If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така така така.
Значи аз съм имал Волво ама не едно не две няколко. И ми ПИСНАААААА
бях най квадратния на пътя.
За частите, питай мен дали се намират лено за волво и алфа - намират се, още повече ко познаваш който трябва. А такив във форума има.
В продава видях една обява на 145-ца дето съм я виждал на живо. Супер е но без БОБО не я взимай. Ко трябва свирка (с извинения) му напрай да ти помогне при избора ама без той да каже да недей.
Те тва е.
Кат алфата друга няма.
За пежата и рената ми е забранено от ПЕТКО да говоря ама да ГИ Е------ААААААА
Волво караше тате ми когато бях малка. Първият тест драйв ми бе на такова чудо.Но то не се брои бях без книжка. При първата ми покупка съвсем емоционално /спомени от детството дрън дрън ала бала/ щях да търся Волво,но това точно ме спря, че трудно се намирали частите.
Добре е че тук се намират хора, които разбират. Непременно ще ги потърся, когато се стигне до покупката. Но искренно се надявам, че не работят на натурален обмен, както ти предлагаш Наистина фнимафай мож да му навлечеш куп неприятности кат даваш такива идеи и някой вземе та ти повярва. Извинен си от мен Сега остава и Бобо да те извини
Така така така.
За частите, питай мен дали се намират лено за волво и алфа - намират се, още повече ко познаваш който трябва. А такив във форума има.
В продава видях една обява на 145-ца дето съм я виждал на живо. Супер е но без БОБО не я взимай. Ко трябва свирка (с извинения) му напрай да ти помогне при избора ама без той да каже да недей.
Те тва е.
Кат алфата друга няма.
Ей бандюгааааа
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Така така така.
Те тва е.
Кат алфата друга няма.
Така така така.
Те тва е.
Кат алфата друга няма.
Абе Нео - регистриран ли си е tuning.bg/forum ? Taм в последните месеци има едни (единия с някаква калибра) дето видят ли тема за италианка - само плюят. Мисля , че ще стане доста интересно ако почнеш да ги храниш
Абе Нео - регистриран ли си е tuning.bg/forum ? Taм в последните месеци има едни (единия с някаква калибра) дето видят ли тема за италианка - само плюят. Мисля , че ще стане доста интересно ако почнеш да ги храниш
До сега за каквото си ме посъветвал съм те послушал и е било за хубаво а ма ся.
Нещо имам против тоя тунинг форум щото тия дето разбират за да ги разбереш кои са то трябва време. Пълно е с такива дето даже книжка нямат. Извинявам се ако наранявам някои. Ама един ден ко ми остане време и там ще вляза.
Па от на алфа форума по весел няма, и хората хора и спеца е спец (горе тоя дето се появява след един турбо двигател и гледа така все едно не си е сменял маслото никога). Има и женско присъствие.
Аре стига че ще получа награда за СПАМ майстор.
А има и един дето благодари за рибата, е тоя е номер едно.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Васе, яз нали знаеш, че пишем и там, ама под прикритие, а иначе Иван се е случвало много да го храни тоя с Калибрата
Comment