Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Нещо хубаво се случи и в Б-я, и се опитвате да го опорочите.
    Стига хора, не са ви забранили секса или яденето и пиенето. Въс собствените Ви домове можете да пушите спокойно. В мн държави си е така, и хората не се оплакват.
    Държавата ние красива като природа, но като управа и закони сме скапани!
    Най-накрая някой направи един добър закон!
    Я да видим (ама с линкове от чужди сайтове) в кои други европейски държави има пълна забрана?
    САЩ не ми ги хвали... отдавна не са пример за нещо смислено.

И ако изобщо си прав, защо пак има двойни стандарти, ВИП зали и т.н.?
    Поредното насъскване на стадото в глупостите е това, освен желанието да пълнят хазна от глоби щото инак не могат.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• В Европейския съюз 7 страни са с пълна забрана за пушене на обществени места, а 22 с частични (както е в България).

Испания, Литва, Кипър, Германия, Ирландия, Англия, Гърция, Испания, Унгария, Франция, САЩ, Австрия, Норвегия, Италия, Албания, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Северна Ирландия, Холандия, Норвегия, Полша, Портогалия, Румъния, Шотландия, Словакия, Словения, Швеция, Швейцария, Уелс...

Като имам повече време, че излизам, мога да ти дам и подробности за всяка една държава, откога, и къде точно е забранено пушенето.
      За вип в летище Сф, дори нз, но в държавата на абсурдите, не се учудвам. На вс летище по света има обособени зали за пушачи, ако е забранено да се пуши на открито.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

В Европейския съюз 7 страни са с пълна забрана за пушене на обществени места, а 22 с частични (както е в България).

Испания, Литва, Кипър, Германия, Ирландия, Англия, Гърция, Испания, Унгария, Франция, САЩ, Австрия, Норвегия, Италия, Албания, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Северна Ирландия, Холандия, Норвегия, Полша, Портогалия, Румъния, Шотландия, Словакия, Словения, Швеция, Швейцария, Уелс...

Като имам повече време, че излизам, мога да ти дам и подробности за всяка една държава, откога, и къде точно е забранено пушенето.
        За вип в летище Сф, дори нз, но в държавата на абсурдите, не се учудвам. На вс летище по света има обособени зали за пушачи, ако е забранено да се пуши на открито.
        Аз бих искал да ми дадеш, да. Защото онзи ден се върнах от Румъния и се пушеше дори в закусвалните. Та не дрънкай глупости
        За частични забрани съм съгласен. Частична забрана е да не се пуши в дворове на детски градини, закусвални, болници. Ама предполагам и тук никой не е против това.
        Цяла Европа подкрепя нашите тютюнопроизводители, щели да им дават не знам колко субсидии, ама иначе се грижели за здравето ни, като ограничават местата на които се пуши.

Ще призная, че се грижат за здравето ми тогава, когато забранят производството и разпространението на тютюневи изделия. Ама да не са луди, от акциз в хазната годишно влизат 2 милиарда лева, това е повече, отколкото бюджета за здравеопазване за годината.
        Блажени са вярващите, които си мислят, че някой го грее за здравето им!!!
        А пък тези, които се омирисвали въобще няма да ги коментирам!
        Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

В Европейския съюз 7 страни са с пълна забрана за пушене на обществени места, а 22 с частични (както е в България).

Общи приказки...
          Какво значи частична всъщност?
          Защо без никакъв опит в тая работа се набутахме с пълна забрана?
          (Освен ако не броиш ВИП залата, сме с пълна забрана на закрито)
          Изобщо какво се оказва... дай на стадото да се дъвче едни други, даже доноснически групи организират.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            истината е следната!!!

Дори и пушач да си ще излезеш 1,2 пъти на кафе през седмицата за по 1,2 часа точно тия 1,2 часа за цяла седмица не може ли без да пушиш ?!
            Ми то кафе без цигара е като да си легнеш с гола жена и да се дърпаш.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://www.epha.org/a/1941

Пушенето е забранено във всички затворени обществени места в Румъния. Какво се спазва мен не ме топли много. За повече инфо потърсете малко. Има достатъчно инфо! Последно обновен юни 2012 сайтчето...
              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:24.
              sigpic

Comment

• Понякога се налага....
                sigpic

Comment

• До зимата и са я махнали забраната.......
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Аз съм труден и трудно отказвам
                    sigpic

Comment

• Верно ли не сте се дърпали па вие бре?!
                      sigpic

Comment

http://www.epha.org/a/1941

Пушенето е забранено във всички затворени обществени места в Румъния. Какво се спазва мен не ме топли много. За повече инфо потърсете малко. Има достатъчно инфо! Последно обновен юни 2012 сайтчето...
                        Пич, не знам какви "сайтове" гледаш, ама не ме и интересува.
                        Не напразно Румъния ликуваше, заради нашата забрана за тютюнопушене, като казваше, че туристите от България ще отидат при тях. Можеш да прочетеш и малко българска преса, няма да ти навреди

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1392519
                        Last edited by crazy_dude_; d.m.y г., 20:54.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Ако е с хайдушки мустак и рунтави подмишници ша бегам направо.

След като спрях цигарите разбрах какво означава изразът "уникален чаромат".

Цигарите пречат на всичко.

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:52 ----------

Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение
                          Пич, не знам какви "сайтове" гледаш, ама не ме и интересува.
                          Не напразно Румъния ликуваше, заради нашата забрана за тютюнопушене, като казваше, че туристите от България ще отидат при тях. Можеш да прочетеш и малко българска преса, няма да ти навреди
                          Тези туристи няма да ми липсват.
                          С едно уиски издърпват кутия цигари, ниска класа.

---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:54 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                          До зимата и са я махнали забраната.......
                          Ще се обзаложим ли?

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Общи приказки...
                          Какво значи частична всъщност?
                          Защо без никакъв опит в тая работа се набутахме с пълна забрана?
                          (Освен ако не броиш ВИП залата, сме с пълна забрана на закрито)
                          Изобщо какво се оказва... дай на стадото да се дъвче едни други, даже доноснически групи организират.
                          Точно, защото нЕма такова животно като частична, избраха пълната.

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Верно ли не сте се дърпали па вие бре?!
                          Ти от толкова дърпане, накрая си останал със здрава юздичка
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:52 ----------

С едно уиски издърпват кутия цигари, ниска класа.

---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:54 ----------

Ще се обзаложим ли?

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Нисък клас държава,нисък клас туризъм....

Ми казвай на какво и се обзалагаме.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Искаш да ми кажеш, че един непушач прави повече оборот от пушач?? Ти си забулен в цигарен дим!
                              Питай и ресторантьорите и те мислят като теб!

Comment

• Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение
                                Искаш да ми кажеш, че един непушач прави повече оборот от пушач?? Ти си забулен в цигарен дим!
                                Когато пушех изпивах пет водки без да ям.
                                Сега изпивам шише с един тон месо и салатки.
                                Аз съм добре, но зависимите са зле.

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение
                                Искаш да ми кажеш, че един непушач прави повече оборот от пушач?? Ти си забулен в цигарен дим!
                                Кафеджиите не са ресторантьори.

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Нисък клас държава,нисък клас туризъм....

Ми казвай на какво и се обзалагаме.
                                Скоро на балканите ще сме висок клас, след фалита наГърция в който ти още се съмняваш.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X