Известие

Collapse
No announcement yet.

A категория

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Кайчо, защо винаги прибързваш и грам не вникваш в написаното от мен.
    Когато отговарям на някой аз винаги го правя по същество
    Когато казвам "не се занимавай с глупости", това визира самия курс за А категория. Според теб какви скутерчета можем да караме с Б категория, а?
    Дали да не намалиш приема на УЗО в късните часове на деня.

---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at

С Б-категория може да кара до 50сс маторетка,а 99% от скутерите до 50сс са с малки тракалета,много неустойчиви са,лизгат се яко,ако е мотопедка до 50сс нещата са малко по-различни,демек скутерите са с 12-14 инчови гуми,а мотопедките са с 16-17 инчови гуми.......
    Категория А не е глупост,голям скутер или мотор е много добро превозно средство в градове с голям трафик а и мотора си е мания ама ти няма как да го разбереш.....
    Не прибързвам Сусе ти прибързваш а и от матори не отбираш,не всеки тръгнал да вади А-категория е лумпен,потенциален пациент на Пирогов или св.Петър.

п.п.Узото даже ми е малко.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Момчета, помолих ви да не го цитирате тоя - отговаряйте му директно - той си знае, че по него плюете!
      Сусе, айде стига си разбирал от всичко - не разбираш ли, че ние разбираме, че нищо не разбираш
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Момчета, помолих ви да не го цитирате тоя - отговаряйте му директно - той си знае, че по него плюете!
        Сусе, айде стига си разбирал от всичко - не разбираш ли, че ние разбираме, че нищо не разбираш
        Аз поне не го плюя!
        Иначе си знам,че от мотори не отбира,за други неща е прав и то доста често,въпрос на поглед.........е мисли си,че знае и малко в повечко де

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          радвам се, че показваш какъв турбо простак си

"МОЯ" жена нямам, ти обаче явно притежаваш жена, я кажи - голям мъж ли си като си мислиш, че притежаваш жена си... а сигурен ли си, че някой друг не я притежава по няколко пъти на ден докато пишеш у форумо ?

абзаца, който току що прочете е типично в твой стил

тотално си загуби всякаква кредибилност и лице в тази малка дупка наречена форум

убеден съм , че това ни най-малко не те вълнува, но реших да ти го споделя въпреки това...

сега разбира се, в естествения ред на нещата е да не млъкнеш, а като малко детенце да продължиш да цирикаш, защото си мислиш, че с рев и чупене ти ще излезеш прав...

давай обясни ми колко много те забавлявам, колко съм смешен в очите ти, как от тази висока позиция на висока култура, обширни познания, неизчерпаем опит и мъдрост ти изглеждам жалък... как нищо не разбирам, и т.н. и т.н. и т.н. и т.н. и т.н.

сусинка, свинченце мое, изключително много НЕ ме забавляваш, досаден си и си крайно предвидим (не, че е нещо лошо да си предвидим, просто ти си мислиш, че не си)

дай си почивка няколко дни от комуникацията по интернет, излез навън - през деня е слънчево и приятно, вечер прохладно и още по-приятно, подишай свеж въздух, дръж се нормално с хората (предполагам, че на живо си съвсем приятна компания), изчукай съпругата си (изглежда като да не го правиш често, съжалявам ако имаш проблеми с ерекцията, чувал съм, че в такива ситуации е добре да си намериш по-възбуждаща жена или да пийнеш някакво хапченце)... просто не ни занимавай с тревожната си персона

а между другото - никой не иска да го събират в чувал... но по твоята логика дай тогава и в морето да не влизаме, че може да се удавим, в планината да не ходим, че може да ни изяде мечка и т.н. и т.н. ...

да поемаш рискове не те прави мъж, но и не те прави по-малко мъж, така че задръж си коментарите за мъжество, о анонимни форумeн интелектуалецо.. разбирам, че за теб ултимативното доказателство за мъжество е отгледаш деца, да носш отговорност за тях и да обгрижваш съпругата си (без грам ирония го казвам, това действително е достойно и мъжко), но има и други истини освен твоята

