Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Включени светлини ?!?!?!?!?
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАнджак.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщениеТогава ще бъде публикувано в държавен вестник.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеТова не значи, че ще важи от тогава ...156 sportvagon 1.9jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщениеЕ сега го съобщиха официално по БТВ новините . Важи от вторник .
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеКажи ми сериозно - вярваш ли на всичко от новините ? на 100% има предвид ...
Аз тея дни ще ходя да си купя едни лед дневни светлини, с подходящият сертификат , разпечатка на подходящите членове + точният монтаж опоменат в правило 48 и почвам да загрозявам 56цата156 sportvagon 1.9jtd
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщениеЕ сега го съобщиха официално по БТВ новините . Важи от вторник .
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеОт къде ли вадите тия думи.....
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеСирахомилството и постоянния страх да не се минем или да не настинем не прощават!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеУффф, една мярка да приемат, която реално работи за по-голяма безопасност и веднага хиляда мрънкачи. И то баш тия, дето в други теми реват колко е опасно да се кара с 20 км/ч над ограничението и какви престъпници са тези, които го правят.
Ето ти на теб и останалите, дето се пишете много "безопасни" с тия фарове - четиво: http://www.dadrl.hit.bg/
Макар да знам, че като го отворите, само ще изпуфтите, че е "баси дългото тва", все пак го поствам (и то за втори път само в тази тема, щото очевидно има такива, дето не са цъкнали на линка). В него има дори офталмологичен тест, който всеки с нормално зрение ще постигне един и същи резултат и само доказва всичко написано в материала. Отмяната на този ТЪП закон в западни страни още преди години пък, само потвърждава всичко.
И по-преди го написах - като с винетките е тая история. В Германия ги отменяха като неефективни в годината, когато ние ги въведохме... ама нали ние все знаем повече от ония "простите западняци", та трябва да сме все на терсене...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеся вече всички ще сме опасни 24 часа
---------- Post added at 03:25 ---------- Previous post was at 03:24 ----------
Първоначално публикувано от valery Покажи съобщениеАбе пускайте фаровете и се не бойте,времето ще покаже кой прав кой крив и не забравяйте,че сме в матрицата.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеНачи, викаш - супер, че са приели да караме на фарове, че от по-рано да те виждат, че си залетял с 20-30 над ограничението?! И кой е по-опасния в тоя случай? Ти или тоя без фарове (през деня на припек)? Да, знам - тоя без фаровете... щото ти летиш бързо и трябва всичко да ти е мегаобозначено. Нищо, и за тия като вас идва видовден - обещаното реинвестиране на парите от глоби няма да отиде за дупките, а за нови 173 камери...
Ето ти на теб и останалите, дето се пишете много "безопасни" с тия фарове - четиво: http://www.dadrl.hit.bg/
Макар да знам, че като го отворите, само ще изпуфтите, че е "баси дългото тва", все пак го поствам (и то за втори път само в тази тема, щото очевидно има такива, дето не са цъкнали на линка). В него има дори офталмологичен тест, който всеки с нормално зрение ще постигне един и същи резултат и само доказва всичко написано в материала. Отмяната на този ТЪП закон в западни страни още преди години пък, само потвърждава всичко.
И по-преди го написах - като с винетките е тая история. В Германия ги отменяха като неефективни в годината, когато ние ги въведохме... ама нали ние все знаем повече от ония "простите западняци", та трябва да сме все на терсене...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАйде по-леко и спокойно, моля. Не ме познаваш, не знаеш какъв съм и какви са "тия като мен" съответно. Стига си гледал "на запад" нещо прилага ли се или не. На запад повечето пътища са двулентови, не ти се налага да се взираш толкова в насрещното движение, не ти се налага да изпреварваш колони от тирове по главните пътища. И да, много по-опасна е тъмна кола, която изпреварва без фарове в сенчест участък, отколкото някоя, която кара над ограничението при подходящи условия.не би трябвало да имат книжка.
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment