Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЪЪЪ ... битУренти 2012
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеНямам.Давай директно де.. Да гадая ли сега!?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАми направи си...за да усетиш нещатаsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАми направи си...за да усетиш нещатаОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАми направи си...за да усетиш нещата
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеА, ето ти отговор"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеИнтересна ми е концепцията на Орм.... май я загуби и...Но разбирам какво е на родителите
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеА, ето ти отговорsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеЪЪЪъ... честно.. в момента седя и гледам монитора тъпо!Какво беше това..?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеКое още не ти е ясно???? Децата са си деца , даже да те възбуждат по някъкъв начин си остават деца !!!! Когато си направиш деца и имаш красиво момиченце , тогава ще разбереш за какво говоря , аз слава богу за сега съм със синНо разбирам какво е на родителите
Това ли се опитваш да ми кажеш..!?Майкоууу.... жива да не бях!
След като ме изкарваш от рамките на шегата... Падам си по каки... по жени.Между 30 и 40 години са най-привлекателни за мен.Така добре ли е за теб!?!?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеМалееее.... Ти тотално си объркал рейса, пич!!
Това ли се опитваш да ми кажеш..!?Майкоууу.... жива да не бях!
След като ме изкарваш от рамките на шегата... Падам си по каки... по жени.Между 30 и 40 години са най-привлекателни за мен.Така добре ли е за теб!?!?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеК'во за мен дали е добе??? Ами айде да приеме че не се разбрахме ..........sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеКажи тогава какво имаш предвид де!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеКое още не ти е ясно???? Децата са си деца , даже да те възбуждат по някъкъв начин си остават деца !!!! Когато си направиш деца и имаш красиво момиченце , тогава ще разбереш за какво говоря , аз слава богу за сега съм със синНо разбирам какво е на родителите
---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
А тези преди теб, какво са виждали в твоето поколение?
Веднъж един човек с 20 години по-голям от мен, с дълга коса ми се подигра на късите чорапки /терличките/, които си бях обул.Обърнах се и му казах, "баща ти какво мислеше за дългата ти коса"? Гледаше ме като теле
Беше мъж на една моя колежка.
Много са смешни критиките на старите поколения, към по-младите, направо са жалки
Това, че не разбираме нещо, не ни дава право да го съдим.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТук не си прав,тези момичета са на по 18 години,пълнолетни са,повечето отдавна са загубили девствеността си,а аз като баща на две дъщери с ръка на сърцето бих заявил,че на някои от тези момета не бих отказал one night stand.
---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
Суска,въпреки множеството ти оригинални мнения по доста въпроси си личи,че си продукт на ,,прехода".........
Суската е преходен...то и годинки натрупа вече..))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИмам предвид че цялата тази работа е простащина .... чесно пич не ми се пише толкова, айде
А то какво било... Ти смесваш две различни неща... възприятието ти към околните и собственото ти дете.Едно е мнението ти, изградено на твоя житейски опит, а друго са чувствата.Третото е.... какво ще направиш ти в бъдеще по въпроса!Да не останеш изненадан в един момент.Човек трудно се управлява!sigpic
Comment
Comment