Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Не се извинявай сега, изневеряваш на стила...

Примера беше добър. Аз мога да допълня, че и никой не ни забранява да пикаем и серем, но на определените за това места. С цигарите трябваше да се случи същото, защото са лайна.
    Извинявам се, но от това вулгарно сравнение по-точно няма.
    Не е баш така, защото когато пикаеш/сереш ти го правиш в тоалетната чиния (надявам се), а не върху дрехите на хората от съседната маса, както се получава с цигарения дим в заведенията по принцип.

Тук изключвам ексклузивното по рода си на балканския полуостров заведение за бързо сране 'В устата на Суси'
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Не е баш така, защото когато пикаеш/сереш ти го правиш в тоалетната чиния (надявам се), а не върху дрехите на хората от съседната маса, както се получава с цигарения дим в заведенията по принцип.

Тук изключвам ексклузивното по рода си на балканския полуостров заведение за бързо сране 'В устата на Суси'
      Ех Кики, Кикиии, нали това казвам, да си пушат у тях пушачите, и на местата позволени от закона, без да мрънкат, защото никой не сере по улиците, в заведенията по масите и по дрехите им.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 23:48.

Comment

• Важното е на свинята да му е вътре
        sigpic

Comment

• Интересно ми е само твърдението че пушачите правели повече оборот, как става тоя номер като аз всеки месец съм напред с 200лв и ги давам вместо за цигари за ядене и пиене по кръчмите.
          А приятелка, управителка на заведение, каза че според нея /а е пушачка/ е много по добре като не се пуши, не се занимават всяка седмица да чистат катран полепнал по всичко, не купуват постоянно пепелници, филтрите на климатиците не се цапат толкова и т.н.
          И колкото и да мрънкате ефект от забраната има, сега като учениците не могат да пушат по кафета заведения и дискотеки, %-та на започналите да пушат ще е по малък.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Не се извинявай сега, изневеряваш на стила...

Примера беше добър. Аз мога да допълня, че и никой не ни забранява да пикаем и серем, но на определените за това места. С цигарите трябваше да се случи същото, защото са лайна.
            Извинявам се, но от това вулгарно сравнение по-точно няма.
            Не съм се извинявал, направих констатация само.

---------- Post added at 06:04 ---------- Previous post was at 06:03 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

Хахаха, куку умното, отново грее във форума.

---------- Post added at 06:05 ---------- Previous post was at 06:04 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Ех Кики, Кикиии, нали това казвам, да си пушат у тях пушачите, и на местата позволени от закона, без да мрънкат, защото никой не сере по улиците, в заведенията по масите и по дрехите им.
            Имам възможност да те вкарам да прекараш час два при червенодупестия павиан в софийския зоопарк, там ще разбереш защо куку умното не те разбира.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• И тук да възстановим спорния момент, кой на кого...?

http://vbox7.com/play:20c953e432

Comment

• Баси мрънкалата сте всички,пушачи и непушачи.....
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Мизерниците са вече вън на чист въздух. Те така.
                  А реакциите на собствениците на заведения са от чиста алчност.
                  Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

• Първоначално публикувано от zihni Покажи съобщение
                    Мизерниците са вече вън на чист въздух. Те така.
                    А реакциите на собствениците на заведения са от чиста алчност.

Типично изказване на дребна душица мислеща само за себе си!
                    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

• Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение
                      Типично изказване на дребна душица мислеща само за себе си!
                      Човек сам ако не помисли за себе си, то кой? И мен ме е яд, че няма къде да си пуша пурата с уискито, но това е положението.
                      Lexus IS200

Comment

• ---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:54.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                        X