Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГЛОБУЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Отиваш в главния офис в бизнес парка и вдигаш целия офис във въздуха,аз поне така бих направил
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Отиваш в главния офис в бизнес парка и вдигаш целия офис във въздуха,аз поне така бих направил
      Не мисля, че би го направил.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ако искаш ела да гледаш.............
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Ако искаш ела да гледаш.............
          О, не, аз не харесвам насилието.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Ако ме вътрят с 4 хилядарки бих им взривил, ако не главния офис, то поне някой магазин.

Една грамотно написана жлаба от юрист до Глобул ще спести много нерви.
            Lexus IS200

Comment

Оказва се , че хорицата продават дълг преди да са ти отговорили или т.е. отнемат ти правото да отреагираш !
              Отделно има безброй хора изгорели по същия или сходен начин.
              А договорите които подписваме са в разрез с действащите закони в Бг , а вероятно и в Европейският съюз + в разрез с човешките права.
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
              140 HP + Chip Tuning -> ex
              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
              Born to make me happy

Comment

Казах го в началото, казвам го и сега , опрости им ги , нека те осъдят , ако могат. Чакаи си давността и пии едно вино за тяхна сметка. Дали са ти дьлга на СГ Груп, но и тях ги разследват в момента. Няма от лалво да се притесняваш, щом нямаш нищо на твое име. sent from my nokia 700

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

http://www.ombudsman.bg/form
                  Нищо няма да плащаш, свиркаш си и си ти...
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Казах го в началото, казвам го и сега , опрости им ги , нека те осъдят , ако могат. Чакаи си давността и пии едно вино за тяхна сметка. Дали са ти дьлга на СГ Груп, но и тях ги разследват в момента. Няма от лалво да се притесняваш, щом нямаш нищо на твое име. sent from my nokia 700
                    Ете то проблема е че имам 1/2 идеална част от жилище и гараж със складови помещения.
                    Жилището като единствено такова не могат да пипнат,но гаража със складовите е на отделна скица и се води самостоятелен имот и над него могат да сложат възбрана евентуално.
                    Съветвахме се с доста юристи и се оказа,че за прехвърлянето на тази 1/2 от гараж+складови е нужно много време и ако се прехвърли на човек от семейството това може да се анулира от съда при едно евентуално дело.
                    Така трябваше да дирим трето лице на което да го прехвърлим , но не се намери такъв кандидат за толкова кратко време и така .
                    А да... и Алфонсо си е мой
                    Те нямам си идея какво ще да става, но определено до съд ще се стига и да се надяваме , че там везните ще наклонят в полза на истината ( нашата страна ) .
                    Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Ете то проблема е че имам 1/2 идеална част от жилище и гараж със складови помещения.
                      Жилището като единствено такова не могат да пипнат,но гаража със складовите е на отделна скица и се води самостоятелен имот и над него могат да сложат възбрана евентуално.
                      Съветвахме се с доста юристи и се оказа,че за прехвърлянето на тази 1/2 от гараж+складови е нужно много време и ако се прехвърли на човек от семейството това може да се анулира от съда при едно евентуално дело.
                      Така трябваше да дирим трето лице на което да го прехвърлим , но не се намери такъв кандидат за толкова кратко време и така .
                      А да... и Алфонсо си е мой
                      Те нямам си идея какво ще да става, но определено до съд ще се стига и да се надяваме , че там везните ще наклонят в полза на истината ( нашата страна ) .
                      Прехвърляй на гадже, приятел, в който си сигурна.. Аз например, всичко ми е на името на една приятелка, не на гаджето ми, но в нея съм сигурен на един милион процента. Дълго, дълго, колко да е дълго прехвърлянето.... 1 седмица. Колата, ще ти я запорират при всички случаи, ако я намерят, така че.... и тя на друг на името. Апартамента, не могат да ти го пипнат, особено щом е половината само. Имущество също, ако не е на твое име, или е на твое, но би занижило стандарта на живот под минимума - един ТВ, един хладилник, печка, пералня и така нататък.
                      Посъветвай се във блога на Генчев. Човекът е ЧСИ, но явно мрази нелоялните институции и ЧСИ-та. Мисля, че някъде съм ти давал линка му.....

