If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде сега, автора на темата да помоли някой модератор, да смени заглавието на темата, че вече става банално коментирането на мотористи в началото на всеки сезон, и слагането на всички под общ знаменател.
Хайде сега, автора на темата да помоли някой модератор, да смени заглавието на темата, че вече става банално коментирането на мотористи в началото на всеки сезон, и слагането на всички под общ знаменател.
Всички са под общ знаменател.
Ти виждал ли си моторист, който чака зад колона автомобили, без да минава между двете колони?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Трай па ти бре!И чети по-горните постове,ти си потенциален донор.
Пепел ми на клавиатурата.....
Аз съм виждал мотористи чакащи в колона с автомобилите, а и аз самия съм чакал в колона по ред причини. Пак се правиш на всезнайковец, ама пак не ти си получава - защо не си избиваш комплексите другаде, не мога да разбера?
Аз съм виждал мотористи чакащи в колона с автомобилите, а и аз самия съм чакал в колона по ред причини. Пак се правиш на всезнайковец, ама пак не ти си получава - защо не си избиваш комплексите другаде, не мога да разбера?
На някой потен мотосъбор може и да се е случило, когато има десетина патрулки.
Синът на Аня Пенчева: Съжалявам!
Синът на Ивайло Караньотов и Аня Пенчева- Ангел се извини публично в ефира на bTV за влизането си с мотор в един от столичните молове. Скандалът гръмна след като в интернет бяха пуснати клипчета, на които се вижда как мотосъстезателят и негов приятел форсират мощните машини по ескалаторите на магазина пред уплашените погледи на майки с деца и възрастни хора. Пръв за това съобщи „Всеки ден“.
„Съжалявам, че извадих много хора от обувките. Беше детинско и необмислено. Изобщо не осъзнавах какво правя и дори си мислех, че хората не са ни усетили. Не съм си крил номера на мотора. Просто се забавлявахме“, заяви Ангел в предаването „Тази сутрин“ и категорично подчерта, че е готов да поеме вината си.
Баща му Ивайло, който е и негов треньор, пое вината върху себе си. „Той добре осъзнава какво е направил, но аз мисля, че вината е в мен. Ангел нямаше детство и сега е като отвързан.Този тип спорт развива по особен начин необходимостта от търсене на адреналин. В неподходящ момент го прави, ако изобщо може да има подходящ за такова нещо. Сега прокуратурата ще реши какво ще стане и какво наказание ще му бъде наложено. Но искам да подчертая, че не сме се крили“, заяви Ивайло Караньотов.
Майката на Ангел- Аня Пенчева разбрала последна за инцидента и приела мъжки нещата. „Единственото което ми каза е, че заради тази глупост сега ще отидат на вятъра толкова години труд“, каза тъжно Ангел.
Суско много добре си цитирал статията, само, че ние не сме синове на Аня Пенчева, да го еВа!
Много ми е интересно защо не коментирате същите разлигавени "мамини" или 'таткови" хулигани с коли, които са много повече на брой, и много по-опасни като този примерно, и в случая защо не слагате всички шофьори под общ знаменател ?
И трябва ли да пусна тъпа тема за чалгарите автомобилисти, примерно, или откровено си злобарите по адрес на мотористите? http://vbox7.com/play:a8a1fe944a
Суско много добре си цитирал статията, само, че ние не сме синове на Аня Пенчева, да го еВа.
Много ми е интересно защо не коментирате същите разлигавени "мамини" или 'таткови" хулигани с коли, които са много повече на брой, и много по-опасни като този примерно, и в случая защо не слагате всички шофьори под общ знаменател ?
И трябва ли да пусна тъпа тема за чалгарите автомобилисти, примерно, или откровено си злобарите по адрес на мотористите? http://vbox7.com/play:a8a1fe944a
Аз не мразя моторисите, просто се опитвам да ги вразумя.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment