If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Забелязах че по тротоарите има в пъти повече фасове , по тази логика - ако забраним алкохола локвите ще са от гроздова..... а ако забраним жените ще има сумати изхвърлени на тротоара жени..... И ще настъпи рай!!!!Ето - измислих го!!!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Има хора дето ще намерят логика в забраната и на алкохола, както и такива, дето ще я обявят за безумие.Все пак сме си българи. Ама най-много ме кефи с каква педантичност герберастите ни насъскват едни срещу други по въпроси, които не са маловажни, но нямат нищо общо с горещите за управниците теми - как да оцелеем при тяхното "управление", къде са парите от резерва, последно кой сложи чадъра на Мишо Бирата, трафика на амфетамини в близкото минало, заемите от тъстове и тъщи... Важното е да се отклонява общественото внимание. А между другото, който пие в заведение, дали и той е простак?
Като забранят алкохола, те тогава ще се сетим че има нещо в задника ни, което не е наше.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Няма нищо по-забавно от наркозависим, който оправдава приема на необходимото му вещество.
Само за сведение на незанещите:
Само около 5 процента от редовно консумиращите алкохол създават зависимост към него
Стават алкохолици
Проверете сами какъв е този процент при хероина, тютюна и кокаина
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Няма нищо по-забавно от наркозависим, който оправдава приема на необходимото му вещество.
Само за сведение на незанещите:
Само около 5 процента от редовно консумиращите алкохол създават зависимост към него
Стават алкохолици
Проверете сами какъв е този процент при хероина, тютюна и кокаина
Аз съм от тези 5%.
По съм зависим от алкохола отколкото от тютюна.
Тъпанарски закон. Не пуша от януари, но смятам че по лоялно и по често щеше да е ако всяко заведение решаваше дали ще е за пушачи или не. Каква е тази глупост ?!?!? Или нека спрат производството и разпространението на цигарите , или като е легално да не се дескриминират тези хора.... (мисля че първия вариант е по добрия). Заводите ,колите и те изпускат вредни газове .....
Абе глупав закон !!!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Тъпанарски закон. Не пуша от януари, но смятам че по лоялно и по често щеше да е ако всяко заведение решаваше дали ще е за пушачи или не. Каква е тази глупост ?!?!? Или нека спрат производството и разпространението на цигарите , или като е легално да не се дескриминират тези хора.... (мисля че първия вариант е по добрия). Заводите ,колите и те изпускат вредни газове .....
Абе глупав закон !!!
Въпроса не е до дискриминация а до умишлено противопоставяне на пушачи и не пушачи,нещо като война на верска основа
Измислилите тази забрана ги боли чепа и за едните и за другите.
Въпроса не е до дискриминация а до умишлено противопоставяне на пушачи и не пушачи,нещо като война на верска основа
Измислилите тази забрана ги боли чепа и за едните и за другите.
Абе ако имаше някъкъв смисъл там примерно някой вкарал електронни цигари и те да разрешат само електрони цигари да се пушат ( както с задължителните жилетките ) , ще кажеш че пак прават нещо ... а това си е чисто и необосновано целуване на задник , с други думи се опитваме да си прескочим оня работа
Абе ако имаше някъкъв смисъл там примерно някой вкарал електронни цигари и те да разрешат само електрони цигари да се пушат ( както с задължителните жилетките ) , ще кажеш че пак прават нещо ... а това си е чисто и необосновано целуване на задник , с други думи се опитваме да си прескочим оня работа
Всъщност на мен забраната не ми пречи въпреки,че съм пушач,пречат ми много неща покарай забраната.
Е за кво да се карат пушачи и непушачи.Цялата работа е за пари. Инак ако беше за здравето да беа забранили производството и продажбата на тютюн.Няма рипам тогава, щот само тъй ще ги откажа.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment