Известие

Collapse
No announcement yet.

Включени светлини ?!?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    и да искаш , не можеш. фаровете за мъгла могат да бъдат включени единствено ако си включил и основните светлини /къси/ щото това са фарове които се ползват само при намалена видимост.а и в противен случай отнасяш глоба.

а колко ли ще струва това "удоволствие" и как ще става измерването. до колкото ми е известно дневните светлини трябва да докарват между 200-400 лумена. тия светодиоди могат ли толкова в действителност.
    Абе не е баш така,например собствениците на 147/ГТ могат да си карат на халогени и габарити,техните халогени спокойно могат да минат за дневни светли,защото са във фара и са фабрични..............
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

а колко ли ще струва това "удоволствие" и как ще става измерването. до колкото ми е известно дневните светлини трябва да докарват между 200-400 лумена. тия светодиоди могат ли толкова в действителност.
      За можене - могат и доста повече, но явно някой първо трябва да формулира ясни технически изисквания по отношение на допълнителните DRL. Нещо като минимален/максимален светлинен поток, цвят/спектър, височина и отстояние при монтаж...........

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        За можене - могат и доста повече, но явно някой първо трябва да формулира ясни технически изисквания по отношение на допълнителните DRL. Нещо като минимален/максимален светлинен поток, цвят/спектър, височина и отстояние при монтаж...........
        Ти си патологичен оптимист и наивник!
        Къде у нас има ясни правила?
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Ти си патологичен оптимист и наивник!
          Къде у нас има ясни правила?
          В тоалетната-влизаш,сереш,пикаеш,ебеш или смъркаш-тва е.....................

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            не е. чувал съм за хора дето обядват там
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Абе не е баш така,например собствениците на 147/ГТ могат да си карат на халогени и габарити,техните халогени спокойно могат да минат за дневни светли,защото са във фара и са фабрични..............
              демек все едно карат на дълги
              виж ако крушките на тия фарове за мъгла се заменят с някакви 20 ватови /ако има такива с този цокъл/ ще мине номера ама какво ще правиш тогава като има мъгла ....
              точка

Comment

виж ако крушките на тия фарове за мъгла се заменят с някакви 20 ватови /ако има такива с този цокъл/ ще мине номера ама какво ще правиш тогава като има мъгла ....
                156-цата също при габарити бачкат халогени.

Какви дълги бре Колев, халогените светят толкова ниско и толкова встранихахахаха, дълги........
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• При мен, халогените си светят заедно с габарита, та това ме устройва. Ще карам така, ако ме глобят ще му мисля...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    При мен, халогените си светят заедно с габарита, та това ме устройва. Ще карам така, ако ме глобят ще му мисля...
                    Ще те глобят споко...........

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      При мен, халогените си светят заедно с габарита, та това ме устройва. Ще карам така, ако ме глобят ще му мисля...
                      а каква е идеята вместо да караш на къси да караш с фаровете за мъгла.

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Ще те глобят споко...........
                      ти па му скърши рахата
                      точка

Comment

Не е вярно,намери една 147,пусни дългите после халогените да видиш кое аслепява повече,както каза Суската,те светят ниско доли и встрани................

Comment

ти па му скърши рахата

Аз лично карам на фарове за мъгла, за да си пазя ксенончето за тъмните вечери.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Не е вярно,намери една 147,пусни дългите после халогените да видиш кое аслепява повече,както каза Суската,те светят ниско доли и встрани................
                            те на всички 147 и 156 стъклото на фаровете е опал какво да се види, а и не ме интересува де
                            точка

Comment

четеш книга /вестник/, да пишеш /по стените/, да...не продължавам .
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                                Аз лично карам на фарове за мъгла, за да си пазя ксенончето за тъмните вечери.
                                И аз така...

Comment

Working...
                                X