Известие

Collapse
No announcement yet.

A категория

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То реално и за скутер 150куб.см. му трябва А категория, та защо е нужна тази полемика?!
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

иначе мога да го насоча човека към А категория курсове в Бургас където ще ходя аз след 1 месец, но едва ли го устройва

..
      Тянко в сектата ли ще влизаш бре?
      Внимавай, че от тази религия дето си тръгнал да изповядваш трудно може да се откачиш.

Comment

Мотористите са донори на колела. Така ги наричат медиците и се шегуват, че във всеки един момент в различни точки на страната има потенциален донор.[/QUOTE]

Те това за донорите е точно така.Много им се радвам на завалиите.......И какво сега имаме в клуба кандидат член за донор?
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Не, колеги, имаме кандидат моторист и ентусиаст
          Може пък да е решил да кара на писта
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            То реално и за скутер 150куб.см. му трябва А категория, та защо е нужна тази полемика?!
            Защо е необходимо скутерът да бъде 150 кубика, има и по-малки.

Аз съм длъжен да предупредя един, предполагам, млад човек, че се захваща с най-безумното занимание, а именно пърдене с гоУем мотоциклет.
            И се опитвам да му кажа, че може да кара маолитражно скутерче с притежаваната от него категория, което ще му върши същата работа, каквато и гоУемия мотоциклет.

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

глуха защита от какво бе ? слънцето ли те напече

иначе мога да го насоча човека към А категория курсове в Бургас където ще ходя аз след 1 месец, но едва ли го устройва

просто си ми готин и ти благодаря за пояснението

ти какво имаш да кажеш по темата, ама съществено и като отговор на първият пост ?

разбирам, че и ти като повечето пишещите тук си запълваш времето но... все пак малко от малко се дръж като нормален човек..
            Не съм изнанадан, че проявяваш интерес към подобно занимание.
            Аз тук не си запълвам времето, не бездействам.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

като женичка си
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Моля мъже без топки да не дават съвети...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Тянко в сектата ли ще влизаш бре?
                  Внимавай, че от тази религия дето си тръгнал да изповядваш трудно може да се откачиш.
                  ами миналото и по-миналото лято покарак малко 2-3 мотора и ... какво да ти кажа
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

А пък ако се решиш да покараш на писта, простооо....
                    sigpic

Comment

Извинете много.
                      Но някак си не желая да ми събират крайниците в черен чувал.
                      Някой от вас правил ли е това, а мъжленца? Еми казвам ви, че не е приятно, после само много мастика или уиски помагат.
                      Били мъже хахаха.
                      Карат мотори и се мислят за мъже, колко сладко и дори малко наивно.

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:07 ----------

Моля мъже без топки да не дават съвети...
                      Доко, ти някога бил ли си в ситуация, в която да разбереш дали си мъж Егати черешката

---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

като женичка си
                      Да, и съм малко бе обезкосмен от твоята жена
                      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Доко, ти някога бил ли си в ситуация, в която да разбереш дали си мъж Егати черешката[COLOR="Silver"]
                        :
                        Хахаааа, Суси многозначно си задаваш въпроса.
                        Сега как да ти отговоря?
                        Често ми се случва да изпадам в ситуации в които да разбирам, че съм мъж...
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 21:29.

Comment

Хахаааа, Суси многозначно си задаваш въпроса.
                          Сега как да ти отговоря?
                          Постоянно изпадам в ситуации в които разбирам, че съм мъж...
                          Забрави нещо И мАтори.........хахаха.
                          Газ до дупка и накрая в дупка.
                          Сексът е хубаво нещо, но не те прави мъж.
                          К.М.

