Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГЛОБУЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма да съм особено спокойна дори да се оправят нещата с Глобул..това си остава там някъде в тяхното "хистори" и не се знае дали някой ден няма отново да се опитам да ме обуят.
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

Глобул е фирма,която кореспондира с клиентите си много некоректно. Не са един и два случаите, да търсят пари от хора, които хал хабер си нямат, че дори имат карти към тях. Даже и скандали имаше (медиини) за кражби на лични данни. Освен това прехвърлят измислените си дългове към SG Group ,които от своя страна започват с тормоза по телефона, излагат те пред съседи и така нататък. А на всичкото отгоре и тези прехвърляния на дълга стават незаконно, защото Глобул е длъжна да уведоми длъжника по надлежния ред, че дълга му е продаден на фирма за събирания на дългове.
      Миналата година и аз за малко имах проблеми с тях , като започнаха тормоза за сметка, която е от 2002 година 450 лева, която била прехвърлена към въпросната фирма, а аз дори не знам за съществуването на такава сметка. Както и да е , нещата с малко мъки и нерви се оправиха.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ха ха ха .. аз дори получих 2 еднакви отговора от КЗП естествено си имам и 2 формуляра за попълване и изпращане до Комисията по помиренията ...
        А сега ... помирявай се кЪт си нямаш друга работа.
        Чакам Глобул да благоволят да ми отговорят на Жалбата и ще му мислим след това ... но 4 000 лв си е егати и сумата ... те тия хора как аджеба си мислят, че с честен труд в Бг някой вади по 4 000 лв от джоба си за една сметка за телефон ?
        Е то ако взема, че е платя ще ме погнат финансова и криминална полиция ... от г'да имам сега теЗ парици
        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
          ..това си остава там някъде в тяхното "хистори" и не се знае дали някой ден няма отново да се опитам да ме обуят.
          Като нищо, то няма такава свлеч.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Няма да съм особено спокойна дори да се оправят нещата с Глобул..това си остава там някъде в тяхното "хистори" и не се знае дали някой ден няма отново да се опитам да ме обуят.
            А защо просто не се прехвърлиш към Мтел?
            Lexus IS200

Comment

Те пък и мЕНТел са едни коректни...... нямам думи. Единствения оператор, който с изходящите ,ти спира и входящите на секундата
              Поне до скоро беше така

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Може да ги посетиш: http://www.starazagora.biz/novini/ka...BE%D1%80%D0%B8
                156 2.0ts selespeed

Comment

Благодаря ! Това е чудесна идея , точно това и ще направя !!!
                  Born to make me happy

Comment

За нищо
                    156 2.0ts selespeed

Comment

Абе зле са тия Глобулите, ама пак ме успяха преди месец да подпиша с тях заради многото бонуси като лоялен абонат.

Comment

Какво стана тука? Има ли развитие, че ми е любопитно?
                        Lexus IS200

Comment

Еми получих си фактурата ... странна сметка ... от по 10 лв за минутка или 9,53 лв .... и това все се редува ...
                          Изпратих жалба до Глобул - отговора беше , че след като си получа фактурата ако имам някакви въпроси да им се обадя пак

Отговора на жалбата до КЗП беше , че това не е в техните правомощия и няма административно нарушение от страна на Глобул и да си диря правата чрез адвокат .

Отговор на жалбата от Комисията по съобщенията при подадена жалба от повече от месец все още - НЯМАМ .

Сметката ми от 3 800 и косур лева е платима до 8 . 08 . 2012 и съответно няма да бъде платена .

До 7 септ . ще имам входящи обаждания което може би означава , че до тогава ще ме чакат доброволно да им напълня гушите .

Днес ще пращам жалба и до националният омбуцман или както там се казва ... надежда за позитивно развитие нямам .
                          Говорих с адвокат и ще чакаме Глобул да заведат дето ... факт е , че нарушение от тяхна страна има , но те не споменават нищо за това в отговора си на моята жалба.
                          Не зная какви са шансовете да спечеля дело ... разходите по едно такова дело нямало да надхвърлят 1 000 лв каза адвоката ... ще рискувам.

От 2001 не се осигурявам и не работя на трудов договор в БГ или извън нея ... с две думи в несъстоятелност съм да заплатя сумата по тази фактура .

Айде сега да видим какво ще ми вземат

Тъпо е,всичко това е нелепо тъй като принуждават човека да действа по не особено честен начин ... но уви това е в БГ.

Ако някой все още има идеи к'во да ги прая тия Глобул да казва , ся муй момента
                          Born to make me happy

Comment

Как да се свържа с някой от Глобул който е нещо повече от оператор ? Нямам възможност да се свържа с никой от администрацията , а ми е важно .
                            Born to make me happy

Comment

Как да се свържа с някой от Глобул който е нещо повече от оператор ? Нямам възможност да се свържа с никой от администрацията , а ми е важно .
                              Само с връзки става тази работа
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

И аз съм пробвал не успях, пълна анонимност , само оператори и продавачи.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X