Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е нали заведенията бяха пълни с непушачи та се пръскаха по шевовете.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5189871
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Наркоманът първо трябва да се излекува от зависимостта си и след това започва да води нормален живот.
      Нека първо спрат да мислят за цигарите и пак ще влязат в заведенията.
      Много са смешни с тези напъни.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Ми не бяха ли згрижени за здравето, а не за хазната.Само дето нечии сметки да напълни хазната с глоби излязоха криви.То пиенето и курвалъка сащо са пристрастяване, аз викам да яхаме велосипеди и да се замонашим.

Comment

• Както отдавна казах в тази тема - всичко е за пари и никой не се е замислил за здравето на хората.
          Борбата тук е как ще се разпрелят парите.
          Пуши си се пак, но по малко по-различен начин - вместо да се тръска в пепелник, се тръска и гаси цигарата в чашка пълна с вода.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Както отдавна казах в тази тема - всичко е за пари и никой не се е замислил за здравето на хората.
            Борбата тук е как ще се разпрелят парите.
            Пуши си се пак, но по малко по-различен начин - вместо да се тръска в пепелник, се тръска и гаси цигарата в чашка пълна с вода.
            В София никой не си и помисля да запали в заведение. Даже в дискотеките никой не пуши, а аз лично си мислех, че ще е невъзможно да се въведе точно там тази забрана.

П.С. Все още трябва да си правя резервация за заведенията, така че са смешни разсъжденията на господата ресторантьори. А и няма лошо да фалират малко заведения и без това са в повече.
            Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 21:09.
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              В София никой не си и помисля да запали в заведение. Даже в дискотеките никой не пуши, а аз лично си мислех, че ще е невъзможно да се въведе точно там тази забрана.
              .
              Значи не си ходил скоро в "Night Flight", да видиш вазите с вода след 12.
              Знам само за "Camino", че със сигурност спазват.
              Last edited by Доко; d.m.y г., 21:30.

Comment

• За Детската Градина не се пуши, но като удари Дванадесетият час и принцесата се превръща в Пепеляшка.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Е нали заведенията бяха пълни с непушачи та се пръскаха по шевовете.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5189871
                  "Ако всяко от 17-те хиляди заведения в София съкрати средно по двама души, това означава, че на трудовата борса ще отидат нови 34 хиляди души, пишат ресторантьори в отворено писмо ... "

Най-сетне и в София да се увеличи малко безработицата!

Comment

• Днес беше по-хладно и реших да измарширувам през през града около 19ч.
                    Е нема такава гледка.
                    Хората изчезнали от улиците. Тук, там по някой люшкащ се надрусан тинейджар. Кафенетата празни. На бара се подпира бармана, а сервитьорките дремят на някоя маса. Тук, там някой нагърчен на някоя маса навън.
                    Те такова чудо нивгаш не е било.
                    Къде са тълпите от непушачи, пълнещи заведенията или и тази работа трябва да е в стил "зло куче под кисела джанка"?
                    Който му пречи пушенето да върви в сладкарница. Посещението на кафене е свързано с определен тип "култура" и отнемайки ми правото да я практикувам, аз не бих влязал в заведението. Явно масата споделя мнението ми, за да се опразнят заведенията с първия "студ". За сведение на непушачите ще кажа, че пуша по цигара на няколко дни, но държа да го направя с кеф.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• И защо не беше приемливо решението на проблема със заведения за пушачи и непушачи или обособено място за пушачи.Ммм?

Comment

• ---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:32.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Ми като слушам новините сме напред с безработицата и назад с приходите, в същото време в Норвегия отчитат 34-5 млрд. излишък и го влагат в допълнителни пенсионни фондове.А ний се занимаваме с глупости.

Comment

• Напоследък се убеждавам, че ми е нужен психиатър.
                            Виждам как преопаковат хранителни стоки и се възмущавам. Иде ми да го хвана за гушата отговорния....
                            Ловя го за гушата, а околните си мислят, че пак съм изпаткал.
                            Докопваме баланса на една наша известна марка вина и ракии и се оказва, че колкото е произведената ракия, толкова са и внесените алкохолни градуси спирт, а освен това и глицерин и ароматизатори.
                            Пак нерви.
                            Влизам в известна верига супермаркети и виждам бутилки със 72-градусов абсент.За какво ти е ЛСД. Имаме си абсент.
                            Мдаааа. Той е забранен у нас още по царско време.
                            Пушенето е бич божий на днешното време.
                            Вместо да помогнат на хората да се откажат от него, пълнят се главите с пустословия и преливащи от забрани програми.
                            Успеят ли хората да откажат цигарите и в заведенията няма да се пуши.
                            Дайте евтини медикаменти за отказване , а не контрольори по баровете. Те само рушвета гледат.
                            Като някой пуши и ми пречи, нямам случай да съм го помолил и да не ме е разбрал. Като са повечко пушачите или се махам или си трая. Тъй де. И на мен ми е скъпа кожата.
                            Иначе много ме нервят, като крещят някои, че заведенията ще се опразнят щом не се пуши. Простата сметка показва, че непушача пие две питиета повече, само от икономията на цигари.
                            Пак се нервя!
                            Ама не ме гледайте мене!
                            Аз съм ренегат!
                            35 години пушех средно по две кутии цигари!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Повече от ясно е че хората няма да се откажат от пороците си.Ако ще и безплатни хапчета и лепенки да пуснат, като не мога си свия една цигара за какво са ми.Не може да се изисква от всички да имат волята да се откажат, но би могло да се уважат претенциите на всички.

Comment

• По добро нещо не се е случвало в Б-я от мн време от приемането на тази забрана.
                                - Пушачи намаляват цигарите
                                - много пушачи спират цигарите, купуват си електронни такива
                                - малки деца в училищна възраст не пушат вече, или въобще не се и захващат
                                - не мирише на тоалетна в заведения, ресторанти, дискотеки

Мн познати разправят, че са спрели да пушат, или карат на електронна цигара. Намалили са цигарите.
                                Нз какво се оплакват вс от забраната.
                                Вс ресторанти и заведения са пълни, дискотеките също.
                                Ето и един добър начин да се запознае човек с някое девойче пред дискотеката!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X