Нека и аз да дам мнение. Имам колата от година и половина. В моя случай става въпрос за Twin Spark. Като цяло съм доволен от колата. Сменял съм само консумативи за тези 30К, които съм изминал + два спукани маркуча. Естествено в началото сменяш ангренажен ремък и ролки за около 180 - 200 лв. задължително. Аз смених и предните дискове и накладките пак за приблизително същата сума. Не трябва да очакваш частите за този автомобил да са евтини. Не е както да поддържаш опел или нещо подобно. Ако се спреш на Twin Spark трябва да знаеш, че комплект свещи - 8 на брой струва над 300 лв. Друго, разходът на градско е 12-13 на сто. На извънградско пада до 7. Монтажът на газова уредба за тези автомобили не е най-доброто решение. Казвам го с уговорката, че аз самия не съм слагал газово. Общо взето, това са неприятните моменти. От там нататък само хубави неща. Ако имаш възможност качи се да покараш някоя алфа и ще разбереш за какво става въпрос. И накрая, по големите двигатели са за предпочитане, защото за малко повече разход ще ти дадат много по-добра динамика.
Искрено съчувствам на дамата която е принудена да кара тази пластмасова щайга Рено Клио. Пожелавам и успешен избор на алфа и я приветствам с добре дошла във форума !
Искрено съчувствам на дамата която е принудена да кара тази пластмасова щайга Рено Клио. Пожелавам и успешен избор на алфа и я приветствам с добре дошла във форума !
Comment