Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната на употребата на алкохол

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Хахахахаха,пиши ме и мен......без наркотиците....
    Е той лафа е такъв
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз предлагам забрана за жените да си показват лицето ..... всички с фереджета....Никакви такива вече.. Само жени - нинджи
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ще се запечете от тия сухари бре.
        Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Тц
        На секс , наркотици и rock and roll
        Хахахахаха,пиши ме и мен......без наркотиците....
        Хахааа ако минавате само момченца на сухари и секс няма да се запечете, даже обратно...

Comment

Забелязах че по тротоарите има в пъти повече фасове , по тази логика - ако забраним алкохола локвите ще са от гроздова..... а ако забраним жените ще има сумати изхвърлени на тротоара жени..... И ще настъпи рай!!!!Ето - измислих го!!!
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Aми да го направим тогава
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пийте и пушете като за последно, че както е тръгнало Бойко и музиката ще ни спре... http://vbox7.com/play:da7df947b8

Last edited by Доко; d.m.y г., 10:07.

Comment

Има хора дето ще намерят логика в забраната и на алкохола, както и такива, дето ще я обявят за безумие.Все пак сме си българи. Ама най-много ме кефи с каква педантичност герберастите ни насъскват едни срещу други по въпроси, които не са маловажни, но нямат нищо общо с горещите за управниците теми - как да оцелеем при тяхното "управление", къде са парите от резерва, последно кой сложи чадъра на Мишо Бирата, трафика на амфетамини в близкото минало, заемите от тъстове и тъщи... Важното е да се отклонява общественото внимание. А между другото, който пие в заведение, дали и той е простак?
                ...
                155 1,6 TS 16V `96
                166 2,4 JTD `99
                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Като забранят алкохола, те тогава ще се сетим че има нещо в задника ни, което не е наше.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Няма нищо по-забавно от наркозависим, който оправдава приема на необходимото му вещество.

Само за сведение на незанещите:
                    Само около 5 процента от редовно консумиращите алкохол създават зависимост към него
                    Стават алкохолици
                    Проверете сами какъв е този процент при хероина, тютюна и кокаина
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Няма нищо по-забавно от наркозависим, който оправдава приема на необходимото му вещество.

Само за сведение на незанещите:
                      Само около 5 процента от редовно консумиращите алкохол създават зависимост към него
                      Стават алкохолици
                      Проверете сами какъв е този процент при хероина, тютюна и кокаина
                      Аз съм от тези 5%.
                      По съм зависим от алкохола отколкото от тютюна.
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Тъпанарски закон. Не пуша от януари, но смятам че по лоялно и по често щеше да е ако всяко заведение решаваше дали ще е за пушачи или не. Каква е тази глупост ?!?!? Или нека спрат производството и разпространението на цигарите , или като е легално да не се дескриминират тези хора.... (мисля че първия вариант е по добрия). Заводите ,колите и те изпускат вредни газове .....
                        Абе глупав закон !!!

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Тъпанарски закон. Не пуша от януари, но смятам че по лоялно и по често щеше да е ако всяко заведение решаваше дали ще е за пушачи или не. Каква е тази глупост ?!?!? Или нека спрат производството и разпространението на цигарите , или като е легално да не се дескриминират тези хора.... (мисля че първия вариант е по добрия). Заводите ,колите и те изпускат вредни газове .....
                          Абе глупав закон !!!
                          Въпроса не е до дискриминация а до умишлено противопоставяне на пушачи и не пушачи,нещо като война на верска основа
                          Измислилите тази забрана ги боли чепа и за едните и за другите.

Comment

Въпроса не е до дискриминация а до умишлено противопоставяне на пушачи и не пушачи,нещо като война на верска основа
                            Измислилите тази забрана ги боли чепа и за едните и за другите.
                            Абе ако имаше някъкъв смисъл там примерно някой вкарал електронни цигари и те да разрешат само електрони цигари да се пушат ( както с задължителните жилетките ) , ще кажеш че пак прават нещо ... а това си е чисто и необосновано целуване на задник , с други думи се опитваме да си прескочим оня работа

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Абе ако имаше някъкъв смисъл там примерно някой вкарал електронни цигари и те да разрешат само електрони цигари да се пушат ( както с задължителните жилетките ) , ще кажеш че пак прават нещо ... а това си е чисто и необосновано целуване на задник , с други думи се опитваме да си прескочим оня работа
                              Всъщност на мен забраната не ми пречи въпреки,че съм пушач,пречат ми много неща покарай забраната.

Comment

Е за кво да се карат пушачи и непушачи.Цялата работа е за пари. Инак ако беше за здравето да беа забранили производството и продажбата на тютюн.Няма рипам тогава, щот само тъй ще ги откажа.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X