Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Не се шегувам,дробовете да чукна на дърво са ми в безупречно състояние за сега,но имам проблем с оросяването на мозъка.
    Супер, спирай ги докато не си станал с три тогава.
    Но пък както сам каза стане ли човек с три черни дроба може да си пие колкото си иска, цироза няма да има време да го хване.
    А мозъка мога да ти го проветря на моторетката, ако се завъртиш по морето, после ще почне да се оросява нормално за едно известно време...
    Last edited by Доко; d.m.y г., 00:08.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      А мозъка мога да ти го проветря на моторетката, ако се завъртиш по морето, после ще почне да се оросява нормално за едно известно време...
      Живи и здрави кат се прибера и матор ше вземем по натам и до морето ше доем да го оросим мозако.
      ....бе е тва и е убаво на Гърция,особено на Атина,целогодишно си караш матор и за кола и не помисляш.....
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ся, аз мога като пия да пуша, мога и да не пуша. По ми е кеф обаче да пуша. Е, на следващия ден не ми е толкова кеф, но както се казва не може 'ем кино, 'ем лимонада...
        Пушат ли обаче около мен, непушенето ми се обезсмисля- дишам си пушеците като пич. Та затова паля и аз - поне и кефа да си правя. Не се ли пуши обаче наоколо, нямам никакъв проблем с посягане към цигарата. Та некак естествено си идва при мен...
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Живи и здрави кат се прибера и матор ше вземем по натам и до морето ше доем да го оросим мозако.
          ....бе е тва и е убаво на Гърция,особено на Атина,целогодишно си караш матор и за кола и не помисляш.....
          Телефона ми го имаш.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Телефона ми го имаш.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

По-вредно е пиенето,от пиене може да фанеш цироза,с пушенето можеш да си направиш черен белият дроб,тоест намаляваш шансовете за цироза.
              То тя оная грозната и е все тая как изглеждаме отвътре.
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 08:57.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• И по зле ще става... http://novatv.bg/news/view/2012/06/0...?ивиера/

Comment

• У нас, по плажовете, това трябва да го въведат задължително, по-скоро от гледна точка на това - пушачите да престанат да си заравят фасовете в пясъка.
                  На другия ден, на това място, детенце си играе, копае, и кво вади - фасове.
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                    У нас, по плажовете, това трябва да го въведат задължително, по-скоро от гледна точка на това - пушачите да престанат да си заравят фасовете в пясъка.
                    На другия ден, на това място, детенце си играе, копае, и кво вади - фасове.
                    Хм, същото важи и за опасните стъклени и пластмасови бутилки, метални кенове ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      Хм, същото важи и за опасните стъклени и пластмасови бутилки, метални кенове ...
                      Доста по- малко кенове и бутилки има по плажа отколкото фасове... Но и за двете си има кошчета въпросът е да си достатъчно културен да си ги хвърляш.
                      Lexus IS200

Comment

• от години насам плажовете са доста чисти, казано от страна на морско чАдо
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Което е хубаво, ама може и още. Пак казвам, това да си пушач не те лишава от възможността да бъдеш културен, да си вземеш шишенце от мин вода наполовина пълно, и да си буташ фасовете там. След което, кутлурно да изхвърлиш това, заедно с останалите боклуци, които си събрал в една торбичка. Не е сложно, а после плажа е чист. Но въпрос на култура... дето у много селски бекове липсва.
                          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Така е, заради някои простаци, страдаме всички пушачи, но не отпадат псувните по адрес на управляващите - може да има нудиски плажове, но не може да има плажове за пушачи.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Така е, заради някои простаци, страдаме всички пушачи, но не отпадат псувните по адрес на управляващите - може да има нудиски плажове, но не може да има плажове за пушачи.
                              Хе хе хе ....да спретнат и плажове за пияници.....там ще е купона........!!!
                              GTV 1.8 TS

Comment

• Пречили им фасовете - на мен пък ми пречи чалгата по плажовете, но не я забраняват, защото бати ви Рамбо е чалгар.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X