Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за избор на гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предните са ми Гудяр,тая вечер хубава,ясна,суха нощ,като опънах на изхода за Амстердам 170-180 до Амстердам никакви ядове та спрех чек север на паркинга до ферибота Но не ме кефат Гудяр,за мен са жмел.Дота е 2012 отзад са Мишелин Праймаси със същия дот еми Мишелинките самата гума е къде къде по запазена.Моя позната също си взе миналата година Гудяр,еми за една година каране доста зле изглежда гумата иначе грайфер бол.Туркиш модел на една година предполагам че ще е на същия хал.

---------- Post added at 05:18 ---------- Previous post was at 05:00 ----------

Сега се сетих преди неколко години лятото в бг си взех къси дънкови панталони менте на Дискуайред,произведени в турция за 30лв.Оригиналните предполагам ще са поне 300.Харесаха ми,много готин модел.Еми скъсах ги от носене и пране и още са като нови,само където надебелях и не мога да ги носа вече И дизайна му дизайн и качество,те самите Дискуайред немогат да извадат такъв як дизай.Често пазарувам от турски супер маркет,еми тяхните хранителни продукти като качество са милион пъти пред нашите и западно европейските.Нашенско сиране и кисело мляко неща и да погледна,опитах турското и вече години наред само турско.Турците във всичко гонат най-доброто качество.Гуми не съм пробвал,но ще пробвам,до сега като качество съм много доволен от турчина не мога да си изкривя душата.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Гумите ще са Falken 914 взимам ги на много смешна цена Произведени са в Япония, със някаква защита на джантата която хабер си нямам за какво иде реч Иначе били по добри от Мишелин питайте холандеца

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Гумите ще са Falken 914 взимам ги на много смешна цена Произведени са в Япония, със някаква защита на джантата която хабер си нямам за какво иде реч Иначе били по добри от Мишелин питайте холандеца
        Ако е смешна цената трябват ми 4 бр. летни 215/55/16....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Ако е смешна цената трябват ми 4 бр. летни 215/55/16....

Ти па от кога почна да караш с 215................ Трее се класираш.............. Алфата е с 205..................
          Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:47.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Ти па от кога почна да караш с 215................ Трее се класираш.............. Алфата е с 205..................
            ..........малка грешка)
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ф Перник.
              Attached Files
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
              X