отговорът им беше - не е възможно.....да бе...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Александър ауто или как се прави антиреклама
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениео, да. Някой е набутал пари, за да отпечата ленти за номера на Александър ауто и безплатно ходи и ги разлепя по колите на хората, защото е много готин и обича да прави безплатна реклама за собствена сметка. Ти осъзнаваш ли колко нелепо звучи?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАми, ако някой си е направил майтап с теб?Lexus IS200
Comment
-
деяние
Въпросът е принципен - за неприкосновеността на личната собственост и за противодействието, което трябва да се оказва на подобни деяния. Нека не забравяме, че преди да му сложат другата лента, първата е и откачена... Тормоз отвсякъде. Днес някъде на пътя ще ти подменят лента и ще си мълчиш, утре като видят че поддаваш - комплект 4 ляти джанти с все гумите и така...
Относно рекламните ленти, аз също имам такава на задния номер - на форумния сервиз в който ходя и съм горд с нея, 'ако е рекламна. Всеки има място под слънцето-като скачени съдове сме всички. Като избеля, майстора услужливо я смени с нова, червенка, с емблеми, много хубава.
Иначе от 3г. откак чета форума, съм научил 3 неща -
1) че туин спарк мотора никога не се чупи;
2) че JTD е най-бързия и икономичен двигател на света и
3) Че има гора от ръце да ходят в Ал.АутоAlfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Споко БоянскиИ аз имах такъв случай в Мол-а
Само , че беше флаер на сервиза в Люлин 2
А аз не е да нямам голями лепенки и отпред и отзад на чинкото
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Не защитавам никого, но според мен това е самосиндикално действие на някой от сервиза или наистина някой си е направил майтап. Румен, ти гарантирам е над тези неща.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеКато сме на тая тема защо на магазина на александър ауто на Оборищe има лепенка Club Alfa romeo Bulgariaняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеОтиди в магазина, извади си клубната карта на КАРБ (ако имаш) и ще разбереш - цените се променят значително.
Тука не си вадя клубната карта, а само им казвам, че по независещи от мен обстоятелства съм зет.
Изобщо систъемата на магазините ми е отврат.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment