Известие

Collapse
No announcement yet.

Александър ауто или как се прави антиреклама

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

отговорът им беше - не е възможно.....да бе...
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Заеби ги тия от Александър Ауто, я кажи котката слуша ли, има ли си вече име, радва ли се бабката?
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        о, да. Някой е набутал пари, за да отпечата ленти за номера на Александър ауто и безплатно ходи и ги разлепя по колите на хората, защото е много готин и обича да прави безплатна реклама за собствена сметка. Ти осъзнаваш ли колко нелепо звучи?
        Ами, ако някой си е направил майтап с теб?
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Ами, ако някой си е направил майтап с теб?
          Голям майтап.. няма що. Майтап е да сложиш съчми на някой в ауспуха. Самата мисъл, че някой идиот си позволява да ми пипа колата без разрешение ме изнервя мен супер много.
          Lexus IS200

Comment

деяние

Въпросът е принципен - за неприкосновеността на личната собственост и за противодействието, което трябва да се оказва на подобни деяния. Нека не забравяме, че преди да му сложат другата лента, първата е и откачена... Тормоз отвсякъде. Днес някъде на пътя ще ти подменят лента и ще си мълчиш, утре като видят че поддаваш - комплект 4 ляти джанти с все гумите и така...
            Относно рекламните ленти, аз също имам такава на задния номер - на форумния сервиз в който ходя и съм горд с нея, 'ако е рекламна. Всеки има място под слънцето-като скачени съдове сме всички. Като избеля, майстора услужливо я смени с нова, червенка, с емблеми, много хубава.
            Иначе от 3г. откак чета форума, съм научил 3 неща -
            1) че туин спарк мотора никога не се чупи;
            2) че JTD е най-бързия и икономичен двигател на света и
            3) Че има гора от ръце да ходят в Ал.Ауто
            Alfa 156 2.0 - ех,
            Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
            Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
            Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Споко Боянски И аз имах такъв случай в Мол-а Само , че беше флаер на сервиза в Люлин 2 А аз не е да нямам голями лепенки и отпред и отзад на чинкото
              Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
              Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
              Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Не защитавам никого, но според мен това е самосиндикално действие на някой от сервиза или наистина някой си е направил майтап. Румен, ти гарантирам е над тези неща.
                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Като сме на тая тема защо на магазина на александър ауто на Оборищe има лепенка Club Alfa romeo Bulgaria
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

Александър Ауто нямат магазин на "Оборище". това е магазинът на ТиН карс. Ако говорим за София, разбира се.
                    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                      Като сме на тая тема защо на магазина на александър ауто на Оборищe има лепенка Club Alfa romeo Bulgaria
                      Отиди в магазина, извади си клубната карта на КАРБ (ако имаш) и ще разбереш - цените се променят значително.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                        Отиди в магазина, извади си клубната карта на КАРБ (ако имаш) и ще разбереш - цените се променят значително.
                        Аз си имам един магазин в Перник.
                        Тука не си вадя клубната карта, а само им казвам, че по независещи от мен обстоятелства съм зет.
                        Изобщо систъемата на магазините ми е отврат.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                        X