Известие

Collapse
No announcement yet.

Пазете моториститеееееее...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде, ела - ако намериш пиян моторист на пистата, лично ще ти подаря и двата си мотора
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Да, един от най-големите в градска среда. Това е факт, при това наУчен.
      Особено умишлено направените силно пърдящи чопЕри и всякаква такава рокерска тъпня.
      Тук вече много се обърка Суско, за акустика и шумово замърсяване не почвай да пишеш, много си зле, и лошото за теб е, че и гугле не може да ти помогне.
      Last edited by Доко; d.m.y г., 14:16.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Тук вече много се обърка Суско, за акустика и шумово замърсяване не почвай да пишеш, много си зле, и лошото за теб е, че и гугле не може да ти помогне.
        Да, това ми едната специалност. "Защита от шум и вибрации" - така се казва този дял от дейностите по опазване на околната среда.
        Това, че вие не чувате пърдящите си мотори под каските не е важно
        Ти не си ли усещал шума и силната вибрация от преминаващ пръдльо на мАтор.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Да, това ми едната специалност. "Защита от шум и вибрации" - така се казва този дял от дейностите по опазване на околната среда.
          Това, че вие не чувате пърдящите си мотори под каските не е важно
          Ти не си ли усещал шума и силната вибрация от преминаващ пръдльо на мАтор.
          Сусе, мойто момче двойка ли имаш по "Защита от шум и вибрации"?
          Ами ти не знаеш какво е "шумово замърсяване" бре, само дето си губил време да учиш.

Comment

Сусе, мойто момче двойка ли имаш по "Защита от шум и вибрации"?
            Ами ти не знаеш какво е "шумово замърсяване" бре, само дето си губил време да учиш.
            Абе щом ти казваш, значи е така
            Знам само, че "шумово замърсяване" ти го научи днес като израз.
            К.М.

Comment

Сусе, спри се - вече доказа, че си много зле
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Айде, ела - ако намериш пиян моторист на пистата, лично ще ти подаря и двата си мотора
                Ти и с двата мотора ли ходиш на сбирките?

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Сусе, спри се - вече доказа, че си много зле
                Хайде да се срещнем и да попитаме на призволен принцип 20 човека със следния въпрос: "шумни ли са според вас моторите?"
                Какъв ли ще е резултатът, а г-н "не зле"?
                К.М.

Comment

Ти тъп ли си? Какво точно искаш да ти отговоря?
                  ДА и двата ми мотора са били на пистата - единия се кара до там, а другия пътува на платформа и се кара на самата писта.

Отговора на въпроса ще е същия, какъвто ще е отговора и на въпроса "шумни и мръсни ли са дъртите автобуси на градския транспорт?", сешшш ли се?!
                  sigpic

Comment

Ти и с двата мотора ли ходиш на сбирките?

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Хайде да се срещнем и да попитаме на призволен принцип 20 човека със следния въпрос: "шумни ли са според вас моторите?"
                    Прасчо, айде аз ще се напия на пистата и после по един мотор за всеки
                    Kuku, не го приемай лично- това е само бизнес
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Според мен ти си въздържател.

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:51 ----------

Ти тъп ли си? Какво точно искаш да ти отговоря?
                      ДА и двата ми мотора са били на пистата - единия се кара до там, а другия пътува на платформа и се кара на самата писта.

Отговора на въпроса ще е същия, какъвто ще е отговора и на въпроса "шумни и мръсни ли са дъртите автобуси на градския транспорт?", сешшш ли се?!
                      Дори и най-строшеният икарус, каквито вече са рядкост, не вдига този шум, който идва от пърдящ рокерски мотор.
                      Защо се правиш, че не разбираш? Дори пистовите вдигат адски много шум, те даже са по гадни, защото освен, че пърдят и вият много гадно.
                      А платформата с първия мотор ли я теглиш?
                      К.М.

Comment

Абе щом ти казваш, значи е така
                        Ще почнеш да слушкаш бате си Доко, ама ще е късно...

Суси, все повече показваш колко си невеж, всъщност е нормално за държавен служител, то в частния сектор хората трябва освен да работят, поне и малко да са чели, докато са учили, а не да ми ровите из гуглето.