Comment

Извинете много.
                            Но някак си не желая да ми събират крайниците в черен чувал.
                            Някой от вас правил ли е това, а мъжленца? Еми казвам ви, че не е приятно, после само много мастика или уиски помагат.
                            Били мъже хахаха.
                            Карат мотори и се мислят за мъже, колко сладко и дори малко наивно.
                            Интересно ли ти е как се събират разкъсани трупове, а и части от още живи хора, защото аз съм го правил?Бях лекар в Бърза помощ.
                            Дали ще се размажеш с мотор или кола, няма особено значение.Ако ти е писано да дадеш фира, труп си.Нямаш ли глава на раменете, труп си.
                            Имам категория А, заедно с другите от около 25 год. и доста мотори съм покарал преди да седна основно в колата.Малкият мотор е най-лошия избор и най-рисков, няма да обяснявам защо.Обърни внимание, какво е отношението към тях на пътя.
                            От друга страна, колкото е по-голям моторът, толкова по-лесно се кара и не си незабележим за останалите на пътя.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Интересно ли ти е как се събират разкъсани трупове, а и части от още живи хора, защото аз съм го правил?Бях лекар в Бърза помощ.
                              Дали ще се размажеш с мотор или кола, няма особено значение.Ако ти е писано да дадеш фира, труп си.Нямаш ли глава на раменете, труп си.
                              Имам категория А, заедно с другите от около 25 год. и доста мотори съм покарал преди да седна основно в колата.Малкият мотор е най-лошия избор и най-рисков, няма да обяснявам защо.Обърни внимание, какво е отношението към тях на пътя.
                              От друга страна, колкото е по-голям моторът, толкова по-лесно се кара и не си незабележим за останалите на пътя.
                              Бих добавил и по-шумен.
                              А ти на Суско не му обяснявай как се събират крайници, той е събирал, съъбиирааал.....

Comment

Да, и съм малко бе обезкосмен от твоята жена
                                радвам се, че показваш какъв турбо простак си

"МОЯ" жена нямам, ти обаче явно притежаваш жена, я кажи - голям мъж ли си като си мислиш, че притежаваш жена си... а сигурен ли си, че някой друг не я притежава по няколко пъти на ден докато пишеш у форумо ?

абзаца, който току що прочете е типично в твой стил

тотално си загуби всякаква кредибилност и лице в тази малка дупка наречена форум

убеден съм , че това ни най-малко не те вълнува, но реших да ти го споделя въпреки това...

сега разбира се, в естествения ред на нещата е да не млъкнеш, а като малко детенце да продължиш да цирикаш, защото си мислиш, че с рев и чупене ти ще излезеш прав...

давай обясни ми колко много те забавлявам, колко съм смешен в очите ти, как от тази висока позиция на висока култура, обширни познания, неизчерпаем опит и мъдрост ти изглеждам жалък... как нищо не разбирам, и т.н. и т.н. и т.н. и т.н. и т.н.

сусинка, свинченце мое, изключително много НЕ ме забавляваш, досаден си и си крайно предвидим (не, че е нещо лошо да си предвидим, просто ти си мислиш, че не си)

дай си почивка няколко дни от комуникацията по интернет, излез навън - през деня е слънчево и приятно, вечер прохладно и още по-приятно, подишай свеж въздух, дръж се нормално с хората (предполагам, че на живо си съвсем приятна компания), изчукай съпругата си (изглежда като да не го правиш често, съжалявам ако имаш проблеми с ерекцията, чувал съм, че в такива ситуации е добре да си намериш по-възбуждаща жена или да пийнеш някакво хапченце)... просто не ни занимавай с тревожната си персона

а между другото - никой не иска да го събират в чувал... но по твоята логика дай тогава и в морето да не влизаме, че може да се удавим, в планината да не ходим, че може да ни изяде мечка и т.н. и т.н. ...

да поемаш рискове не те прави мъж, но и не те прави по-малко мъж, така че задръж си коментарите за мъжество, о анонимни форумeн интелектуалецо.. разбирам, че за теб ултимативното доказателство за мъжество е отгледаш деца, да носш отговорност за тях и да обгрижваш съпругата си (без грам ирония го казвам, това действително е достойно и мъжко), но има и други истини освен твоята

не бъди ксенофоб - не мрази и не обиждай хората, просто защото имат различни разбирания от твоите, които естествено са абсолютно перфектни.
                                Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 00:19.
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X