Но, както каза някой по-горе, една юридически издържана жалба, ще свърши работа.
                      Имам форумен познат, който така абсолютно по същия начин, но към Рибател, се бори и накрая спечели .
                      Мога да ти дам координати ( за форум и никнейм) ще даде правилен съвет със сигурност.

Разпознаваш ли се в този разкаЗ?

http://symbian-modders.bulgarianforum.net/t1005-topic
                      Копирай му жалбите, с твоите си имена, разпращай като него и, ще ти се обърне внимание със сигурност. Това, че сумата е различна, не би трябвало да е фактор
                      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 13:45.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        Историята е сходна,ще подам отново жалба към комисията за защита на потребителите ...
                        Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          Историята е сходна,ще подам отново жалба към комисията за защита на потребителите ...
                          Плати 1000 лв на някой мениджър в Глобул да заличи тия фактури. Еба го...
                          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                            Това последното някой надъхан адвокат, който ти е обещал да си върнеш парите ли ти го каза, или са си твои разсъждения..?
                            Защото компании от такъв мащаб имат екип от (десетки) адвокати, избирани с конкурс, които са "измислили" всяка думичка от въпросния ти договор така, че да са "покрити" от всякакви подобни случки...
                            Тоест ако си тръгнала да изкарваш виновни тях, че ти не си си чела договора, в крайна сметка може да се наложи да платиш и разноските по делото.
                            Дано се оправиш, но недей да се осланяш само на думите на някой изгладнял от кризата юрист, за да не се набуташ още повече...
                            Oпс и аз имам едно малко проблемче със Глобууул само че така наречините продавач консултанти неса си свършили работата и дефакто аз нямам подписан договор и печат от моя и тяхна страна та аз нямам договор но те ми искат едни пари ако това нее рекет здраве му кажи

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                            Миме не трябва да се подаваш психически на тия СГ Груп най добре ако можеш да записваш разговорите ( защото това си е жив рекет от тяхна страна и заплашвене ) със тях кажи че си пуснала жалби по институците имаше някаде корпоративен иск към глобул
                            156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

• Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
                              Oпс и аз имам едно малко проблемче със Глобууул само че така наречините продавач консултанти неса си свършили работата и дефакто аз нямам подписан договор и печат от моя и тяхна страна та аз нямам договор но те ми искат едни пари ако това нее рекет здраве му кажи

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

Миме не трябва да се подаваш психически на тия СГ Груп най добре ако можеш да записваш разговорите ( защото това си е жив рекет от тяхна страна и заплашвене ) със тях кажи че си пуснала жалби по институците имаше някаде корпоративен иск към глобул

оо за тези от СГ Груп, имах около 20 файла ,записани на телефона.. то не бяха кандърдисвания, то не бяха заплахи, то не бяха едни мними фалшиви ЧСИ-та, не знам каква фантазия имат там операторчетата, но бяха много изобретателни. Единствено правото им куцаше, щото на мен глобул сметката ми е погасена по давност 2006 година, а тия се сещат 2011 края да ми търсят сметка??!? Паплач, какво да кажа

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                                оо за тези от СГ Груп, имах около 20 файла ,записани на телефона.. то не бяха кандърдисвания, то не бяха заплахи, то не бяха едни мними фалшиви ЧСИ-та, не знам каква фантазия имат там операторчетата, но бяха много изобретателни. Единствено правото им куцаше, щото на мен глобул сметката ми е погасена по давност 2006 година, а тия се сещат 2011 края да ми търсят сметка??!? Паплач, какво да кажа
                                Ми принизяваше се на тяхното ниво на общуване на мен започнаха да ми затварят телефона аз като ги набера накрая се обади някакво момиче и се разбрхме нормално но ми каза че нищо немогат да направят освем да ме впишат във някакъв списак на не лоялни потребители затова несъм подал още иск във съда инече 90% печеля делото щеше да има не имуществени щети и адвоката щеше да пише хонорар 2000-3000 лв което щеше да има добра почерпка
                                156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Working...
                                X