Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Бре ти нещо си се сбъркал,сега пък делим и пушачите на интелигентни и прости,по твоята логика всички арабели и кубински бабета са интелигентни........Ми то тогава и аз не пуша и съм голям интелект,защото пуша пури и пурети.
    Параноя ли ви гони или ви друсат с нещо в България?
    Тежко ни друсат, с Гьобелсово/Сталинистки методи.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Съдейки по обкръженитето си- приятелите ми, които харчат повече по заведенията са непушачи.
      .....а много често харченето по заведенията си е чиста доза показност,нещо характерно за новобогаташите.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

.....а много често харченето по заведенията си е чиста доза показност,нещо характерно за новобогаташите.
        А започването на цигарите в тийнейджърска възраст, как би го определил?

Аз бих го определил като показност, та и отгоре примесено с малко- "виж ме колко съм голям, че пуша от цигарите на тате"
        П.С. защо ли не познавам хора започнали да пушат на 30 години?

---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Това меродавно ли е?

за мен да
        Lexus IS200

Comment

А започването на цигарите в тийнейджърска възраст, как би го определил?

Аз бих го определил като показност, та и отгоре примесено с малко- "виж ме колко съм голям, че пуша от цигарите на тате"
          Пропушването в тинейджърската възраст може да се дължи на много неща,не отричам,че една голяма част пушат от глупава показност,тоест да се правят на гУеми.

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          П.С. защо ли не познавам хора започнали да пушат на 30 години?

---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Прекалено ти е тясно обкръжението,не контактуваш с прости бачкатори......

Comment

Пропушването в тинейджърската възраст може да се дължи на много неща,не отричам,че една голяма част пушат от глупава показност,тоест да се правят на гУеми.
            Фактите са следните- пушачите в голямата си част пропушват преди да навършат 18. Демек го правят незаконно. Цигарената индустрия разчита именно на това- докато са млади и глупави да ги лапне и после цял живот да ги цоца.

Та с горното доказвам тезата си за глупавите и умните....

Според мен пушачите пропушили преди навършване на пълнолетие не трябва да имат избор, защото са станали зависими преди да могат да носят отговорност за решенията си според законите тук.
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              сега пушиш ли? ако да, явно тролваш
              Не пуша бре Стоянчо, вече цяла година... луда работа...

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Незнам, кой го е писал това, но са абсолютни глупости. Ако ви пърдя в лицето кеф ли ще ви е? Нека ми отговорят пушачите. Ако се съгласите да ви пърдя в лицата с удоволствие ще се съглася да отпадне всякаква забрана за тютюнопушене.
              Обаче трябва преди това да хапнеш некви токсични гъбки, примерно брани около Нефтохим (Лукойл-а), иначе не се брои, все едно с парфюм да ги заливаш...
              Last edited by Доко; d.m.y г., 16:44.

Comment

Та с горното доказвам тезата си за глупавите и умните....
                Доказваш глупости пред себе си,на мен нищо не ми доказваш.
                Паля една пурета за твое здраве!

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:40 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Не пуша бре Стоянчо, вече цяла година... луда работа...
                Нема се косиш,аз ще пуша и за теб....

Comment

Доказваш глупости пред себе си,на мен нищо не ми доказваш.
                  Паля една пурета за твое здраве![COLOR="Silver"]

В никакъв случай не искам да ти забранявам да пушиш
                  Просто ми харесва, че вече няма да го правиш около мен. Или по точно аз ще имам избор дали да съм до теб докато пушиш.
                  Lexus IS200

Comment

Нема се косиш,аз ще пуша и за теб....
                    Достатъчно ми е с мотора дето дишам прах, пушаци и мухи по-цял ден...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Достатъчно ми е с мотора дето дишам прах, пушаци и мухи по-цял ден...
                      Ейййй пак ме настъпи по мазола с тия маторетки......а къф е кеф да спреш някъде с матора и да дръпнеш един тютюннннннн.

Comment

Ейййй пак ме настъпи по мазола с тия маторетки......а къф е кеф да спреш някъде с матора и да дръпнеш един тютюннннннн.
                        Неее, първо плюеш бръмбара, после лапаш цигарка и блаженно си припалваш...

Comment

...а къф е кеф да спреш някъде с матора и да дръпнеш един тютюннннннн.
                          ... или пък тревичка ... Смоууккххх ен' флаааай ...

Comment

Просто ми харесва, че вече няма да го правиш около мен. Или по точно аз ще имам избор дали да съм до теб докато пушиш.
                            Ми този избор можеш да го имаш и със заведения за пушачи и не пушачи.........никой няма да те кара насила да ходиш в заведение за пушачи,нито пък мен в за не пушачи.

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            ... или пък тревичка ... Смоууккххх ен' флаааай ...
                            А цъ,цъ...матор без треви и алкохол.

---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Неее, първо плюеш бръмбара, после лапаш цигарка и блаженно си припалваш...
                            Бе ти майтап ама аз с матора за малко да гътна една пчела,оса знам ли що беше,ама успех и я плюнах,представи си да ме беше ужилила по езико,мое се гътна..........

Comment

Не са простотии, а личното ми мнение подплатено от хората, които познавам и средата, в която живея.

Истината никога не е само една.

Въобще няма как да е меродавно защото се базира на малка среда.
                              Да кажеш , че непушачите са 95% платежоспособни.
                              Да помисля тогава за моята среда:
                              Надзорен съвет на банката - акционери, собственици ( всички пушачи)
                              Управителен съвет на банката 6 бр. (5 пушачи, като най-главния председателя е пушач)
                              Директори дирекции 10 броя общо ( 9 броя пушачи)
                              И тези бедни хорица от "работническата класа" (както казваш) се залъгват понеже са социално слаби с цигари според теб.
                              Сега да видим познавам 4 професора ( 3 пушачи един отказал цигарите)
                              8 доцента (5 пушат яко, двама са отказали цигарите и един непушач)
                              Та според моята статистика и тези "неителигентни" хорица пушат. Процентите не ми се смятат.

П.П. Знам от различните срещи в централата и повечето шефове на компании с обороти над 10-20 млн и там по скромната ми статистика повечето пушат.(може и да е от стреса)

Та както виждаш моята статистика е различна от твоята.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Пушенето е за простолюдието, какво му обясняваш. Щом пушиш, значи си прост.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X