Що задаваш подвеждащи въпроси бре?
                        Я първо като много знаеш обясни на хората какво е шумово замърсяване и тогава пак ги питай.
                        Децата в парка и те са шумни, и то доста над позволените децибели, ако изобщо схващаш какво ти говоря, което силно ме съмнява.
                        Ти обаче си спориш като злобен и издухан пенсионер в махалата, дразнещ се от деца.
                        п.с. И да търсиш инфо из гугле, няма да намериш, но ще ти дам жокерче - разрови се в нормативните актове на Софийска община, там може да намериш дефиниция и норми за шумово замърсяване за вашия регион.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 16:13.

Comment

Какъв е проблема , че моторите минават покрай колите и не чакат в задръстване?Аз като видя мотор да идва от дясната страна завивам на ляво за да може да мине.Аз така или иначе не мога да прескоча колоната , но мотриста като има шанс да мине нека минава.
                          Друг е въпроса на пътя.Според мен първо те трябва да започнат да се пазят и тогава да очакват другите да ги пазят.
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Ще почнеш да слушкаш бате си Доко, ама ще е късно...

Суси, все повече показваш колко си невеж, всъщност е нормално за държавен служител, то в частния сектор хората трябва освен да работят, поне и малко да са чели, докато са учили, а не да ми ровите из гуглето.

Що задаваш подвеждащи въпроси бре?
                            Я първо като много знаеш обясни на хората какво е шумово замърсяване и тогава пак ги питай.
                            Децата в парка и те са шумни, и то доста над позволените децибели, ако изобщо схващаш какво ти говоря, което силно ме съмнява.
                            Ти обаче си спориш като злобен и издухан пенсионер в махалата, дразнещ се от деца.
                            Не съм държавен служител, невеж си и в тази сфера
                            Децата са нещо хубаво, те са бъдеще, автобусът вози хора, които вършат обществено полезна дейност, Мотористът пърди, за да го забелязват, а то какво да видиш, прилепнали кожени дрехи ала Мариус Куркински и смешна каска. И да не забравя смешните кожени ботички
                            Не съм злобен, просто считам, че е комплексарско и дебилно да пърдиш при условие, че този мотор може да върви толкова и без да пърди.
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Нямате проблем - идваш и караш 3 дни по 30 обиколки пиян, след което ви връчвам моторите ритуално

Първоначално публикувано от Susscrofa
                              Дори и най-строшеният икарус, каквито вече са рядкост, не вдига този шум, който идва от пърдящ рокерски мотор.
                              Защо се правиш, че не разбираш? Дори пистовите вдигат адски много шум, те даже са по гадни, защото освен, че пърдят и вият много гадно.
                              А платформата с първия мотор ли я теглиш?
                              Ти усещаш ли, колко смешен ставаш?!
                              Дъртите автобуси (ония оранжевите Мерджани), не само, че са шумни, колкото и мотоциклетите, но са и сто пъти по-замърсяващи.
                              Ако искаш да попитаме хората и за боклуджийските камиони обикалящи нощем - "приятно ли ви е циганите да тропат в 3ч. сутринта с контейнерите?"

Не, не си тегля платформата с първия мотоциклет - платформата я тегли бус, пълен с гуми, шатри, инструменти, дрехи, екипировка, стойки, резервни части и прочие пособия, за безпроблемно каране и извличане на максимално удоволствие от преживяването.
                              Дай Боже някой ден да можеш да си позволиш такъв (или равностоен по заряд) кеф.....
                              sigpic

Comment

Не съм държавен служител, невеж си и в тази сфера
                                Децата са нещо хубаво, те са бъдеще, автобусът вози хора, които вършат обществено полезна дейност, Мотористът пърди, за да го забелязват, а то какво да видиш, прилепнали кожени дрехи ала Мариус Куркински и смешна каска. И да не забравя смешните кожени ботички
                                Не съм злобен, просто считам, че е комплексарско и дебилно да пърдиш при условие, че този мотор може да върви толкова и без да пърди.
                                Ами не ме интересува личната ти кариера, но по разсъждения и писанията ти такъв извод си правя бе Суси, все едно с някой "Горски" си комуникирам, проявяваш присъща само за този вид държавни служители дебилност. А с това което си писал показваш единствено злоба "ве мой", аз така "разчитам" смисъла който влагаш.
                                Или се постарай малко, или се превръщаш в Шут-а на форума, няма кой да те взима на сериозно.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 16:29.

Comment

Working...
                                X