Известие

Collapse
No announcement yet.

Включени светлини ?!?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ейййй,веднъж двама знаещи да се разберат като хората
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• бях пред подобно решение но се хвърлих на ШИМ. при 25-30% запълване irf4905 не ги усеща двете халогенки.
      точка

Comment

• http://www.tuning.bg/forums/index.ph...2%D0%BB%D0%B2/ актуална информация...
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

• Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
          http://www.tuning.bg/forums/index.ph...2%D0%BB%D0%B2/ актуална информация...
          На мен ми става все по-ясно това, че все по-богатите, все по-често диктуват на все по-бедните по все по-нагъл начин правилата на своята игра!
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:15.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Гладът в света не е поради това, че не можем да нахраним бедните, а поради това че не можем да нахраним богатите.
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• ecotronic
              все си мисля ,че kolev е прав .

Отдлу ти поствам едно тулче/генератор за 555
              смени си разширенеието нарая на .zip че форумо не позволява да се качи архив по-голям от 97к .
              Attached Files
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                ecotronic
                все си мисля ,че kolev е прав.
                Какво имаш впредвид?

Благодаря за тулчето, но върху 32 - битова Vista ми дава грешка при стартиране и не работи. Изтеглих го и от сайта и пак същата работа.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• sux вярно , забравих
                  Тулчето не бачка на виста и 7 , само XP ,98 >
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
                    http://www.tuning.bg/forums/index.ph...2%D0%BB%D0%B2/ актуална информация...
                    И аз го четох някъде днес, демек, трябва да се изчака становището на органите
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Абе аз като казвам че е време за сопите .....
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Ще се вслушате накрая в батко,ма да видим,в крайна сметка ще излезе,че е най-добре да си караш на фарове
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Ще се вслушате накрая в батко,ма да видим,в крайна сметка ще излезе,че е най-добре да си караш на фарове
                          И аз мисля така, не искам да си загрозявам колата с присадки.Крушки с УВ защита да не повреждат пластмасите(въпреки, че УВ уж не минава през стъкло)
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Какво имаш впредвид?

Благодаря за тулчето, но върху 32 - битова Vista ми дава грешка при стартиране и не работи. Изтеглих го и от сайта и пак същата работа.
                            Пробвай да го пуснеш в Хр съвместим режим, понякога такива програмки тръгват така.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                              ecotronic
                              все си мисля ,че kolev е прав .

Отдлу ти поствам едно тулче/генератор за 555
                              смени си разширенеието нарая на .zip че форумо не позволява да се качи архив по-голям от 97к .
                              за кое. за хистерезиса ли. по принцип се ползват ОУ или специализирани компаратори щото са точно за това, а 555 има ограничения там. все пак всичко си е до решение. важното е да работи и като го тества ще се разбере.
                              точка

Comment

• Идеален си е 555 за конкретното приложение. И то точно поради големия хистерезис.

Ето я схемата на 555:

Хистерезисът зависи от опорните напрежения на двата компаратора. А те зависят от делителя на напрежение, изграден от резисорите R.
                                А те са с еднакви стойности и са вътрешно изградени.
                                Затова праговете за 2/3Ucc и 1/3Ucc. и не може да им се повлияе външно.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X