Известие

Collapse
No announcement yet.

Включени светлини ?!?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Сирахомилството и постоянния страх да не се минем или да не настинем не прощават!
    Анджак.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Анджак.
      От къде ли вадите тия думи.....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• От вторник вече задължително на фарове .....
        Тогава ще бъде публикувано в държавен вестник.
        156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
          Тогава ще бъде публикувано в държавен вестник.
          Това не значи, че ще важи от тогава ...

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
            Това не значи, че ще важи от тогава ...
            Е сега го съобщиха официално по БТВ новините . Важи от вторник .
            156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Кажи ми сериозно - вярваш ли на всичко от новините ? на 100% има предвид ...

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                Кажи ми сериозно - вярваш ли на всичко от новините ? на 100% има предвид ...
                Що пък да не вярвам . То времето ще покаже .

Аз тея дни ще ходя да си купя едни лед дневни светлини, с подходящият сертификат , разпечатка на подходящите членове + точният монтаж опоменат в правило 48 и почвам да загрозявам 56цата
                156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Що пък да не вярвам
                  И аз това питам

Comment

Ако го публикуват във вторник, ще важи от петък.

---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    От къде ли вадите тия думи.....
                    Турцизъм. Значи "точно така".

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Сирахомилството и постоянния страх да не се минем или да не настинем не прощават!
                    Всъщност се казва "сиромахомилство".
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Уффф, една мярка да приемат, която реално работи за по-голяма безопасност и веднага хиляда мрънкачи. И то баш тия, дето в други теми реват колко е опасно да се кара с 20 км/ч над ограничението и какви престъпници са тези, които го правят.
                      Начи, викаш - супер, че са приели да караме на фарове, че от по-рано да те виждат, че си залетял с 20-30 над ограничението?! И кой е по-опасния в тоя случай? Ти или тоя без фарове (през деня на припек)? Да, знам - тоя без фаровете... щото ти летиш бързо и трябва всичко да ти е мегаобозначено. Нищо, и за тия като вас идва видовден - обещаното реинвестиране на парите от глоби няма да отиде за дупките, а за нови 173 камери...

Ето ти на теб и останалите, дето се пишете много "безопасни" с тия фарове - четиво: http://www.dadrl.hit.bg/
                      Макар да знам, че като го отворите, само ще изпуфтите, че е "баси дългото тва", все пак го поствам (и то за втори път само в тази тема, щото очевидно има такива, дето не са цъкнали на линка). В него има дори офталмологичен тест, който всеки с нормално зрение ще постигне един и същи резултат и само доказва всичко написано в материала. Отмяната на този ТЪП закон в западни страни още преди години пък, само потвърждава всичко.

И по-преди го написах - като с винетките е тая история. В Германия ги отменяха като неефективни в годината, когато ние ги въведохме... ама нали ние все знаем повече от ония "простите западняци", та трябва да сме все на терсене...
                      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Абе пускайте фаровете и се не бойте,времето ще покаже кой прав кой крив и не забравяйте,че сме в матрицата.
                        Lancia Dedra 1.8i.e
                        Alfa Romeo 146 1.6TS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          ся вече всички ще сме опасни 24 часа
                          Е това имах предвид

---------- Post added at 03:25 ---------- Previous post was at 03:24 ----------

Първоначално публикувано от valery Покажи съобщение
                          Абе пускайте фаровете и се не бойте,времето ще покаже кой прав кой крив и не забравяйте,че сме в матрицата.
                          Е то мърдане, като цяло няма и от матрицата тоже
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                            Начи, викаш - супер, че са приели да караме на фарове, че от по-рано да те виждат, че си залетял с 20-30 над ограничението?! И кой е по-опасния в тоя случай? Ти или тоя без фарове (през деня на припек)? Да, знам - тоя без фаровете... щото ти летиш бързо и трябва всичко да ти е мегаобозначено. Нищо, и за тия като вас идва видовден - обещаното реинвестиране на парите от глоби няма да отиде за дупките, а за нови 173 камери...

Ето ти на теб и останалите, дето се пишете много "безопасни" с тия фарове - четиво: http://www.dadrl.hit.bg/
                            Макар да знам, че като го отворите, само ще изпуфтите, че е "баси дългото тва", все пак го поствам (и то за втори път само в тази тема, щото очевидно има такива, дето не са цъкнали на линка). В него има дори офталмологичен тест, който всеки с нормално зрение ще постигне един и същи резултат и само доказва всичко написано в материала. Отмяната на този ТЪП закон в западни страни още преди години пък, само потвърждава всичко.

И по-преди го написах - като с винетките е тая история. В Германия ги отменяха като неефективни в годината, когато ние ги въведохме... ама нали ние все знаем повече от ония "простите западняци", та трябва да сме все на терсене...
                            Айде по-леко и спокойно, моля. Не ме познаваш, не знаеш какъв съм и какви са "тия като мен" съответно. Стига си гледал "на запад" нещо прилага ли се или не. На запад повечето пътища са двулентови, не ти се налага да се взираш толкова в насрещното движение, не ти се налага да изпреварваш колони от тирове по главните пътища. И да, много по-опасна е тъмна кола, която изпреварва без фарове в сенчест участък, отколкото някоя, която кара над ограничението при подходящи условия.

Comment

Айде по-леко и спокойно, моля. Не ме познаваш, не знаеш какъв съм и какви са "тия като мен" съответно. Стига си гледал "на запад" нещо прилага ли се или не. На запад повечето пътища са двулентови, не ти се налага да се взираш толкова в насрещното движение, не ти се налага да изпреварваш колони от тирове по главните пътища. И да, много по-опасна е тъмна кола, която изпреварва без фарове в сенчест участък, отколкото някоя, която кара над ограничението при подходящи условия.
                              Абе приятелю , къде в града се взираш в насрешното движение , изпреварваш колони тирове ( нарушение на правилника) излизащи от сенчести участъци ?!?!?!?!? Ти четеш ли какво пишеш???? Нещо май си объркал градското с извънградско а и както казах преди тези които са не би трябвало да имат книжка.
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• ---
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:33.
                                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                                X