Известие

Collapse
No announcement yet.

Реших го ще се мре

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Един познат италианец, голям шовинист! Знае ме, че съм фен (поне бях) на алфа и много се кефи, но една вечер след цели две български ракии ми сподели истината и ми рече. Алфа Ромео е страхотен автомобил, но само докато е в гаранция.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ама и вие сте едни Алфаджиии.... по добре да ви няма в семеиството в момента имам 2 алфи скъсваме ги от каране никви грижи чат пат се наложи нещо но съвсем нормални пари и е евтина горе долу подръжката преди сме имали алфа 33 също без проблеми !!!

Comment

Ти си алфаджияДругите са алфисти
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 19:47.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
          Ама и вие сте едни Алфаджиии.... по добре да ви няма в семеиството в момента имам 2 алфи скъсваме ги от каране никви грижи чат пат се наложи нещо но съвсем нормални пари и е евтина горе долу подръжката преди сме имали алфа 33 също без проблеми !!!
          Kak събра в едно изречение Алфа и без проблеми ....

Само това не разбирам

За алфаджиите - santo_traficante ти го каза
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Чета , чета и не мога да разбера защо така си плюем марката и с право ни се смеят за теми като-има ли живот извън сервиза и тем подобни!!!.Ако си мислите , че другите марки не се развалят сте много в грешка, просто почетете някой друг форум.Алфата я имам от около година и освен обслужването не е имала нищо кой знае колко супер наложително за смяна (освен едно изпуснало амортисьорче на задният капак , при което смених и двата), но и при най малкото скърцане тракане и така нататък веднага съм в сервиза и сменям ли сменям, чак вече като ме видят ме подиграват , че съм бил мазохист.Предходната ми кола-Рено почти нямаше месец в който да не посещава сервиз по 1-2пъти месечно, като изобщо не ми се даваха пари за ремонтите , докато при Алфата ходя с един вид "удоволствие" и не ме боли когато давам пари.В момента мнението на колегите ми е , че колата ми не излизала от сервиза едвали не защото е Алфа, според мен истината е някъде там, че хората масово си карат колите пренебрегвайки всякъкви скърцания, тракания и тем подобни, докато не се скапят тотално.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Браво.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                Чета , чета и не мога да разбера защо така си плюем марката и с право ни се смеят за теми като-има ли живот извън сервиза и тем подобни!!!.Ако си мислите , че другите марки не се развалят сте много в грешка, просто почетете някой друг форум.Алфата я имам от около година и освен обслужването не е имала нищо кой знае колко супер наложително за смяна (освен едно изпуснало амортисьорче на задният капак , при което смених и двата), но и при най малкото скърцане тракане и така нататък веднага съм в сервиза и сменям ли сменям, чак вече като ме видят ме подиграват , че съм бил мазохист.Предходната ми кола-Рено почти нямаше месец в който да не посещава сервиз по 1-2пъти месечно, като изобщо не ми се даваха пари за ремонтите , докато при Алфата ходя с един вид "удоволствие" и не ме боли когато давам пари.В момента мнението на колегите ми е , че колата ми не излизала от сервиза едвали не защото е Алфа, според мен истината е някъде там, че хората масово си карат колите пренебрегвайки всякъкви скърцания, тракания и тем подобни, докато не се скапят тотално.
                Тая твойта Алфа е менте,Алфа без проблеми не е Алфа.....
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  Тая твойта Алфа е менте,Алфа без проблеми не е Алфа.....
                  Made in China...

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                    Тук си прав. Алфата е кола за 4-5000 км годишно, не е кола за всекидневна употреба.
                    И е достатъчно бърза да се мъкне със средна скорост 35 км из града, като всички останали.
                    С предишната - 60 х км за 3.5 години. Със сегашната - 12 х км за 7 месеца.
                    Кво ще кажеш?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Кво ще кажеш?
                      Коле, на едно CLK 200, че и с компресор, от магазина за 4г му врътнахме близо 170000 без нищо да му се смени, освен задължителното обслужване.
                      Няма да те питам нищо!
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 01:17.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                        Ти си алфаджияДругите са алфисти
                        не не точно както го казах алфаджии са си а аз като гледам съм от малкото Алфисти явно хората в БГ карат алфа защото могат да си я купят на ниска цена за екстрите които има и после им е скъпо да я подържат и реват само ....

Comment

Кво ще кажеш?
                          17 дни 3500 км.Кво ше кажеш?И така вече над 3 год. без проблем в окачване и т.н. тъпни. Не ми се налага да я пазя и да се съобразявам от къде да мина как да карам да не се чупи на 5000км и да скърца като стара бабичка
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

...Кво ще кажеш?
                            Какво да кажа, случва се така, че напоследък мине ли бензинова алфа 156 край мен, чувам звук като от ярмомелка...
                            Нали съм прав да не ща да знам що е вариатор?
                            Видях теми "подгоних алфата със 160-170 и сега няма мощност" и т.н.
                            Всеки си има мнение и моето е, че на това трябва да се гледа като на автомобил, който не се кара всеки ден - изкараш го, покефиш му се и прибираш, за дупки, простаци по светофари и завистници по паркинги си требе нещо друго.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                              Какво да кажа, случва се така, че напоследък мине ли бензинова алфа 156 край мен, чувам звук като от ярмомелка....
                              Явно си чуваш звука на JTD-то, не сваляй прозореца!

Comment

Направих една тема малко да живне форума да има смях а то какво стана тука почнахме пак да плюем марката евалатааа момциии

Comment

Working...
                                X