Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГЛОБУЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изпратих жалба до Глобул , преди това минах покрай техен офис...бяха меко казано шокирани от сумата и всички подробности .
    Преди да пусна жалба в Глобул се консултирах с една жена от КЗП и тя ме посъветва да пусна жалбите паралелно за да не се губи време, а и за да е по-голяма вероятността да получа очаквания от мен отговор.
    В понеделник изпратих жалбата към Глобул , в сряда и тази към КЗП . Още в сряда получих обаждане от КЗП от мъж който бил инспектор там и ми се накара , че не съм изчакала отговора от Глобул ами съм пуснала жалба и при него . Сега той трябвало да свика комисия , да прави проверка и т.н. абе един вид работа му се отваря на човека ... работа дето е можело да му се спести ако отговора от Глобул е в моя полза. Обясних му,че именно неговата колежка ме е посъветвала да направя това така и той малко се успокой .
    Вчера получих и входящ номер към жалбата ми в Глобул , казаха че до 2 седмици трябва да имам отговор . Чакам го с нетърпение тъй като в момента съм като откъсната от света леко

Относно изказването : " на гол тумбак и смартфон " не знам какво да кажа на Колегата за да не му прозвучи грубо , но е смешно ...
    Имам 2 смартфона като на единия имам неограничен достъп до интернет и точно за това реших,че нямам нужда от това и на другия тъй като той почти изцяло стои в къщи и ползва домашният ми интернет .
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

Ами според мен ще ти опростят тия 3000 лв, но пак ще те накарат да си платиш нещо от сорта на 200-300 лв. Или най- малкото до кредитния лимит.
      Лошото е, че нямаме избор, колкото и да са зле пак сме им клиенти.
      Lexus IS200

Comment

Силно се надявам...
        но като знам в каква страна на беззаконие живеем
        Така ли за 5 год престой в Германия не ми се случи нещо подобно ... на 2 пъти там си губих портфейл с пари и документи и единия път ми го върнаха , а втория път си го намерих след 24 часа на паркинга пред магазина лежеше в отъпкания сняг червеното ми портмоне ... без да е пипнато нещо в него .
        Тук с извинение в задника да си го завреш все ще се намери някое сръчно цигане да ти го вземе ...
        та какво да разчитам и да се надявам на законите в Бг
        Ще ви държа в течение обаче .. така или иначе ще отнеме време
        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
          ...казаха че до 2 седмици трябва да имам отговор .
          http://www.google.bg/#hl=bg&sclient=...w=1440&bih=670
          Tейната мама.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

От опита на хората преди мен не ми става по-спокойно
            Born to make me happy

Comment

Моят опит е, че в Мтел са една идея по услужливи към клиентите и по влизат в положение. Така че като приключи тая история бих те посъветвал да минеш към Мтел. Аз точно това направих преди 2-3 години. Все пак Мтел ги държат австрийци, а Глобул някакви гръцки цигани.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Моят опит е, че в Мтел са една идея по услужливи към клиентите и по влизат в положение. Така че като приключи тая история бих те посъветвал да минеш към Мтел. Аз точно това направих преди 2-3 години. Все пак Мтел ги държат австрийци, а Глобул някакви гръцки цигани.

Леко да вметна Глобул , Гърци и малка част има Дойч телеком, това е от източник от Глобул. Сега се очаква скоро да станат Тюрксел

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  И Ментел (австрийци с български крадени капитали ) и Глобул (гръцки мангали) са една стока.
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Днес при поредно посещение на офис в глобул ме уведомиха,че кредитният лимит зададен в договора важал бил само за телефония,а не за интернет.
                    Нямало да ми стане приятно ако поръчвам нещо голямо по интернет ( като танк , например ) и по време на транзакцията да ми прекъснат сесията за туй кредитният лимит бил само на телефонията .
                    Давайте координати да добър адвокат , явно ще имам нужда от такъв
                    Born to make me happy

Comment

Днес при поредно посещение на офис в глобул ме уведомиха,че кредитният лимит зададен в договора важал бил само за телефония,а не за интернет.
                      Нямало да ми стане приятно ако поръчвам нещо голямо по интернет ( като танк , например ) и по време на транзакцията да ми прекъснат сесията за туй кредитният лимит бил само на телефонията .
                      Давайте координати да добър адвокат , явно ще имам нужда от такъв
                      Изчакай комисията на потребителите да ти отговори но пак търси адвокат за по сигорно мен ме пращат на помирително сорозомление ама се пак моят договор няма подпис и печат сумата при мен е малка 100 лв а закона за договорите аз го оспорвам че недествителен прочети договора и ако не пише че само за телефона се отнася лимита значи не си запозната със общите условия на договора
                      156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Никъде не пише че кредитният лимит е само за телефония.
                        Просто си пише кредитен лимит 50 лв и толкова.
                        На моя договор има само техен печат и подпис , мои подпис и собствено ръчно написани 3 имена няма .
                        Born to make me happy

Comment

Никъде не пише че кредитният лимит е само за телефония.
                          Просто си пише кредитен лимит 50 лв и толкова.
                          На моя договор има само техен печат и подпис , мои подпис и собствено ръчно написани 3 имена няма .

Aз от начало повтарям да си прочетеш добре договора с разните му там дребни букви.....сканирай го и го качи.....
                          Ти имаш копие от договора,това,че на копието няма собствено ръчно изписано твоето име и подпис нищо не значи в оригинала,който остава в Глобул бъди сигурна,че ги има......
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ето го :
                            Attached Files
                            Born to make me happy

Comment

Ето го :
                              Ето едно жокерче
                              http://advokat.bz/?p=66
                              http://lex.bg/laws/ldoc/2121934337
                              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Мерси Колега, ще се поровя из тази информация.
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X