не бъди ксенофоб - не мрази и не обиждай хората, просто защото имат различни разбирания от твоите, които естествено са абсолютно перфектни.
          Нямам жена, имам съпруга.
          Никога не съм считал отглеждането на семейство за най-мъжката и единствено достойна житейска дейност.
          Простак, нека съм простак. Ти обаче имаш проблем със себедоказването. Постоянно искаш да се наложиш и докажеш. Карането на мотор убиваи това не съм го измислил аз. Погледнете статистиката, извадете я, да не го правя аз.
          Лошото при мотористите е, че адски често убиват и други хора. Аз не знам защо още не са приели мотор на 350 кубика да се кара след навършени 26 години, та дори и 30.
          Аз не съм ксенофоб, аз не мразя мотористите, но искам да предпазя бъдещи кандидат самоубийци.
          А ти моето момченце, като си купиш Маторче, ще станеш на 100% на мама и татко синчето. Но си си мъжленце де, не може да ти се отрече.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Сусо стига ве, не е нужно да се обясняваш сега като обидена госпожичка, а и пишеш откровени глупости исмукани от пръстите вече.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Сусо стига ве, не е нужно да се обясняваш сега като обидена госпожичка, а и пишеш откровени глупости исмукани от пръстите вече.
              Да бе да. Много съм обиден и дълбоко засегнат.
              Поне пиша по повечко от едно изречение.
              Да не би каската да ти е причинила това
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Суси философията не е за мен, особено "горската"!

Comment

Свинки, аз не разбирам, защо продължаваш да пишеш в тема, която ти е понятна, колкото и всичко останало в тоя живот?!
                  sigpic

Comment

Лошото при мотористите е, че адски често убиват и други хора.
                    А колите не?
                    Ми мен с мотора един с кола така ме шибна,че мотора ойде за тотал щета а ако аз не бях успял да скоча и аз щеше да съм тоталка......
                    Рисковият фактор с мотор е по-голям,но винаги е важно и зад кормилното устройство....

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

Батка има доза истина в Свинските слова,зависи на ква маторетка иска да скача даденият млад маторист.......с Беврлито 500 направо съм се гаврил с един чистак-бърсак Фейзер каран от чистак-бърсак маторист.

Comment

Нямам жена, имам съпруга.
                      Никога не съм считал отглеждането на семейство за най-мъжката и единствено достойна житейска дейност.
                      Простак, нека съм простак. Ти обаче имаш проблем със себедоказването. Постоянно искаш да се наложиш и докажеш. Карането на мотор убиваи това не съм го измислил аз. Погледнете статистиката, извадете я, да не го правя аз.
                      Лошото при мотористите е, че адски често убиват и други хора. Аз не знам защо още не са приели мотор на 350 кубика да се кара след навършени 26 години, та дори и 30.
                      Аз не съм ксенофоб, аз не мразя мотористите, но искам да предпазя бъдещи кандидат самоубийци.
                      А ти моето момченце, като си купиш Маторче, ще станеш на 100% на мама и татко синчето. Но си си мъжленце де, не може да ти се отрече.
                      Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

Батка има доза истина в Свинските слова,зависи на ква маторетка иска да скача даденият млад маторист.......с Беврлито 500 направо съм се гаврил с един чистак-бърсак Фейзер каран от чистак-бърсак маторист.
                      Я пак виж как се изпуща Сусака вече, почва да издиша горкия.

Comment

Я пак виж как се изпуща Сусака вече, почва да издиша горкия.
                        Е ако де.......ма често е и прав,поне от моя гледна точка....но от матори не отбира.
                        Всъщност дали е карал някога мотор???????

Comment

Е ако де.......ма често е и прав,поне от моя гледна точка....но от матори не отбира.
                          Всъщност дали е карал някога мотор???????
                          Прав бил, крив бил! Не е проблема в това какво пише а, че се опитва да променя неща над които няма влияние.
                          Някой решил..., друг направил..., наш Суси винаги набъркан със съвети, дали обаче някой иска мнението му е въпроса който той не си задава, а отговора му е намекван многократно.

Comment

Прав бил, крив бил! Не е проблема в това какво пише а, че се опитва да променя неща над които няма влияние.
                            Някой решил..., друг направил..., наш Суси винаги набъркан със съвети, дали обаче някой иска мнението му е въпроса който той не си задава, а отговора му е намекван многократно.
                            Що бре?На ме ми харесва да чета Сускови мнения и съвети....без него определено ще ми е по-скучно тук.

Аз съм го казвал и друг път,Прасчо не винаги се взима на сериозно,просто ние го взимаме на сериозно,той е драка,чешит и сеирджия според мен.

Comment

............той е драка,чешит и сеирджия според мен.
                              Мда, щом така му харесва, все пак трябва някъде да презареди, лошото е, че става безинтересно вече, почва да се повтаря.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 23:47.

Comment

Мда, щом така му харесва, все пак трябва някъде да презареди.
                                Бе знаеш ли какво......лошото е,че повечето тук във форума повечето се взимат на много сериозно.......

Comment

Working...
                                X