sigpic

Comment

Гледай само да не свършиш.

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Говорим за общо правило. За мнозинството случаи.

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:06 ----------

- Какъв цвят ще ти е роклята на бала?
                      - Пепел от рози, ще отива на Бентлито, с което Иванчо ще ме вземе. А твоята?
                      - Аз ще дойда по прашки, за да отива на колелото, с което моят ще ме вземе
                      Всмисъл , когато спиш с домашното куче или кон , всичко е наред , ама ако изнасилиш див таралеж - то тогава е извращение така ли?

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

Абе кукерчо нали не забравяш че говорим за деца тука?!?!?!?
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Прекалено рано ми е да ги определям като деца.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                          Прекалено рано ми е да ги определям като деца.
                          ???? То май не ти , а закона ги определя като такива !!!!

Comment

???? То май не ти , а закона ги определя като такива !!!!
                            Какво се опитваш да ми кажеш!?
                            sigpic

Comment

На орм понятията му са объркани.
                              Деца са до 14, след това стават тинейджъри.
                              Малолетни, непълнолетни, има разлика.

---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Всмисъл , когато спиш с домашното куче или кон , всичко е наред , ама ако изнасилиш див таралеж - то тогава е извращение така ли?

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

Много зле
                              Животните винаги са насилвани.
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                                Какво се опитваш да ми кажеш!?
                                Ами имаш ли деца?

---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

На орм понятията му са объркани.
                                Деца са до 14, след това стават тинейджъри.
                                Малолетни, непълнолетни, има разлика.

---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Много зле
                                Животните винаги са насилвани.
                                Абе ...... гледах едно клипче и да ти кажа хич не му беше зле .... е наистина не беше таралеж )

Comment

Working...
                                X